reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta Maluszków

reklama
Bartolini natomiast postanowił nie nudzić się przy jedzeniu, je pięknie, ale od czasu do czasu lubi sobie... plunąć... w zasadzie prychnąć i potem rozmazuje po blacie zupkowe kropeczki i próbuje zbierać paluszkami co większy element... przy czym resztę zupy zjada do końca... nie skomentuję tego... ogórkowej nie próbowaliśmy, jarzynową, pomidorową, kapuściankę, barszczyk, rosół itd. uwielbia :-) oczywiście na słoiczkowe zupy patrzy z pogardą :-( więc gotujemy, za to przeprosił się łaskawca ze słoiczkowymi deserkami, ale muszą być z grudkami, gładkie są bleee i pfuj :-(

Alusia jest chyba jedynym dzieckiem na świecie które nie lubi banana. Chciała dać jej dzisiaj, ugniotłam i sama zjadłam. Już wcześniej zauważyłam, że jak w słoiczku w deserek z bananem to niezbyt chętnie jadła, ale myślałam, że to przez to, że te ze słoiczka takie mdłe były. A okazało się, że to banan na czarnej liście.
Młoda w ogóle z wiekiem coraz bardziej wybredna się robi.

A moja Lenka ma jednak uczulenie na jabłka - to po nich te plamy czerwone na policzkach dostaje, a po ostatnim to nawet brzuszek bida zaczęła drapać:-(
M. też ma uczulenie na jabłka, ale u niego objawia się to nagminnym i niekontrolowanym kichaniem.

Alusia jest chyba jedynym dzieckiem na świecie które nie lubi banana. Chciała dać jej dzisiaj, ugniotłam i sama zjadłam. Już wcześniej zauważyłam, że jak w słoiczku w deserek z bananem to niezbyt chętnie jadła, ale myślałam, że to przez to, że te ze słoiczka takie mdłe były. A okazało się, że to banan na czarnej liście.
Młoda w ogóle z wiekiem coraz bardziej wybredna się robi.

Ola kocha banana i to je kawałki a nie ugniecionego , całego potyrafi zjeść i jeszcze Szymkowi podjada

ale wasze malenstwa super jedza, pozazdroscic
moja niunia znowu ma faze niejadka i to calkowitego... najlepiej by chyba nic nie jadla... dobrze ze chociaz mleko chce pic...

moja niunia znowu ma faze niejadka i to calkowitego... najlepiej by chyba nic nie jadla... dobrze ze chociaz mleko chce pic...

to moja odwrotnie - weszła w fazę ryku, jak kończy się cokolwiek dostanie lub widzi jedzenie u innych. bosh, jak ja wykarmię 2 dzieci z nieograniczonymi możliwościami ;-)

Witaj w klubie;-) Moja też ostatnio jeść nie chce, o słoiczkach nie ma mowy. Zauważyłam, że wciąga wszystko co znajdzie, więc jej rozkładam jedzenie gdzie się tylko da i takie znalezione chyba lepiej smakuje, bo je z uśmiechem na ustach:-) Główny barek sobie zrobiła na podnóżku od krzesełka do karmienia:-D

reklama
Do góry