reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Sto lat dla Nikusia :tak::-)- ach ta ciotka o malo co i by sie spoznila :sorry2:

Zaza- u nas jest tylko ta "zabawa" w wybieranie rzeczy ale dokladnie jakie to nie pamietam :sorry2: :dry: ale prababcia na pewno tak :-):tak:

Macku- :-D:-D tak pierwszy papierek do CV jest, im szybiej zacznie zbierac tym szybiej zapelni ta biala kartke :-D:-D:-D

Munka- baw sie dobrze z siorka :tak:

Iwon- zdrowko!!! :-);-)

Alijenka- super ta chatka jak i cena super :szok: tez mysle ze na poczatek rowerek starczy :tak:

Uciekam bo mezulek juz Hobbita wlaczyl i pifffko polal :-D

reklama
alijenka odnośnie drewnianego placu zabaw to polecam Obi lub Castorame. Z dwoma huśtawkami, zjeżdżalnia, domkiem i piaskownicą łącznie nieco ponad 800zł!!! Za linę z boku dopłacasz 60zł:) Oglądałam na własne oczy i tam właśnie wysyłam chrzestnego:p Co do kremu to może faktycznie spróbuj Emolium, albo polecam balsam nawilżający dla dzieci z AZS - Cetaphil MD Dermoprotektor (w cenie Emolium a jest go więcej w opakowaniu i po stokroć lepiej się rozsmarowuje) lub Cetaphil Restoraderm.

maćku moja też chodzi, ale z pchaczem dosłownie biega po podwórku, zbiera tam patyki, kamyki itp. No a w domu wrzuca do niego różne przedmioty, parkuje w różnych tajnych miejscach (np. pod stołem) i tam go opróżnia itp.
tort nr 1 smakołyki alergika: tort bez mleka i jaj - z kremem waniliowym i owocami
tort nr 2 pyszna dieta: TORT DLA ALERGIKA bez mleka i jajek
tort nr 3 (prosty) Czekoladowy tort dla alergika (bez jajek i bez mleka)
szybkie ciasto Przepis na proste ciasto (bez jajek i mleka) - najprostsze ...

muńka
nie puści:) moja też w tym koszu trzyma swoje skarby (np. ostatnio pościągała skarpetki i tam wrzuciła)

Iwon
ja już po browarku, teraz wciągam kanapki z pasztetem:)

Ostatnia edycja:
Hello:-)
Macku ja też myślę o takiej imprezce dla zaprzyjaźnionych dzieci czyli przyjaciół mojej Gochy ;-) to będzie dla niej fajne:-) dla rodziny też może coś ale na lajcie. Muszę pomyśleć...

Ależ mi się spać chce ... G obudziła się na cyca i czuję, że usnę razem z nią... chrrrr

Co do pchacza to też miałam zagwostkę kupować czy nie ale stwierdzilam, że faktycznie dzieci lubią coś wkładać i przewozić. Posłuży do wozenia zabawek do piaskownicy;-) właśnie licytuję uzywkę.
Też niebiesko- pomarańczowy.

Jak ja za Wami tęsknię, już całkiem wypadłam z obiegu :( ale ostatnie 3 dni padałam już o 20........... czasem padałam i się budziłam umyć się i znów spać
wstawanie o 5 mnie wykańcza

hej

bylismy u lekarza spoznilam sie mega bo przez ten deszcz chyba taki korek ze hej... na szczescie nas przyjela. gardlo czerwone ale nic poza tym, zapisala tylko Tantuum Verde i Clemastinum - nie pisalyscie przypadkiem ze po tym dzieci sa sniete??:confused:
mam nadzieje ze mu przejdzie do wyjazdu...

maz pojechal, ja mam wolna chate na weekend i tez popijam wlasnie piwko wiec zdrowko :) cel na weekend: zrobic mlodemu album podsumowujacy na roczek!:-)

Hej :cool2::-)

Pijaczkom, udanych imprez ;-) zazdroszczę!
Munka, super weekendu z Siostrą!
Josie, zdrówka!!!
Rysica, ja też wypadam z obiegu :/
Mickey, wygranej!

P. własnie wrócił z delegacji...uffffff....a ja zrobiłam super drozdzowe! mniam ;)

Buziaki, Girls!!!

reklama
Ooo imprezka mnie ominela :/ U mnie weekend standardowo zaczal sie klotnia z L. On chyba nie moze miec wolnego, bo mu bije. Wyjatkowo nie jestem smutna, tylko wsciekla. Musze sobie jakos zorganizowac dzien zeby o tym nie myslec.

Spoznione zyczenia dla Nikosia i 100 lat dla Sergiuszka i innych jedenastomiesieczniakow :)

Paulina
co sprawdzasz ? :D

Rysica szkoda, ze z czasem u Ciebie kiepsko. Mam nadzieje, ze uda Ci sie wsjo poukladac i znalezc chwilke na byby.

Hatszept jaki masz piekny suwaczek ! :D

Ostatnia edycja:
Do góry