reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

DUŻE RODZINY 3+ część 2

reklama
I ja już po 1 dniu mojego syna w przedszkolu. Był zachwycony, taki zagadany i zabawiony z nowymi kolegami, ze nie zauważył jak przyszliśmy :D
Także ten pierwszy dzień, tak ważny, został pomyślnie zaliczony :)

I wiecie co, nie miałam dziecka pół dnia w domu i niemal nic nie zrobiłam konkretnego, muszę to ogarnąć :)

U nas dziś kumalacja.
Bliźniaki poszły pierwszy raz do przedszkola i poszło super ale zobaczymy jak.jutro będzie.
Córka do pierwszej klasy, a ja zaczęłam nową pracę :) także wczoraj nic nie spałam z nerwów ale poszło :)
Oooo Wow ale duze zmiany. Powodzenia dla.was wszystkich.

Hej, u nas też dziś pierwszy dzień zlecial, nowa szkoła i w ogóle, bo w kwietniu zmieniliśmy miejsce zamieszkania już na swoje (czyt. Banku :-D)
U mnie cora 7 klasa, syn 6 i najmlodszy 3. Teraz czeka mnie odbieranie go codziennie i ubolewam bo coraz ciężej mi chodzić a głupio chyba 500m jeździć autem.... maja codzień na 8.2o i będą cała trójka chodzić, jutro tylko zaprowadze bo jeszcze opinie muszę donieść. ,
w sobotę zapisać na komunie też najmłodszego muszę, o masakra, ciekawie się zapowiada.....

Maz odjechał do pracy, ja oglądam tv, wreszcie jeść co obejrzeć.
A i admince przypomnę o wątku bo chyba jej wyleciało z głowy....
Miłej nocy!

Wydaje mi sie ze wszystkie tak mamy a wiec i zrozumiemy sie. Jak rozmawiam. Z kolezanka przez tel. To tak jakbysmy mialy ta chorobe co sie krzyczy jakies dziwne rzeczy wyjete z kontekstu. Gadka gadka nagle "zejdz ! " znowu gadka "zostaw to ! Co ty chcesz ?" wiesz o co chodzi tutaj gadasz przez telefon tu patrzysz co dzieciory robia a w miedzy czasie bujasz wozek i zupe mieszasz :-D
Znam to, znam... też w ten sposób prowadze dyskusje.[emoji38]U mnie to jeszcze jak widzą, że rozmawiam to mimo to jeszcze coś do mnie mówią, pytają mnie o coś albo coś opowiadają, bo akurat cos im sie w tym momencie przypomnialo i jest tak wazne, ze nie moze poczekac[emoji12]Kiedy pokazuje na telefon to i tak nic sobie z tego nie robią, a zwłaszcza moj sredniak i kontynuuje swoje wywody.

Ja dzis tak trochę jak na urlopie... najstarsza się zamknęła u siebie, bliźniaczki padły po dniu pełnym wrażeń... maleństwo wymeczone ząbkowaniem też zasnęło chociaż z wielkim trudem a matka się w koncu urlopuje [emoji23][emoji23]
Moje pierwsze winko od 1.5roku[emoji7][emoji1787][emoji485]Zobacz załącznik 1017568
Zazdraszczam.[emoji38] Ja jeszcze mogę pomarzyc. Lubię czasami napić się grzańca albo miodu pitnego[emoji7]

reklama
Znam to, znam... też w ten sposób prowadze dyskusje.[emoji38]U mnie to jeszcze jak widzą, że rozmawiam to mimo to jeszcze coś do mnie mówią, pytają mnie o coś albo coś opowiadają, bo akurat cos im sie w tym momencie przypomnialo i jest tak wazne, ze nie moze poczekac[emoji12]Kiedy pokazuje na telefon to i tak nic sobie z tego nie robią, a zwłaszcza moj sredniak i kontynuuje swoje wywody.
U mnie jest to samo☺

Do góry