reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

kurde tylko za taki plac zabaw trzeba dać z 3 tys. :-(

moje dziecko przechodzi dziś samą siebie odkąd wstała, a wstała 40 min temu ciągle płacze :-(

kasiek u mnie oilatum nie pomaga muszę chyba ten emolium kupić

reklama
Hej babiszonki wieczorową porą :happy2:

Ja dzisiaj słomiana wdowa, mąż w delegacji do niedzieli. Może to i lepiej, no wiecie ;-)

Atinka hej, hej kobieto! :-) Dobrze że wracasz do nas :)

Aylin fajniaste te prezenty wymyśliłaś :tak: Chyba będę zgapiać od was :sorry2:

Alijenka
3 tysie? Pikuś ;-) Pomarzyć zawsze można, może się jaki bogaty krewny odnajdzie ;-)

Josie oby chrypka szybko minęła!

Sunshine do Włocławka troszku daleko :sorry2: A szkoda. Fajnie, że mała się rozgadała :-)

Maćku gratulujemy kroczków! Kurtka to Julek ma ambitne zadanie dogonić koleżankę z tego samego dnia ;-)

Niespo ponoć dzieciaki nie wiedzą co to robienie na złość, i tego się trzymajmy ;-)

Młodak nastroj się pozytywnie, bo coś często smutnaś ostatnio ;-)

Muńka czerwony? Nie wierzę :-D No dobra, wierzę, w końcu na "innych" Ci się podoba ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwon pewnie że i lepiej :-) przyda się troszkę wolnego od M, a z tym bogatym krewnym to troszkę gorzej u mnie :-(

ja chyba małej kupię taki rowerek http://allegro.pl/rowerek-trzykolowy-3-kolowy-xtrike-kr03-nowosc-hit-i3255374848.html tylko nie wiem czy różowy czy zielony bo straszecznie podoba mi się ten kolor ale on będzie dopiero w trzecim tygodniu czerwca http://ramiz.sky-shop.pl/Wielofunkcyjny_rowerek_-_wozek_dla_najmlodszych_SPORT_TRIKE_-_cz,p,1075

tylko że do zielonego zaś będą muchy gnać :-(

Ostatnia edycja:
No dobra, kto otwiera ze mną butelkę wytrawnego wina? Bo ja już nalewam, gul gul gul gul gul gul gul :cool2:

Alijenka ja bym brała różowy, a co ;) W końcu córę masz :)

Ostatnia edycja:
Iwon dla Ciebie za post pod postem i na pocieszenie, że męża brak...
karny-kutas-d.jpg
...a z winkiem zaraz dołączę, ale półsłodkim ;-)

Załączniki

• karny-kutas-d.jpg
    karny-kutas-d.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Muńka czerwony? Nie wierzę :-D No dobra, wierzę, w końcu na "innych" Ci się podoba ;-)

mam nadzieję, że jeśli będzie czerwony, to będzie mi się podobała Gabi w nim, a nie wózek na Gabi :-D:-D

Napiłabym się z Wami, ale za pół godzinki śmigam po Siorkę na pkp, ale się kurna cieszę na jej przyjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D
Oby tylko jutro nie padało cały dzień, bo chciałyśmy pospacerować z Gabi...kurna czemu weekendy są z reguły beznadziejne pogodowo...

Kasiekz - już się nie mogę doczekać kiedy Gabi będzie śmigała ze swoim Smooby. Przy wózku i krzesłach już chodzi, więc pewnie jak go dorwie, to nie puści!!!

Iwon ja się dołączam z piwkiem i wędzonym udkiem, a co! jak szaleć to szaleć:-p odpoczynek od męża nigdy nie zaszkodzi;-)

Alijenka cudny ten plac zabaw! ale cena:eek:

Iwon mój chłop też wybył (znowu :dry:), więc piję z Tobą winko :tak: i z alijenką oczywiście ;-) i zazą
:-)

Kasienka
a Nikodem już sam chodzi? Bo jakoś mi to umknęło, a wczoraj wspominałam sobie jak szybko zaczął wstawać...;-)

A propo uczuleń to Zośka oprócz tego co jej wychodzi na buzi (Muńka nie wiem, czy to w końcu pokrzywka, czy jak to nazwać ;-)) też ma czasami szorstką skórę na rączkach i nóżkach...

Pchacz Smoby
tak go zachalacie, że może i ja się skuszę (choć po obalu i żyrafce Sophi nie powinnam już Was słuchać :-p). Ale skoro już sama chodzi to jest sens kupować jeszcze pchacza? :confused:

Kurdę tak se teraz myślę, że może oprócz przyjęcia dla rodziny zrobię jeszcze jakieś dla znajomych z małymi dziećmi? :confused: Trochę by się ich uzbierało i Zosi by się na pewno spodobało :tak:
andzia oczywiście że zauważyłam i się nawet zastanawiałam czy zerkniesz na przepisy o tortach dla smyków:p dobrze, że jesteś!
Mogłabyś te linki co ostatnio tu wstawiłaś wrzucić do wątku z przepisami? Może też zrobię torcika specjalnie dla Zosiaczka :sorry2:

Atinka - dobrze ze powrocilas. Nie znikaj na tak dlugo. U mnie tez pogoda smetna. Ja osobiscie lepiej sie czuje jak napisze cos dziweczynom ( nawet jesli czasami zadna na moj wpis nie zareaguje) Nie poddaje sie:-)
Ale czytają na pewno wszystkie :tak:

Poza tym jestem na jakiejś durnej diecie oczyszczającej 12 dzień, a na wadze tylko -3 kg:wściekła/y:wakacje zbliżają się więc postanowiłam trochę zmniejszyć oponkę, ale chyba du.pa z tego
Wiadomo, że chciałoby się od razu dyszkę zrzucić, ale i tak gratuluję sukcesu :tak:

moja tez ma czasem policzki szorskie ale czesciej na ciele placki czerwone tu mowia, ze to egzema wiec kapie sie w oiliatum i smaruje kremem :-) i jest OKI ;-) wiec to nie musi byc alergia :no:

My wczoraj zakonczylysmy kure Baby Joga i Baby Balet i Aurelka dostala pierwszy dyplom ukonczenia Baletu Level 5 babies :-):tak: i ogolnie fajnie juz sie bawi z dziecmi :tak: podaja im zabawki do raczki albo im mamusia i mowi przy tym prosze po swojemu :-D smiesznie to wyglada.... kochana jest :-):rolleyes:
Ja myślałam, że egzema to właśnie z powodu alergii :confused:

Gratuuję pierwszego papierka do cv :-D

To zapamietalam. Jakas zamula straszna mnie ogarnia. Pogoda do bani, mlody chyba mnie testuje, bo zachowuje sie jakby mi chcial na zlosc zrobic. Chyba kupie mu karnego jeza :confused2:
Wyłaź z krzaków!!! Widzę Cię! :-p

Maćku gratuluję kroczków!!!! Fajne to wygląda taki ledwo co trzymający się na tych malutkich nóżkach maluch, co?
Nooo :tak:

reklama
Do góry