reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kurde tylko za taki plac zabaw trzeba dać z 3 tys. :-(

moje dziecko przechodzi dziś samą siebie odkąd wstała, a wstała 40 min temu ciągle płacze :-(

kasiek u mnie oilatum nie pomaga muszę chyba ten emolium kupić

reklama
Hej babiszonki wieczorową porą :happy2:

Ja dzisiaj słomiana wdowa, mąż w delegacji do niedzieli. Może to i lepiej, no wiecie ;-)

Atinka hej, hej kobieto! :-) Dobrze że wracasz do nas :)

Aylin fajniaste te prezenty wymyśliłaś :tak: Chyba będę zgapiać od was :sorry2:

Alijenka
3 tysie? Pikuś ;-) Pomarzyć zawsze można, może się jaki bogaty krewny odnajdzie ;-)

Josie oby chrypka szybko minęła!

Sunshine do Włocławka troszku daleko :sorry2: A szkoda. Fajnie, że mała się rozgadała :-)

Maćku gratulujemy kroczków! Kurtka to Julek ma ambitne zadanie dogonić koleżankę z tego samego dnia ;-)

Niespo ponoć dzieciaki nie wiedzą co to robienie na złość, i tego się trzymajmy ;-)

Młodak nastroj się pozytywnie, bo coś często smutnaś ostatnio ;-)

Muńka czerwony? Nie wierzę :-D No dobra, wierzę, w końcu na "innych" Ci się podoba ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Iwon pewnie że i lepiej :-) przyda się troszkę wolnego od M, a z tym bogatym krewnym to troszkę gorzej u mnie :-(

ja chyba małej kupię taki rowerek http://allegro.pl/rowerek-trzykolowy-3-kolowy-xtrike-kr03-nowosc-hit-i3255374848.html tylko nie wiem czy różowy czy zielony bo straszecznie podoba mi się ten kolor ale on będzie dopiero w trzecim tygodniu czerwca http://ramiz.sky-shop.pl/Wielofunkcyjny_rowerek_-_wozek_dla_najmlodszych_SPORT_TRIKE_-_cz,p,1075

tylko że do zielonego zaś będą muchy gnać :-(

Ostatnia edycja:
No dobra, kto otwiera ze mną butelkę wytrawnego wina? Bo ja już nalewam, gul gul gul gul gul gul gul :cool2:

Alijenka ja bym brała różowy, a co ;) W końcu córę masz :)

Ostatnia edycja:
Iwon dla Ciebie za post pod postem i na pocieszenie, że męża brak...
karny-kutas-d.jpg
...a z winkiem zaraz dołączę, ale półsłodkim ;-)

Załączniki

• karny-kutas-d.jpg
    karny-kutas-d.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
Muńka czerwony? Nie wierzę :-D No dobra, wierzę, w końcu na "innych" Ci się podoba ;-)

mam nadzieję, że jeśli będzie czerwony, to będzie mi się podobała Gabi w nim, a nie wózek na Gabi :-D:-D

Napiłabym się z Wami, ale za pół godzinki śmigam po Siorkę na pkp, ale się kurna cieszę na jej przyjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D
Oby tylko jutro nie padało cały dzień, bo chciałyśmy pospacerować z Gabi...kurna czemu weekendy są z reguły beznadziejne pogodowo...

Kasiekz - już się nie mogę doczekać kiedy Gabi będzie śmigała ze swoim Smooby. Przy wózku i krzesłach już chodzi, więc pewnie jak go dorwie, to nie puści!!!

Iwon ja się dołączam z piwkiem i wędzonym udkiem, a co! jak szaleć to szaleć:-p odpoczynek od męża nigdy nie zaszkodzi;-)

Alijenka cudny ten plac zabaw! ale cena:eek:

Iwon mój chłop też wybył (znowu :dry:), więc piję z Tobą winko :tak: i z alijenką oczywiście ;-) i zazą
:-)

Kasienka
a Nikodem już sam chodzi? Bo jakoś mi to umknęło, a wczoraj wspominałam sobie jak szybko zaczął wstawać...;-)

A propo uczuleń to Zośka oprócz tego co jej wychodzi na buzi (Muńka nie wiem, czy to w końcu pokrzywka, czy jak to nazwać ;-)) też ma czasami szorstką skórę na rączkach i nóżkach...

Pchacz Smoby
tak go zachalacie, że może i ja się skuszę (choć po obalu i żyrafce Sophi nie powinnam już Was słuchać :-p). Ale skoro już sama chodzi to jest sens kupować jeszcze pchacza? :confused:

Kurdę tak se teraz myślę, że może oprócz przyjęcia dla rodziny zrobię jeszcze jakieś dla znajomych z małymi dziećmi? :confused: Trochę by się ich uzbierało i Zosi by się na pewno spodobało :tak:
andzia oczywiście że zauważyłam i się nawet zastanawiałam czy zerkniesz na przepisy o tortach dla smyków:p dobrze, że jesteś!
Mogłabyś te linki co ostatnio tu wstawiłaś wrzucić do wątku z przepisami? Może też zrobię torcika specjalnie dla Zosiaczka :sorry2:

Atinka - dobrze ze powrocilas. Nie znikaj na tak dlugo. U mnie tez pogoda smetna. Ja osobiscie lepiej sie czuje jak napisze cos dziweczynom ( nawet jesli czasami zadna na moj wpis nie zareaguje) Nie poddaje sie:-)
Ale czytają na pewno wszystkie :tak:

Poza tym jestem na jakiejś durnej diecie oczyszczającej 12 dzień, a na wadze tylko -3 kg:wściekła/y:wakacje zbliżają się więc postanowiłam trochę zmniejszyć oponkę, ale chyba du.pa z tego
Wiadomo, że chciałoby się od razu dyszkę zrzucić, ale i tak gratuluję sukcesu :tak:

moja tez ma czasem policzki szorskie ale czesciej na ciele placki czerwone tu mowia, ze to egzema wiec kapie sie w oiliatum i smaruje kremem :-) i jest OKI ;-) wiec to nie musi byc alergia :no:

My wczoraj zakonczylysmy kure Baby Joga i Baby Balet i Aurelka dostala pierwszy dyplom ukonczenia Baletu Level 5 babies :-):tak: i ogolnie fajnie juz sie bawi z dziecmi :tak: podaja im zabawki do raczki albo im mamusia i mowi przy tym prosze po swojemu :-D smiesznie to wyglada.... kochana jest :-):rolleyes:
Ja myślałam, że egzema to właśnie z powodu alergii :confused:

Gratuuję pierwszego papierka do cv :-D

To zapamietalam. Jakas zamula straszna mnie ogarnia. Pogoda do bani, mlody chyba mnie testuje, bo zachowuje sie jakby mi chcial na zlosc zrobic. Chyba kupie mu karnego jeza :confused2:
Wyłaź z krzaków!!! Widzę Cię! :-p

Maćku gratuluję kroczków!!!! Fajne to wygląda taki ledwo co trzymający się na tych malutkich nóżkach maluch, co?
Nooo :tak:

reklama
Do góry