reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Zaza aż mnie wcielo... :-):-):-) wstawialam chyba zdjęcia G w wózku i spiworze ... ale samego chyba nie... to mój brak pamięci przykro mi:-( teraz miałam wstawić Aylin mintaja ... zrobię zdjęcia i wstawię, obiecuję :-) Teraz spiworek wyprany poczeka na przyszła zimę lub przyszłego bąbla ;-)

reklama
I co? I jak ja akurat piję winko, to wy małpy siedzicie w dziuplach :-p
Ja tam muszę oblać pierwszy mały sukces - skończyłam projekt, dzisiaj trafił do wupu więc jedno wielkie uuuffff. Wracajcie wolne wieczory i weekendy ;)

Sunshine
maclareny to ponoć jedne z najfajnieszych wózków :tak: Mają bardzo dobre opinie, nie sprzedawaj!

Alijenka, serio nie lubisz prania z dworu? Jejku, ja uwieeeelbiam! Ten zapach, ta świeżość, hmmm :cool2: No i szybciutko schnie.

Kasiulka
no coś Ty, koniecznie się wkręcaj, wiele razy wspominałyśmy o Tobie, martwiłyśmy się :sorry2: I dzięki za przywołanie do porządku z tą cytologią, akurat trafiłaś, bo ja od badania popołogowego nie byłam :zawstydzona/y:

A Ty zaza nie bądź taka mądra ze skarżeniem na msmickey ;) Gdzie jest zdjęcie Twojego rowerka hondy się pytam? :-p;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiulka fajnie ze jestes:) Oby sie polepszylo!
A powiedz wiecej o tych mydelkach, jaki zapach maja i jak ty je robisz? Bo z wygladu sliczne:tak:

moje dziecko w ciagu calego dnia zjadlo 60 mleka, 60 kaszki, cos tam popil wody i soku, i do tego chrupki i 150 kleiku przed snem.... przed kolacja to juz slyszalam jak mu w brzuchu burczy ale nie dal sobie nic do buzi wlozyc :no: jak tak dalej pojdzie to osiwieje, z dnia na dzien je coraz mniej, dzis juz nawet banana nie tknal.

Iwon to szybko sie uwinelas z tym projektem!!!!
Ja tez czekam na zdjecie hondy!!

Alijenka oby metoda poskutkowala :)

Ostatnia edycja:
Josie kurcze, i to wszystko przez zęby?? Nie chce mi się wierzyć :no: Może inny lekarz? No i przede wszystkim go dopajaj.

no wlasnie coraz bardziej watpie ze to zeby... umowie go na inna wizyte, mamy medicover od tego miesiaca to moge z dnia na dzien nawet go umowic.
dzis to juz mam wrazenie ze ma since pod oczami.... marudzil caly dzien no ale jakbym nic nie jadla to tez bym marudzila... a tak to nie widze zeby cos go bolalo

Kasiulka moja mama miala problemy z pecherzem po trzecim porodzie i pomogly te cwiczenia!

Ostatnia edycja:
Josie umawiaj faktycznie. I współczuję&&&

Zaza przyganial kocioł garnkowi ;-) choć Ty, przyznam, obiecywalas wczoraj chyba więc mnie z zimy nie przebijesz ...:-D

Iwon no to gratuluję :-)

Kasiulka fajnie że się odezwałaś :tak: ja myślę że ćwiczenia mięśni kegla powinny pomóc :tak:
Iwon ja też kupiłam pchacza już teraz tylko że ja vtech :-)
josie współczuję problemu z Jasiem :-( oby szybko mu te ząbki wyszły no i koniecznie dawaj mu jak najwięcej pić :tak:

josie ja bym badania typu mocz i morfologia zrobiła i może do innego lekarza idź na konsultację... a co do dopajania to się w weekend dowiedziałam, że są jakieś saszetki nawadniające dla dzieci np. na czas jelitówki, niestety nie wiem jak to się nazywa... a dowiedziałam się również, że są dobre na kaca:-D

kasiulka ja miałam straszny problem po porodzie i ćwiczenia pomogły :yes: trzymam za ciebie kciuki! no i wiem jak się czujesz, ja bałam się śmiać w towarzystwie:zawstydzona/y:
a mydelka fantastyczne!!!! ach jak ja bym chciała mieć takie zdolności!!! widzę, że duzo tu artystycznych dusz u nas - ty, maćku, sunshine, blond... i pewnie o kimś zapomniałam;-)

Iwon gratuluję skończonego projektu! no i cię ubiegłam, bo piwko wypiłam już godzinkę temu:-p ale to całkowicie bez okazji:-D

A Ty zaza nie bądź taka mądra ze skarżeniem na msmickey ;) Gdzie jest zdjęcie Twojego rowerka hondy się pytam? :-p;-)
a proszę bardzo:-p:-p:-p:-p:-p
IMG_2047.jpg

widzę, że Iwon wyczaiła, że moderatorka na forum, to zaraz posty pod postami wali, a ja nie będę gorsza, o nie!:-p też chcem:-D

Załączniki

• IMG_2047.jpg
    IMG_2047.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hahahaa juz sie na darmowe kutki rzucily jak mewy!!:-p

jak tak patrze na aurelke w maclarenie i sergia na rowerku (czy tylko mi sie wydaje ze to traktor a nie rower??:szok:) to mam wrazenie ze moj o 3 miesiace mlodszy jest od waszych, on taki malutki!! kurcze nie zrobilam mu foty na nowym pojezdzie dzis bo taki byl marud ale on nawet stopkami ziemi nie dosiega!!:dry:

honda boska!

Do góry