reklama
Cieszę się,że Ci miło wobec tego Teraz nie czekałamJak pisałam o pierdach to się dziwiałam, że mnie ignorujesz....A tak jak Ci napisałam na prv. Byłas jedną z tych osób, których nie było na FB, i o których często myslałam i żałowałam, że Cię tam nie było, bo przecież wiel godzin przegadałysmy na gg.....pewnie teraz to smutne, ale prawdziwe.....
Ostatnia edycja:
Iwon
Lipcowe Mamy '05
AVO byłam na fb przez chwilę, ale zrezygnowałam. Więcej tam dziewczyn, których nie znam, słabo pamiętam. Tutaj czuję się lepiej Jestem starą wyżeraczką BB, bo udzielam się tu od siedmiu lat. Nie przemawia do mnie FB. Chciałabym, aby pozostał tu fajny klimat.
Muńka no chyba tak zrobimy, teraz pchaczyk, a potem coś się pomyśli ;-)
Muńka no chyba tak zrobimy, teraz pchaczyk, a potem coś się pomyśli ;-)
Ostatnia edycja:
Iwon, ja tez jestem tu od ciązy z L, miałam inny nick. Gdy zaszłam w ciaże z Natalką to z powodów w tej chwili nieistotnych - zrezygnowałam z tamtego konta i usnęłam. założyłam nowe. Jednak FB mi bardziej odpowiada i tam tez było miło Jednak fakt, iż wolałam formę FB nie spowodował, że przestałam lubić i pamiętać te z WAs z którymi będać tutaj się zblizyłam....
Tak na szybko pokaze Wam ten wozek i o co mi chodzi z tym siedzonkiem - Josie- nozki zwisaja - o tak
Zobacz załącznik 552308 Zobacz załącznik 552309 Zobacz załącznik 552310
kupiony za grosze wiec jak cos to sprzedam ale moj Pe nie chce bo mu sie podoba, wiec jak cos to bedzie na pozniej ;-)
później to jz nie ma znaczenia długość siedziska a wżóek lekki Maclareny XLR mają wysównae siedzisko dla najmłodszych, wiec jak bys znalazła znwou taki na wyprzedaży to bierz
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Siemanka :-)
Nie było mnie 1 dzień a tu tyle się wydarzyło
Muńka spóźnione naj naj dla malutkiej :-):-)
Tialana naj naj dla malutkiej :-)
a ja nie cięrpię prania z dworu
ja jak się uda to na roczek małej będę nad morzem
Nie było mnie 1 dzień a tu tyle się wydarzyło
Muńka spóźnione naj naj dla malutkiej :-):-)
Tialana naj naj dla malutkiej :-)
boże jak ja Wam zazdroszczę tych porządków bo mnie nie ma kto w dupsko kopnąć aby to zrobićA u nas dzisiaj wiosenne porządki - M. poczuł się lepiej (yes, yes, yes ;-)) i od razu po tygodniu leżenia dostał powera. Efekt - na wieszakach mamy już wiosenne kurteczki, zimowe spakowane do czyszczenia, z butami też zrobiliśmy porządek.
Ech, aż chce się żyć, jak za oknem taka piękna pogoda :-) I w końcu mogę znowu suszyć pranie na balkonie, jupiii
Jeszcze niech tylko bąbel wydobrzeje, to zaczniemy weekendowe eskapady
a ja nie cięrpię prania z dworu
tiaaaa ZOO oki tylko jak się cieplej zrobi, ciężko też przebić mi się będzie przez całe miasto aby tam dojechać ale czego się nie robi dla spotkaniaAlijenka w takim razie jestem jak najbardziej za spotkankiem. A może właśnie w Zoo (zgodnie z pomysłem Agaundpestka)? My na basen do Redeco na Nowy Dwór, bo najbliżej Pierwszy raz byliśmy w wieku 5 mies. i od tamtej pory uczęszczamy, ale nieregularnie
teraz będzie już tylko lepiej i nie bój się !!!!!!!!!!!!!!!!!!Witam,
u nas super pogoda, słońce świeci az miło. Kuba z tata na basenie, Wojtek śpi a ja zaraz biorę sie za obiad Normalnie zła jestem jak nie wiem, Wojtek od nowa tak kaszle, ze głowa mała, katar na całego, żyć nie umierać. Musze znowu pewnie iść z Nim do lekarza bo ma podejrzenie tej astmy i zobaczymy co bedzie. Kurcze czemu nie ma zdrowia jak jego brat?! Załamuje mnie to.
wczoraj kupiłam bilety do Polski na 28 maja, roczek bedzie miał w Polsce Wracamy 17 czerwca, mam nadzieje, ze to bedzie udany pobyt a nie tak jak ostatnio. Az sie boje...
metoda straszna ale powiem Ci że dziś miałam taką drugą noc, wczoraj mi się udało że raz popłakała a dziś 3 razy, myślałam że serce mi pęknie ale pomyślałam sobie że muszę być twarda bo będzie tak w końcu że mała ciągle na rękach będzie chciała mi wisieć, niestety ona ciągle mi na rękach zasypia ale ile wytrzyma jeszcze mój kręgosłup ????Hej dziewczynki!
Cóż za metoda!! :-) kurcze...nie wiem czy dałabym radę wytrzymać przez 9 minut, jak Gabi by płakała...
Kurcze, dwa miesiące do roczku...pora myśleć o organizacji imprezy!
ja jak się uda to na roczek małej będę nad morzem
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
kasiulka widziałam, że jesteś (edytowałaś post Avo) daj znać co u Ciebie!!!!!!!!!!!! myslałam, że już nie zaglądasz na BB, a teraz się nie wykręcisz
hehe, ja to samo zauważyłam! Kasiulka daj znać, akurat wczoraj myślałam, co tam u Ciebie
Witajcie
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale przez moją chorobę długo nie byłam na forum, potem jakoś nie potrafiłam się wkręcić w Wasz wątek, bo miałyście już swoje problemy, zawarłyście przyjaźnie i jakoś nie potrafiłam się odnaleźć. Kiedyś coś napisałam, i nikt nie zauważył.
U mnie w miare ok, dochodzę do siebie po operacji, ale jest ciężko. Teraz mam problemy z pęcherzem, bo normalnie macica podtrzymuje pęcherz, a ja jej nie mam, i ciagle chce mi się sikać itp jestem tym wykończona, nie wychodzę prawie z domu
Ale z pozytywnych rzeczy żeby się czymś zająć zaczęłam robić mydełka glicerynowe, dzięki temu nie myślę tyle o chorobie bo bym zwariowała...
Możecie pooglądać moje prace, nawet kupić, dużo już na forum sprzedałam, jakby co zapraszam
Moje magiczne mydełka: Oferta
Możecie również polubić moje mydełka na FB
https://www.facebook.com/pages/Moje-Magiczne-mydełka/170776196405543?fref=ts
I przepraszam, że się nie odzywałam, ale starałam się Was podczytywać!
Buziaczki
Pamiętajcie jeszcze, nie kłóccie się o pierdoły itp bo nie warto, dbajcie o siebie bo zdrowie jest najważniejsze. I raz w roku CYTOLOGIA
zaza26
Fanka BB :)
Sunshine hehe przyznaj sie lepiej czym sobie zasłużyłas
Iwon ja tez mialam czekac z pchaczem do roczku ale mlody juz zaczyna chodzic wiec teraz najlepszy czas byl i sie skusilam i nie żałuję;-)
Kasiulka :-* pisze z kom ale wieczorem zajrze na twoje mydelka na pewno odzywaj sie do nas czesciej! Zobaczysz jak szybko sie wkrecisz:-) a z tym pomijaniem to niestety tak jest tutaj ze czasami sie jest niewidzialnym mi MsMickey do tej pory nie wstawila zdj spiwor G a obiecywala ;-) zima
Najwazniejsze ze u ciebie w miare dobrze, bardzo wspoczuje problemow z pecherzem moze cwiczenia kegla ny troche pomogly?
Iwon ja tez mialam czekac z pchaczem do roczku ale mlody juz zaczyna chodzic wiec teraz najlepszy czas byl i sie skusilam i nie żałuję;-)
Kasiulka :-* pisze z kom ale wieczorem zajrze na twoje mydelka na pewno odzywaj sie do nas czesciej! Zobaczysz jak szybko sie wkrecisz:-) a z tym pomijaniem to niestety tak jest tutaj ze czasami sie jest niewidzialnym mi MsMickey do tej pory nie wstawila zdj spiwor G a obiecywala ;-) zima
Najwazniejsze ze u ciebie w miare dobrze, bardzo wspoczuje problemow z pecherzem moze cwiczenia kegla ny troche pomogly?
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
no właśnie szkoda, że o tych ćwiczeniach nikt mi wcześniej nie powiedział, ale od paru dni ćwiczę. Myślisz, że to faktycznie pomaga?