Iwon mój chłop też wybył (znowu
), więc piję z Tobą winko
i z
alijenką oczywiście ;-)
i zazą
:-)
Kasienka a Nikodem już sam chodzi? Bo jakoś mi to umknęło, a wczoraj wspominałam sobie jak szybko zaczął wstawać...;-)
A propo uczuleń to Zośka oprócz tego co jej wychodzi na buzi (
Muńka nie wiem, czy to w końcu pokrzywka, czy jak to nazwać ;-)) też ma czasami szorstką skórę na rączkach i nóżkach...
Pchacz Smoby tak go zachalacie, że może i ja się skuszę (choć po obalu i żyrafce Sophi nie powinnam już Was słuchać
). Ale skoro już sama chodzi to jest sens kupować jeszcze pchacza?
Kurdę tak se teraz myślę, że może oprócz przyjęcia dla rodziny zrobię jeszcze jakieś dla znajomych z małymi dziećmi?
Trochę by się ich uzbierało i Zosi by się na pewno spodobało
andzia oczywiście że zauważyłam i się nawet zastanawiałam czy zerkniesz na przepisy o tortach dla smyków
dobrze, że jesteś!
Mogłabyś te linki co ostatnio tu wstawiłaś wrzucić do wątku z przepisami? Może też zrobię torcika specjalnie dla Zosiaczka
Atinka - dobrze ze powrocilas. Nie znikaj na tak dlugo. U mnie tez pogoda smetna. Ja osobiscie lepiej sie czuje jak napisze cos dziweczynom ( nawet jesli czasami zadna na moj wpis nie zareaguje) Nie poddaje sie:-)
Ale czytają na pewno wszystkie
Poza tym jestem na jakiejś durnej diecie oczyszczającej 12 dzień, a na wadze tylko -3 kg
wakacje zbliżają się więc postanowiłam trochę zmniejszyć oponkę, ale chyba du.pa z tego
Wiadomo, że chciałoby się od razu dyszkę zrzucić, ale i tak gratuluję sukcesu
moja tez ma czasem policzki szorskie ale czesciej na ciele placki czerwone tu mowia, ze to egzema wiec kapie sie w oiliatum i smaruje kremem :-) i jest OKI ;-) wiec to nie musi byc alergia
My wczoraj zakonczylysmy kure Baby Joga i Baby Balet i Aurelka dostala pierwszy dyplom ukonczenia Baletu Level 5 babies :-)
i ogolnie fajnie juz sie bawi z dziecmi
podaja im zabawki do raczki albo im mamusia i mowi przy tym prosze po swojemu
smiesznie to wyglada.... kochana jest :-)
Ja myślałam, że egzema to właśnie z powodu alergii
Gratuuję pierwszego papierka do cv
To zapamietalam. Jakas zamula straszna mnie ogarnia. Pogoda do bani, mlody chyba mnie testuje, bo zachowuje sie jakby mi chcial na zlosc zrobic. Chyba kupie mu karnego jeza
Wyłaź z krzaków!!! Widzę Cię!
Maćku gratuluję kroczków!!!! Fajne to wygląda taki ledwo co trzymający się na tych malutkich nóżkach maluch, co?
Nooo