Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ja na pierwszych stronach to rzadko bywam hahaha jak cos o mnie nie wiadomo to chetnie dopisze☺A ja się pytam @kinga30 dlaczego Cię tam nie ma?
...i lepiej miej dobry powód !!!
Kogo nie ma to mówić, wpiszemy! Nowie mamy też oczywiście, żeby nie było
Dokladnie I jeszcze musi jesc rzeczy ktore to zelazo maja moj np ma faze ze przez caly tydzien je jajko a ma taki, ze jajka nie ruszy. O buraczkach moge zapomniec w zadnej postaci, herbata z pokrzywy no cos Ty. Mlodsza nie moze oprocz krolika I ziemniaka I mleka swojego, ktore pije litrami na reszte rzeczy narazie ma uczulenie wiec zostaje tylko sztuczne zelazoDziękuję dziewczyny za wszystkie odpowiedzi! Mamunia86 nawet nie wiedziałam że można taki sok z buraka kupić, dzięki!
Wiem że najlepiej to dieta zadziała ale to jest takie błędne koło.. on nie chce jeść bo ma anemię (pewnie nie tylko dlatego, taki typ) a musi jeść żeby anemia zniknęła. Więc muszę się wspomóc syropami, kroplami itd żeby go wyprowadzić! Będę próbować, nie poddaje się
Co do wątku zamkniętego to jestem za i mogę pomóc, chyba że mamunia86 wystarczy to ok
Poważnie [emoji16]Gotowe.
A wiecie, że 17 sierpnia miałyśmy rocznicę? Rok tutaj na watku!