Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mojemu parówek od dłuższego czasu juz nie daje jakoś się do nich uprzedziłam jak zaczęłam czytać z czego są robione a uwielbiał je...
A propos tego właśnie dania. Ono ma w składzie groszek Mój Piotruś strasznie cierpiał zawsze po tym kurczaczku, miewał gazy, nie mógł zrobić kupki a ja nie wiedziałam czemu. Zanim się zorientowałam, że to ten cholerny groszek tak mu bruździ to trochę czasu minęło :-( Swoją drogą co to za debilny pomysł, żeby dawać tak wzdymające warzywo do dania przeznaczonego dla dzieci od 5 miesiąca życia
Aaaa i dziewczyny - mamy alergików ze skazą białkową -uważajcie, bo niektóre dania mają w składzie mleko albo masło z mleka. A danie "Jarzynki z królikiem" Gerbera widziałam już w 2 wersjach: z masłem i bez niego, więc łatwo się nabrać. Te bez masła mają na etykiecie napis NOWOŚĆ.