Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
alma sliczny pokoik,taki przestronny :-) a komoda super widac ze jest pojemna :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WINKI POKOIK wręcz zajeb... to już kolejny w moim guście zazdroszczę polotu jest jak z katalogu naprawdę aż ślinkę łykam hi hi bo ja zakończyłam mój urządzać też jest taki stonowany ale się chowa przy Twoim!!!! który jest cudownyHej kobiety.
Wszystkie kaciki i pokoiki sa sliczne. Kazdy inny ,i w kazdym brakuje.. malenstwa.
Ja dzis urzadzalam Olusiowy pokoj troche. Walczylam z pokrowcem na kanapie( bede na niej spala na poczatku- rozklada ie jak lozko) , ubralam lozeczko i poustawialm troche zabawek. Oczywiscie nie jest gotowy. Brakuje firanek , Olusiowej moskitiery ,przewijak pusty, lampki brak , jakies jeszcze mile dekoracje ,moze jakis kwiatek, do klosza dowiesze kilka mini misiow, itd .. ale tak sie dzis napracowalam ,ze musze sie pochwalic.