Genetyczne czynnik V ( leiden) czynnik V (R2) czynnik || (Protrombia ). MTHFR, MTHFR ,PAI-1 Poziom homocysteiny , DS DNA przeciwciała IGG ,IGM,GA przeciwciała kardiolipidowe .Jakie badania robiłaś?
reklama
Robiłaś jakies badania ?Jakie badania robiłaś?
Ja na trombofilie i inne podstawowe z krwi typu testosteron, tarczyca, morfologia. Mąż robil badanie nasienia bo 6 miesięcy nie zachodziłam ciążę (miałam w tym czasie jeden epizod myślę że wyłapałam biochemiczna, bo jeden z dwóch testów pokazał dwie kreski podczas spóźniającej się miesiączki, potem okres normalnie przyszedł). Ale chce zrobić teraz badanie płodu (żałuję, że nie zrobiłam za pierwszym razem) i zapytałam jakie robiłaś, bo zastanawiam się co jeszcze warto zbadać.Robiłaś jakies badania ?
Ja badania plodu nie robilam sama .w szpitalu w którym leżałam podpisalam papiery i maja zrobic badanie plodu do 3 msc powinnam dostac wyniki .jakos im sie nie spieszy .Ja na trombofilie i inne podstawowe z krwi typu testosteron, tarczyca, morfologia. Mąż robil badanie nasienia bo 6 miesięcy nie zachodziłam ciążę (miałam w tym czasie jeden epizod myślę że wyłapałam biochemiczna, bo jeden z dwóch testów pokazał dwie kreski podczas spóźniającej się miesiączki, potem okres normalnie przyszedł). Ale chce zrobić teraz badanie płodu (żałuję, że nie zrobiłam za pierwszym razem) i zapytałam jakie robiłaś, bo zastanawiam się co jeszcze warto zbadać.
Niestety nie bo w szpitalu musialam urodzic blizniaki sama w pokoju poczym moglam wziasc tylko na pochowek i musialam podpisac papiery ze tylko na pochowek a nie moglam na wlasna reke zrobic badan . Wiec chcialam zeby w szpitalu zrobili .No strasznie długo, a nie mogłaś zabrać i zbadać na własną rękę?
Niestety nie bo w szpitalu musialam urodzic blizniaki sama w pokoju poczym moglam wziasc tylko na pochowek i musialam podpisac papiery ze tylko na pochowek a nie moglam na wlasna reke zrobic badan . Wiec postanowilam zeby w szpitalu zrobili jak nie moglam na wlasna reke
reklama