reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki wózek wybrać dla dziecka

W sumie wybór wózka to taka indywidualna sprawa , zależy gdzie będziesz użytkowała. Ja chciałam na wieś wózek który nie będzie jakiś bardzo wielki ale żeby sobie też radził i kupiłam x-landera x-pulse , wcześniej miałam krótką chwilę bebetto i żałowałam chociaż opinie miał dobre. Ja jestem teraz zadowolona z xlandera fajnie się prowadzi i fajnie wygląda ale jakbym miała kupić wózek do miasta to chyba bym się zdecydowała na x-cite. Ogólnie mają fajne wózki ;)
No ja potrzebuje na pola lasy łąki piaski bo takie okolice mamy koło domu zobaczymy jak się sprawdzi :)

reklama
No ja potrzebuje na pola lasy łąki piaski bo takie okolice mamy koło domu zobaczymy jak się sprawdzi :)
ja właśnie noszę się z zamiarem zakupu xlandera x-move , za niedługo będę mieszkała poza miastem i obawiam się dróg. Jest trochę ciężki, jednak chyba nie znajdę wózka na taki teren w wadze lekkiej:)

ja właśnie noszę się z zamiarem zakupu xlandera x-move , za niedługo będę mieszkała poza miastem i obawiam się dróg. Jest trochę ciężki, jednak chyba nie znajdę wózka na taki teren w wadze lekkiej:)
No ja mieszkam poza miastem . Zresztą zobaczymy :) jak nie będzie mi pasował sprzedam i kupię inny :) bo kompletnie się na tym nie znam :) więc wszystko kupowane jest na czuja

No ja mieszkam poza miastem . Zresztą zobaczymy :) jak nie będzie mi pasował sprzedam i kupię inny :) bo kompletnie się na tym nie znam :) więc wszystko kupowane jest na czuja
hmm ja już zapomniałam jak to jest z tymi wyborami wyprawki! miałam X-Pulse z xlandera kilka lat temu, w sumie mąż pojechał i kupił, a teraz z związku z przeprowadzką trochę czytałam o wózkach na trudny teren i w sumie X-Move jakoś najbardziej mi przypasował, sporo waży, ale ma duże pompowane koła, siedzisko też wielko, więc coś za coś. Przetestujemy zobaczymy:)

hmm ja już zapomniałam jak to jest z tymi wyborami wyprawki! miałam X-Pulse z xlandera kilka lat temu, w sumie mąż pojechał i kupił, a teraz z związku z przeprowadzką trochę czytałam o wózkach na trudny teren i w sumie X-Move jakoś najbardziej mi przypasował, sporo waży, ale ma duże pompowane koła, siedzisko też wielko, więc coś za coś. Przetestujemy zobaczymy:)
No to już masz jakieś rozeznanie ja kompletnie zielona bo to pierwsze i ostatnie 😂😂 bo za duży wybór wszystkiego :)a ogródku mi się sprawdzi a póki co to i tak dalej iść nie można hahaha

może być cięzko o coś lżejszego. Ale jak nie musisz nigdzie wnosić to myślę że to nie będzie problem. Mają naprawde fajne wózki.
myślę,że nie będę dźwigać za dużo, potem kupię coś lżejszego widziałam,że z xlandera są też takie spacerówki, X-Fly z tego co widziałam leciutki i mały po złożeniu, wiec będziemy testować:)

ja mieszkam w bloku, mogę wyjść co najwyżej na balkon, to już w ogóle:):)
Ja mieszkam w domku ale gdy rodzice się dowiedzieli o ciąży chcieli mnie przenieść raz bliżej nich bo mieszkam 20 km dalej a dwa na 3 piętro do bloku do mojego 2 mieszkania ale zaparlam się rękami i nogami że zostaje u siebie i nie żałuję choć nie powiem jest ciężej :) ale za nic nie zmieniła bym miejsca zamieszkania :) a tak abstrahując od tematu wiecie gdzie znajdę tu na forum pomoc w wyborze imienia?? Bo mam dylemat i nie wiem jak go rozwiązać ☹️

reklama
Ja mieszkam w domku ale gdy rodzice się dowiedzieli o ciąży chcieli mnie przenieść raz bliżej nich bo mieszkam 20 km dalej a dwa na 3 piętro do bloku do mojego 2 mieszkania ale zaparlam się rękami i nogami że zostaje u siebie i nie żałuję choć nie powiem jest ciężej :) ale za nic nie zmieniła bym miejsca zamieszkania :) a tak abstrahując od tematu wiecie gdzie znajdę tu na forum pomoc w wyborze imienia?? Bo mam dylemat i nie wiem jak go rozwiązać ☹
myślę, że nie ma to jak u siebie. Wiadomo pomoc się przyda, ale jak jest niedaleko do rodziców to nie problem:) nie widzę tutaj żadnych aktualnych wątków dotyczących imienia, może spróbuj się dostać do jakiejś grupy na facebooku np. jestem/będę mamą porady i wsparcie

Do góry