AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dziewczyny mam pytanie. Mam dzwonki łososia... i tak sobie myśle coby troszkę uszczknąć przed przyprawieniem ich dla Marka. Tylko jak go mu "obrobić" ugotować? Na parze? Czy jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aga- u nas kaszka idzie od razu po kompieli,odbicie i słodki sen.a Mlodemu mojemu chyba nie pasuje kaszka wieczorem. Kilka dni mu podawalam przed snem - przed kapiela, ale spac wogole nie chcial tylko sie bawic. Wczoraj nie dalam i zasnal bez problemu. Moze to zbieg okolicznosci tylko, a moze za duzo jest "energii" w tej kaszce?
aha, jabluszko jest MNIAM!!! tylko dlaczego mama tak malo dala?
u nas gruszki rulezNo....i mamy jednak ulubioną potrawe...heheheh śliweczki są mniaaaami, otwierał buźkę aż miło :-)
nie zauważyłam, a tak nie powinna dostawać<?>aha... annaoj kce a z brzuszkiem u Was nic się nie robi jak jabłuszko mleczkiem zapija??