reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

Mirelka ja już też mam mętlik a czas zamawiać! (choć na początek najważniejszy fotelik samochodowy, bo i tak pod koniec listopada będę mojego bąbla najpierw werandować). Co ja na to poradzę dziewczyny, jak podobają mi się te czarne stelaże :-) Najwyżej wyślę męża do lakiernika :-D Z fotelikiem też jest mały problem, bo chcę zamówić brązowy Maxi Cosi Cabrio Fix i ciężko go dostać od ręki, też trzeba czekać min.2 tyg. Mam nadzieję, że się wyrobimy!

reklama
mirelka ja mam 4ridera i to jest wersja ze skrętnymi przednimi kołami i siedzisko monotwane może być i przodem i tyłem do kierunku jazdy. Wózeczek kupili mi moi rodzice, ale gdybym sama miała kupić zastanawiałam się m.in też nad Espiro Enzo Evo - bo taki mają nasi znajomi i super się go prowadzi , oni też są b. zadowoleni:)

Pepsi ja nie wiem jak inne wóżki wagowo-ten espiro napewno był lżejszy,x-lander chyba podobny,a tako w ogóle w tym smyku nie było_Oglądałam je ,ze tak powiem przypadkiem i z czystej ciekawości,bo tak jak pisałam mam juz inne 2 wózki po Macku,ale powiem ci,ze te quinny (Speedi i Buzz) też są lżejsze od jedo.
No nie ma co się rozwodzić ;-) najazniejsze,ze wam się podoba i oby sie dobrze sprawował:tak:

Mirelka
mi na pierwszy rzyt oka bardziej ten espiro przypadł do gustu,chociaz mutsy tez mi się podoba.No więc wizualnie vector,ale nie wiem jakie sa opnie i w ogóle się dokładnie nie przyglądałam ani jednemu ani drugiemu.

AnnaJ miałam możliwość go prowadzić jak dla mnie fajnie się prowadzi mojemu mężowy strasznie się ten wózek podoba, siedzisko spacerowe można ustawiać tyłem i przodem do kierunku jazdy,
Angun ja to jestem przerażona że nie mam jeszcze wózka nawet fotelika powiedziałam mężowi że jak zacznę rodzić przed terminem to będzie musiał sam podjąć decyzję co do wózka:tak:
Gola też już pisałam że ten Enzo Evo mi się podoba tylko że spacerówkę można ustawić tylko w jednym kierunku jazdy
Gola, Madzia i pozostałe dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę że macie już wózki dla swoich maluszków, na dniach musimy podjąć decyzję nie ma na co czekać :tak:

Madzia, ale większość tych, które są lżejsze mają też mniejsze kółka, niekoniecznie pompowane i dlatego są lżejsze. Ja miałam dwa podstawowe kryteria-pompowane 4 koła i waga wózka i Jedo spełniał te wymagania.

Możliwe, nie sprawdzałam wszystkich wózków tylko te, które spełniały moje wymagania. Quinny np odpadł, bo chciałam 4 koła koniecznie, choć 3-kołowce są lżejsze. Masz rację.

Pepsi za to w jednym Quinny jest spacerówka nie przekładana,a w drugim kubełkowa ;-) każdy wóżek ma plusy i minusy ;-) mnie tylko przeraziły te skaczące amortyzatory,ale moze to akurat tylko w tem egzemplarzu były.

Czyli żaden nie spełnia moich wymagań, bo ja nie chciałam kubełkowej i chciałam zmianę kierunku jazdy mieć. Każdy ma jakieś swoje priorytety, a i tak nie ma wózka idealnego. Ja np. kupiłabym xlandera xa ale nie ma zmiany kierunku spacerówki:no:

reklama
Bardzo mi się spodobały natomiast wózki espito vector Espiro producent wózków i fotelików dla dzieci - Produkty - Wózki głębokie - VECTOR i vector pro z przednimi kołami pompowanymi. Pamiętam,ze ktoś kiedys się nad nimi zastanawial.Ja bym taki wzieła,ale już mam dwa quinny,które nie powiem,znudziły mi się już,ale niestety na wymiankę nie mogę sobie pozwolić,a m by mnie chyba zabił:-p
miałam ten wózek ale przednie kółka były piankowe a tylko tylne pompowane , jeździłam nim tylko w lecie więc nie wiem jak zimą się będzie sprawował po śniegu , trochę do bani że siedzisko jest kubełkowe no ale niektórym to nie przeszkadza , pewnie miałabym go do tej pory jakby nie to że na lotnisku złamali mi przednie koło i nie miałam możliwości reklamacji ani wymiany części stelaża ,a rączka teleskopowa potrafiła się sama wysunąć jak go po schodach wciągałam to był dla mnie spory minus

Do góry