reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cztery kółka listopadowego maluszka :)

Cocca to napisz do producenta, pewnie zapomnieli. Ja miałam w specyfikacji wymienione następujące gratisy:
GRATISY
Regulacjawysokości rączki - gratis
Torbana rączkę -- gratis
Moskitieraprzeciw owadom -- gratis
Pokrowiecprzeciwdeszczowy -- gratis
Super gratis – PROFESJONALNA – aluminiowa POMPKA DO POMPOWANIA KÓŁ wózka

Jeśli tez tak miałas to na pewno Ci doślą.

reklama
No pewnie, szkoda zrezygnować, skoro miało być. A taka moskitiera moze sie przydać. To na peno pomyłka i Ci doślą. Daj znać co odpisali.

A brałaś coś jeszcze dodatkowo? My wzięlismy parasolkę i adapter do foletika maxi-cosi.

Przedstawiam karocę mojej Nadii :-D

kolaz.jpg

Mycha my też zamówiliśmy Lareta :-) Będziemy mieli kolor beżowy z czarnym spodem gondoli ;-)
Jak odbiorę, to też się naszym pochwalę!!

Angun ja jestem bardzo zadowolona, nie wiem jeszcze jak to będzie w praktyce ;-),ale jak na razie co chwilę do niego podchodzę i jeżdżę sobie po mieszkaniu, tak mi się podoba :-D

Ten fiolecik też mi się widział.Wózeczek od razu mi się spodobał a jak nim pojeździłam, to już byłam przekonanana :-)
Do lekkich nie należy, ale mi to nie przeszkadza, bo mam windę i duży i nisko osadzony bagażnik, także dam radę. Plusem są duże pompowane koła i świetna amortyzacja. Będziemy nim często śmigać nie tylko w mieście ale i w lesie, bo moi rodzice mają las zaraz przy domu. Fotelik wzięliśmy Maxi Cosi Cabrio Fix z bazą Iso Fix. Wy widzę macie w komplecie z Tako.

mi też ciężar nie przeszkadza,bo też mamy windę a najważniejsze dla nas było żeby dobrze się sprawował na spacerach bo jak na razie samochodu nie mamy wiec będziemy dużo spacerować, stąd też fotelik taki :-),a jak zakupimy samochód (za 100 lat chyba :-D) to wtedy kupimy lepszy fotelik

reklama
Za jakiś czas wymienimy się spostrzeżeniami, jak się wózeczki sprawują już ze słodkim obciążeniem wewnątrz :-)
Ja już właściwie byłam zdecydowana na Jedo Fyn, ale do końca nie odpowiadała mi w nim spacerówka, no i jak zobaczyłam tego Lareta, to mnie zauroczył (pisała o nim dziewczyna z października).

Do góry