reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka sorki to miało być do naszych adminek;) coby się brały do roboty i wstawiały te kutafonki;)

Maćku gardło mnie też drapie więc raczej po prostu wiosna - zmiana temp - podrażnienie wiatrem... byleby nie nazwać tego przeziębieniem;) no a przynajmniej początkiem;) nie, na to jeszcze zbyt wcześnie...

reklama
Kasieńka nawet na chwilę, a jak zawsze pamięta o wszystkich :sorry2:

Maćku ooo, to może kupisz quatro valencię? Ja ją kocham z dnia na dzień coraz bardziej ;) Jak chcesz, to Ci napisze obiektywnie o wszystkich zaletach i wadach :tak:

Jak jest śpiąca to usypia tak bardzo szybko, a jak to robię??? Pewnie tak, jak Ty, ale mamy różne dzieci :-D:-D

:-D:-D:-D

sunshine maclerany to najlepsze wózki! ja mam macleran quest i w nim wysuwa się podnóżek:)

alijenka z jakich okolic Wrocławia jesteś?

josie również mam wrażenie, że inne dzieci jakieś duże:) moja też jest malutka!

tialana współczuje nocki i życzę, aby ta była spokojna!

iwon również zwlekam z nocnikiem, ale umyślnie. jakoś nie spieszy mi się:) idzie lato, będzie częściej z gołą pupą latać to się wezmę za naukę.

muńka moja również zasypia przy mnie w 5 min.:)

Sunshine ale za to kolor wlosow bardzo ladny :tak: ja tam specjalnie tego oka nie widze! no ale wierze ze boli, rumianek na pewno pomoze i jak masz sol fizjologiczna w ampulkach to zakrapiaj

a z zasypianiem to ostatnio zaobserwowalam ze moj ancymon cos tam sie jakby uczy zasypiania na wlasna reke... tzn jeszcze nie wie co i jak ale w koncu sie zaczyna pokladac na lozku czy w lozeczku, glowe wtula w posciel, nawet na podlodze glowke w dywan, ale chwile polezy i wstaje i dalej do zabawy. wiec jeszcze troche musi sie nauczyc:-D:-D

Ostatnia edycja:
kochane dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka :tak: czuję się zdecydowanie lepiej ale i tak nie odpuściłabym dzisiejszego dnia bo to jedyny w tym miesiącu jaki mieliśmy oboje z mężem w pełni wolny tylko dla naszej trójeczki :happy2: więc wybaczcie ale ten wieczór również jest nasz ;-) zmykam

Sunshine - jakby każda osoba z chorym okiem tak wyglądała, to byłoby nice :-)

Maćku gardło mnie też drapie więc raczej po prostu wiosna - zmiana temp - podrażnienie wiatrem... byleby nie nazwać tego przeziębieniem;) no a przynajmniej początkiem;) nie, na to jeszcze zbyt wcześnie...

Ja wiem, że Ty piszesz o tym bólu gardła, żebym jutro po prostu nie przyjechała i nie sprawdziła białą rękawiczką, czy dobrze wysprzątałaś.... Ale nawet sobie nie myśl !!!! i tak przyjadę!!!

Wiecie co, tak sobie jeszcze myślę o prezentach i pisałyście o jakimś siedzonku dla malucha. Ja ostatnio w IKEI widziałam ten: POÄNG Fotelik dziecięcy - IKEA i strasznie mnie rozczulił, bo wygląda jak ten dla dorosłych, ale jest miniaturowy i może poproszę o taki...?? co myślicie? on pewnie też się fajnie buja, więc Gabi miałaby radochę:-)

tialana - sto lat dla Madzi!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiekz nam na przeszkodzie odpieluchowywania stanął fakt, że zamieszkaliśmy u teściów (przez 8 m-cy czekając na nowe mieszkanie). I jakoś tak nie chciałam nic robić, bo bałam się interwencji teściowej. Więc przeczekałam do kolejnego lata :sorry2:

Muńka how sweet to krzesełko :-)

Do góry