zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Zoska, spryciula z poczuciem humoru :-) Niedlugo nauczy sie jesc grudki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alusia jest chyba jedynym dzieckiem na świecie które nie lubi banana. Chciała dać jej dzisiaj, ugniotłam i sama zjadłam. Już wcześniej zauważyłam, że jak w słoiczku w deserek z bananem to niezbyt chętnie jadła, ale myślałam, że to przez to, że te ze słoiczka takie mdłe były. A okazało się, że to banan na czarnej liście.
Młoda w ogóle z wiekiem coraz bardziej wybredna się robi.
ale wasze malenstwa super jedza, pozazdroscic
moja niunia znowu ma faze niejadka i to calkowitego... najlepiej by chyba nic nie jadla... dobrze ze chociaz mleko chce pic...
Witaj w klubie;-) Moja też ostatnio jeść nie chce, o słoiczkach nie ma mowy. Zauważyłam, że wciąga wszystko co znajdzie, więc jej rozkładam jedzenie gdzie się tylko da i takie znalezione chyba lepiej smakuje, bo je z uśmiechem na ustach:-) Główny barek sobie zrobiła na podnóżku od krzesełka do karmieniaale wasze malenstwa super jedza, pozazdroscic
moja niunia znowu ma faze niejadka i to calkowitego... najlepiej by chyba nic nie jadla... dobrze ze chociaz mleko chce pic...