reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

Angun musisz się zastanowić co dla Ciebie jest ważne w wózku. ja jak wspominałam zakupiłam tako jumper, oczywiście nie żałuje wyboru, ale jak zobaczyłam że tako tego Lareta wprowadziło, to sobie westchnęłam ale fajne mają stelaże, ale cóż wózek już kupiony:-)

reklama
Ma w sumie wszystkie cechy, jakie miał Jedo, jest tylko moim zdaniem ładniejszy i ten stelaż ma ciekawszy. Mam nadzieję tylko, że Tako, to firma, która szybko rozpatruje reklamacje (w sklepie mówili, że nie ma z tym problemu), jednak mam trochę stracha brać nowy model, bo w necie mało jeszcze o nim opinii.

Angun myślę, ze jesli poprzednie modele maja dobre opinie to nowszy model jest tylko ich ulepszeniem. Ja też zamówiłam nowy model danej firmy i cieżko mi było znaleźć jakieś opinie na jego temat.

Angun z czarnym stelażem tzreba uważać z tego co slyszałam. My mamy Implasta Boldera i w nich też są stelaże czarne ale pan nam w sklepie doradził zeby takiego nie brać bo jak się zadrapie to przebija potem srebrna rysa, a jednak na srebrnym stelażu nawet zadrapanie jest srebrne...

Wcześniej pytałam dziewczyny o opinie na temat tako jumpera i powiem, że kupiliśmy:-)

Nie kupowaliśmy nowego tylko używany. Może waga tego wózka nie jest do końca zadowalająca (będę mieszkać na III piętrze bez windy, ale mam na dole wózkownię, więc może przeżyję :-)), jednak póki co jestem zadowolona. Zobaczymy jak się będzie sprawował z dzidzią, ale mam nadzieję, że będzie ok :-)

Te nowe modele są naprawdę super. Też oglądaliśmy je w sklepach i jedynie względy finansowe nas ograniczyły przed nimi:-)

Pepsi ja tylko w sklepie go podniosłam tzn.tak jakby na krawężnik bym miała wjechać i zadziałały amortyzatory,ale własnie nie chodziły tak płynnie:no: poza tym cięzki mi sie wydał,ale nawet nie wiem ile waży.Jednak mam nadzieję,ze będziecie zadowoleni:tak:

Bardzo mi się spodobały natomiast wózki espito vector Espiro producent wózków i fotelików dla dzieci - Produkty - Wózki głębokie - VECTOR i vector pro z przednimi kołami pompowanymi. Pamiętam,ze ktoś kiedys się nad nimi zastanawial.Ja bym taki wzieła,ale już mam dwa quinny,które nie powiem,znudziły mi się już,ale niestety na wymiankę nie mogę sobie pozwolić,a m by mnie chyba zabił:-p

Madzia ja się właśnie zastanawiam na tym wózkiem ale kolory mi żaden nie odpowiada, Vector Pro jest najnowszym modelem jest od 5 miesięcy na rynku na początku myślałam jeszcze o Espiro GTX ale odpada, myślę jeszcze o używanym Mutsy Urban Rider i własnie mam dylemat czy kupić nowy Espiro czy używant za tą samą cenę co Espiro mam straszny mętlik w głowie nie umię się zdecydować:no::szok:

reklama
Mirelka1 jeśli chodzi o urbanridera to nie wiem czy maiałaś okazję go prowadzić, on ma tylną oś skrętną i dla mnie troszkę to dziwne było, ale może to kwestia przyzwyczajenia.Dodatkowo w tym modelu mutsy chyba siedzisko spacerowe jest tylko w jednym kierunku jazdy(ale na 100% nie jestem pewna). Zerknij jeszcze na 4 ridera i transportera. Jeśli masz okazję kupić używany w db stanie Tobie odpowiadającym i za rozsądne pieniądze komplet(czasami są z śpiworkiem itp.) to warto.

Do góry