reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Zaza fajna ta Honda;-)
Oj dziewczyny no tak się ostentacyjnie prosić... Macku, Kasienka do roboty
Dziś mnie słońce przygrzalo i katar przeszedł ale drapanie lekkie wróciło na wieczór. Muszę jeszcze nawilzac nawilzac i nawilzac...
Aż strach napisać coś teraz bo ileż można...
Tak sobie przypominam jak to w ciąży było... gdy odkryłam to forum i zaczęłam pisać... :-) nostalgia:-) Jak się pochorowalam na wigilię i lezalam w łóżku 2 tyg oglądając Big Bang Theory na komie i pisząc na bb... i mierząc sobie temp co chwila zupełnie posrana ze strachu, że malutowi zaszkodzi;-)
Oj dziewczyny no tak się ostentacyjnie prosić... Macku, Kasienka do roboty
Dziś mnie słońce przygrzalo i katar przeszedł ale drapanie lekkie wróciło na wieczór. Muszę jeszcze nawilzac nawilzac i nawilzac...
Aż strach napisać coś teraz bo ileż można...
Tak sobie przypominam jak to w ciąży było... gdy odkryłam to forum i zaczęłam pisać... :-) nostalgia:-) Jak się pochorowalam na wigilię i lezalam w łóżku 2 tyg oglądając Big Bang Theory na komie i pisząc na bb... i mierząc sobie temp co chwila zupełnie posrana ze strachu, że malutowi zaszkodzi;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a wlasnie mialam pisac ze dostalismy dzis oprocz powozu rowniez laptopa. maz zasiadl do zabawy z mlodym i zrobil wielkie oczy ze klawiatura alfabetycznie a nie qwerty i ze jak tak moze byc, ze janek sie powinien normalnego ukladu klawiatury uczyc od poczatku....
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Msmickey a wiesz, że mnie też dzisiaj wzięło na wspominki? Jak wieszałam pranie na balkonie. Tak sobie przypomniałam, że dokładnie rok temu też tak namiętnie prałam, wieszałam, suszyłam, prałam... ubranka małego
A jak słyszę ten utwór, to już w ogóle mi się ciepło na serduchu robi - euro 2012 = porody na BB
http://www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc
A jak słyszę ten utwór, to już w ogóle mi się ciepło na serduchu robi - euro 2012 = porody na BB
http://www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc
zaza26
josie hahah dobry ten twoj mąż!
MsMickey Iwon jakiś rok temu była Wielkanoc i myślałam, że urodzę, bo tak mnie brzuch bolał, jakbym skurcze miała, okazało się, że to za duzo bigosu i innych frykasow heheh mięta i espumisan mi pomogły, ale co D się nastrachał;-)
MsMickey Iwon jakiś rok temu była Wielkanoc i myślałam, że urodzę, bo tak mnie brzuch bolał, jakbym skurcze miała, okazało się, że to za duzo bigosu i innych frykasow heheh mięta i espumisan mi pomogły, ale co D się nastrachał;-)
agaundpestka
Witam nadrabiam nadrabiam i nadrobić nie moge jak wyszłam o 7:30 z domu tak wróciłam około 19tej. Cały dzień na nogach.
Zaliczyłam dermatologa i w czwartek już mam usunięcie pieprzyka szok, ze bez czekania o to na nfz potem pierwsza wyprawa do zoo więc trochę kalorii spaliłam
Ja dalej nie mam pomysłu na prezent dla mojego roczniaka choć ode mnie dostanie 2tygodnie nad morzem wrócimy 2dni przed urodzinami.
No proszę jaką Sergio ma maszynę
Aurlka super brykę
Zaliczyłam dermatologa i w czwartek już mam usunięcie pieprzyka szok, ze bez czekania o to na nfz potem pierwsza wyprawa do zoo więc trochę kalorii spaliłam
Ja dalej nie mam pomysłu na prezent dla mojego roczniaka choć ode mnie dostanie 2tygodnie nad morzem wrócimy 2dni przed urodzinami.
No proszę jaką Sergio ma maszynę
Aurlka super brykę
Witajcie,
ja tak na szybko.
Kasiulka super, ze sie odezwałas Zdrowka.
zaza ale Mały (juz nie taki mały ) super wyglada
Sunshine Aurelka fajnie se prezentuje w wózku
Josie zdrowka dla Jasia Oby zaczął szybko jeść...
Kasia.natka my tez mamy pchacza v-tech Mały zachwycony
Chłopaki juz śpią, mąż właśnie pojechał do pracy a ja oglądam M jak Miłość. Jeszcze prasowanie mnie dzisiaj czeka....
ja tak na szybko.
Kasiulka super, ze sie odezwałas Zdrowka.
zaza ale Mały (juz nie taki mały ) super wyglada
Sunshine Aurelka fajnie se prezentuje w wózku
Josie zdrowka dla Jasia Oby zaczął szybko jeść...
Kasia.natka my tez mamy pchacza v-tech Mały zachwycony
Chłopaki juz śpią, mąż właśnie pojechał do pracy a ja oglądam M jak Miłość. Jeszcze prasowanie mnie dzisiaj czeka....
tialana
Halo
Piękny dzień się kończy, a noc miałyśmy paskudną. Ja położyłam się o 24 a Magdzia za 15 minut się obudziła, bolał ją brzuszek i dopiero o 5 dobrze zasnęła a ja o 5:30 wstaje do pracy
kasia.natka zdrówka dla ciebie
MsMickey, Kasienka ja was podziwiam z tymi instrumentami, pamiętam jak wyglądało to u mojego kuzynka i u nas póki co instrumentów nie będzie, Magdzia ma wystarczająco głośne okrzyki
Sunshine6 jak oko? może okład z rumianku pomoże
Kasiulka_1980 świetne te mydełka
Iwon gratuluje ukończenia projektu i o tym samym dziś myślałam przy wieszaniu prania
zaza26 honda Rewelka
Magdzia też poznała się już z nocnikiem, przed kąpielą ją sadzam ale u ans to wyszło tak że zaczęłam ją sadzać bo zawsze mi siusiała albo w wannie albo zanim ją do niej włożyłam, więc byłą wysadzana dlatego że siusiała a nie siusiała dlatego że byłą wysadzana, ktoś zrozumiał?
Gaz mi się w butli skończył, idę gotować obiad dla Magdzi an jutro do rodziców
Piękny dzień się kończy, a noc miałyśmy paskudną. Ja położyłam się o 24 a Magdzia za 15 minut się obudziła, bolał ją brzuszek i dopiero o 5 dobrze zasnęła a ja o 5:30 wstaje do pracy
kasia.natka zdrówka dla ciebie
MsMickey, Kasienka ja was podziwiam z tymi instrumentami, pamiętam jak wyglądało to u mojego kuzynka i u nas póki co instrumentów nie będzie, Magdzia ma wystarczająco głośne okrzyki
Sunshine6 jak oko? może okład z rumianku pomoże
Kasiulka_1980 świetne te mydełka
Iwon gratuluje ukończenia projektu i o tym samym dziś myślałam przy wieszaniu prania
zaza26 honda Rewelka
Magdzia też poznała się już z nocnikiem, przed kąpielą ją sadzam ale u ans to wyszło tak że zaczęłam ją sadzać bo zawsze mi siusiała albo w wannie albo zanim ją do niej włożyłam, więc byłą wysadzana dlatego że siusiała a nie siusiała dlatego że byłą wysadzana, ktoś zrozumiał?
Gaz mi się w butli skończył, idę gotować obiad dla Magdzi an jutro do rodziców
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Baby już kiedyś wklejałam tego linka, ale muszę jeszcze raz, bo kocham ten utwór No powiedzcie czy to nie jest o nas?
Alicia Keys - Girl on Fire - YouTube
Alicia Keys - Girl on Fire - YouTube
reklama
tialana ale to ona na siusiu siada? i skad ty wiedzialas ze ona w wannie sikala hehe ja zawsze jak widze mojego zjadajacego piane to sobie mysle czy juz zdazyl nasikac czy jeszcze nie.... no ciekawa jestem jak nam z tym nocnikiem pojdzie!