reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

reklama
pmarttika ja i nimfii mamy tako jumper, nie poweim Ci narazie jak sprawuje się na dworze bo nie jeździłam, tyle co po pokoju a że mały to też dużego pola popisu nie miałam, ja ci powiem tak, może nie należy do tych najlżejszych jak przyjdzie wnosić, ale jak dla mnie fajnie się prowadzi, jest zwrotny, tapicerka też fajna, i na moją kieszeń. mój mąż miał okazję na dworze go prowadzić to dla niego bomba on by nie zamienił na inny. może nimfii coś doda, z tego co pamiętam to mówiła, że jej synuś nie miał problemu z prowadzeniem.

a któraś z mam ma lepszą wersję jumpera, a mianowicie warriora,

A teraz to ja mam poważny problem. Byłam już na 100% zdecydowana na Jedo Fyn'a 4ds, dopóki nie zobaczyłam nowego modelu TAKO- Laret. Jak już wcześniej pisały dziewczyny, Tako nie należą do lekkich wózków (ok.14-15 kg), ale większość wózków z pompowanymi kołami waży podobnie (FYN też).
Strasznie mi się podoba kolorystyka tych wózeczków, chciałam właśnie na czarnym stelażu, funkcji ma sporo i na żywo materialik wygląda ładniej (nie jest aż tak żarówiasty). Do tego wózka planujemy kupić fotelik Maxi Cosy Cabrio Fix i bazę (Family Fix- pasuje do kolejnego fotela-Pearl).
A tak wygląda ten wózek:
Wózek głęboko-spacerowy TAKO Laret 3w1 Nowość 2011 SKLEP BOBO

a tak reszta kolorystki:

Wózki wielofunkcyjne - wózki spacerowe - wózki dziecięce - wozki dzieciece - wózki dla dzieci - wózek dziecięcy

Zwykła, można położyć całkiem na płasko. W środku porządnie wykonany, obicie w kolorze tapicerki na rzepy, można zdjąć, zewnętrzne pokrowce montowane na magnesy. Pokrowce budki i gondoli są wysokie i ładnie chronią przed wiatrem. Kurcze, mam dylemat..

Angun fajny:tak: bardziej mi się podoba niż Jedo,ale musiałabym zobaczyć na żywo.Dzisiaj oglądałam w Smyku Jedo i trochę się zawiodłam :-(
Pepsi a powiedz czy te amortyzatory u was też tak skaczą,tzn czy wózek tak skacze przy podnoszeniu??? mnie to przeraziło.

Madzia Jedo byłby super gdyby nie spacerówka, ma jakby design z lat 90-tych- taką metalową ramę i plastikowy podnóżek. Poza tym mi odpowiadał, dopóki nie zobaczyłam tego wózeczka :-)

reklama
Do góry