reklama
Niespodzianka
Fanka BB :)
Kasiulka jestesmy z Toba. Trzymaj sie kochana
Macku gratuluje pierwszych krokow
To zapamietalam. Jakas zamula straszna mnie ogarnia. Pogoda do bani, mlody chyba mnie testuje, bo zachowuje sie jakby mi chcial na zlosc zrobic. Chyba kupie mu karnego jeza
Macku gratuluje pierwszych krokow
To zapamietalam. Jakas zamula straszna mnie ogarnia. Pogoda do bani, mlody chyba mnie testuje, bo zachowuje sie jakby mi chcial na zlosc zrobic. Chyba kupie mu karnego jeza
Sto latek dla Nikosia!!!!!!!!!!
Maćku gratuluję kroczków!!!! Fajne to wygląda taki ledwo co trzymający się na tych malutkich nóżkach maluch, co?
Pogoda do d.py, nastrój tak samo. Młody też jakiś lekko marudzący, teraz na szczęście śpi.
My urodziny robimy w czwartek 30 maja, czyli dzień po. Akurat święto więc wszyscy mają wolne. Miała być impra, ale olałam i będzie tylko chrzestna, chrzestny, dziadkowie i nasze siostry. I tak dużo. Robię sałatki i tort.
Prezenty mają być niespodziankami bo sama nie chciałam decydować, a K miał to lekko w tyłku.
Maćku gratuluję kroczków!!!! Fajne to wygląda taki ledwo co trzymający się na tych malutkich nóżkach maluch, co?
Pogoda do d.py, nastrój tak samo. Młody też jakiś lekko marudzący, teraz na szczęście śpi.
My urodziny robimy w czwartek 30 maja, czyli dzień po. Akurat święto więc wszyscy mają wolne. Miała być impra, ale olałam i będzie tylko chrzestna, chrzestny, dziadkowie i nasze siostry. I tak dużo. Robię sałatki i tort.
Prezenty mają być niespodziankami bo sama nie chciałam decydować, a K miał to lekko w tyłku.
Hejo
Muńka wiedziałam, że to Ty mnie przywołasz do tablicy, ale jakoś nie umię się wbić tu do was. A poza tym dół:-(, mała maruda na całego, mąż całe dnie w pracy, a tu jeszcze starszaka trzeba przypilnować
No i ta pogoda- depresyjna
Sorki że marudzę
Pozdrawiam
Proszę mi tu nie marudzić, deprechę kopnąć w dooope i meldować nam co u Ciebie podczytywaczko
moze samego znaczenia urodzin nie pojmie ale to ze jest duzo dzieci i kazdy zwraca na nia uwage napewno przykuje jej uwage i bedzie zachwycona tym bardziej jak nie codziennie spotyka grono dzieci i robia ciekawe rzeczy:-)
Munka- jak sie mieszka? juz wszytsko rozpakowane?
My wczoraj zakonczylysmy kure Baby Joga i Baby Balet i Aurelka dostala pierwszy dyplom ukonczenia Baletu Level 5 babies :-) i ogolnie fajnie juz sie bawi z dziecmi podaja im zabawki do raczki albo im mamusia i mowi przy tym prosze po swojemu smiesznie to wyglada.... kochana jest :-)
Moja też uwielbia być w centrum zainteresowania, więc goście na roczku na pewno będą ją cieszyć :-) Ostatnio zabrałam ją do mojej byłej pracy, to rozkochała w sobie cały szpital, uśmiechy rozdawała na lewo i prawo :-)
Dziękuję, mieszka się fajnie. Rozpakowane praktycznie wszystko. Są jeszcze jakieś tam rzeczy gdzieś upchnięte i zamierzam ogarnąć je dzisiaj, bo Siora przyjeżdża, więc mam motywację
Gratulacje z osiągnięć!!!
\\
a tak w ogóle to jest taki zwyczaj, że się daje dziecku do wyboru kilka rzeczy,chyba książeczke do nabożeństwa, kieliszek i coś tam jeszczem, ale nie pamiętam co, a wy wiecie może?
i może znacie jakieś inne roczkowe zabawy?
u nas tradycją jest: różaniec, kieliszek, pieniążek, długopis, książeczka, obrączka.
Aylin - nasz pchacz Smoby powinien niedługo dotrzeć kurierem, też młodej zamówiliśmy na roczek :-)
Nikosiu - zdrówka i wspaniałej żony
Ostatnia edycja:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
kurde już zaczynają rodzić czerwcówki 2013, jak ten czas zleciał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikoś wszystkiego naj
a wiecie co mi się marzy dla Niuśki na roczek !!!!
Nikoś wszystkiego naj
a wiecie co mi się marzy dla Niuśki na roczek !!!!
Muńka - to pochwal sie jak dotrze rózowy czy niebieski zamówiłas?
ten który wkleiłaś na zdjęciu
alijenka - ale byłby prezent ;-)
kasiekz
Fanka BB :)
andzia moją wysypało tak na policzkach i czole po zwykłym maśle, a po osełkowym za 7,50zł nic jej nie jest - dziwne:/ smaruje oilatum i na drugi dzień znika za 3 tyg. ponownie próbuje z zwykłym hipp
alijenka po pierwsze jesteś szczuplutka!!! po drugie wysypka na polikach i brodzie może być od potu (u nas tak często jest, dochodzi jeszcze kark) lub faktycznie jakiegoś alergenu, np. za dużo nabiału (ale nie od mleka, bo nie ma przecież suchych placków na ciele), jajku lub truskawce itp. w każdym bądź razie polecam oilatum soft lub u innych skuteczny emolium krem specjalny i masz po problemie co do twojego marzenia to ja zaproponowałam chrzestnemu taki plac zabaw dla Polki...też mi się marzy
aylin nie pożałujesz, bo pchacz jest mega wypasiony i w ciągłym użytku czy to w domu czy na dworze
atinka 12 dzień i 3 kg to nie tylko, ale AŻ!!!
zaza u nas: kasa, różaniec i obrączka
alijenka po pierwsze jesteś szczuplutka!!! po drugie wysypka na polikach i brodzie może być od potu (u nas tak często jest, dochodzi jeszcze kark) lub faktycznie jakiegoś alergenu, np. za dużo nabiału (ale nie od mleka, bo nie ma przecież suchych placków na ciele), jajku lub truskawce itp. w każdym bądź razie polecam oilatum soft lub u innych skuteczny emolium krem specjalny i masz po problemie co do twojego marzenia to ja zaproponowałam chrzestnemu taki plac zabaw dla Polki...też mi się marzy
aylin nie pożałujesz, bo pchacz jest mega wypasiony i w ciągłym użytku czy to w domu czy na dworze
atinka 12 dzień i 3 kg to nie tylko, ale AŻ!!!
zaza u nas: kasa, różaniec i obrączka
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
katrina115
Potrójna Mama
alijenka - super!!! u nas ogródek jest z górki i lipa
zaza - u nas zawsze była książka, różaniec, kasa i kieliszek
zaza - u nas zawsze była książka, różaniec, kasa i kieliszek