reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Zaza aż mnie wcielo... :-):-):-) wstawialam chyba zdjęcia G w wózku i spiworze ... ale samego chyba nie... to mój brak pamięci przykro mi:-( teraz miałam wstawić Aylin mintaja ... zrobię zdjęcia i wstawię, obiecuję :-) Teraz spiworek wyprany poczeka na przyszła zimę lub przyszłego bąbla ;-)

reklama
I co? I jak ja akurat piję winko, to wy małpy siedzicie w dziuplach :-p
Ja tam muszę oblać pierwszy mały sukces - skończyłam projekt, dzisiaj trafił do wupu więc jedno wielkie uuuffff. Wracajcie wolne wieczory i weekendy ;)

Sunshine
maclareny to ponoć jedne z najfajnieszych wózków :tak: Mają bardzo dobre opinie, nie sprzedawaj!

Alijenka, serio nie lubisz prania z dworu? Jejku, ja uwieeeelbiam! Ten zapach, ta świeżość, hmmm :cool2: No i szybciutko schnie.

Kasiulka
no coś Ty, koniecznie się wkręcaj, wiele razy wspominałyśmy o Tobie, martwiłyśmy się :sorry2: I dzięki za przywołanie do porządku z tą cytologią, akurat trafiłaś, bo ja od badania popołogowego nie byłam :zawstydzona/y:

A Ty zaza nie bądź taka mądra ze skarżeniem na msmickey ;) Gdzie jest zdjęcie Twojego rowerka hondy się pytam? :-p;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasiulka fajnie ze jestes:) Oby sie polepszylo!
A powiedz wiecej o tych mydelkach, jaki zapach maja i jak ty je robisz? Bo z wygladu sliczne:tak:

moje dziecko w ciagu calego dnia zjadlo 60 mleka, 60 kaszki, cos tam popil wody i soku, i do tego chrupki i 150 kleiku przed snem.... przed kolacja to juz slyszalam jak mu w brzuchu burczy ale nie dal sobie nic do buzi wlozyc :no: jak tak dalej pojdzie to osiwieje, z dnia na dzien je coraz mniej, dzis juz nawet banana nie tknal.

Iwon to szybko sie uwinelas z tym projektem!!!!
Ja tez czekam na zdjecie hondy!!

Alijenka oby metoda poskutkowala :)

Ostatnia edycja:
Josie kurcze, i to wszystko przez zęby?? Nie chce mi się wierzyć :no: Może inny lekarz? No i przede wszystkim go dopajaj.

no wlasnie coraz bardziej watpie ze to zeby... umowie go na inna wizyte, mamy medicover od tego miesiaca to moge z dnia na dzien nawet go umowic.
dzis to juz mam wrazenie ze ma since pod oczami.... marudzil caly dzien no ale jakbym nic nie jadla to tez bym marudzila... a tak to nie widze zeby cos go bolalo

Kasiulka moja mama miala problemy z pecherzem po trzecim porodzie i pomogly te cwiczenia!

Ostatnia edycja:
Josie umawiaj faktycznie. I współczuję&&&

Zaza przyganial kocioł garnkowi ;-) choć Ty, przyznam, obiecywalas wczoraj chyba więc mnie z zimy nie przebijesz ...:-D

Iwon no to gratuluję :-)

Kasiulka fajnie że się odezwałaś :tak: ja myślę że ćwiczenia mięśni kegla powinny pomóc :tak:
Iwon ja też kupiłam pchacza już teraz tylko że ja vtech :-)
josie współczuję problemu z Jasiem :-( oby szybko mu te ząbki wyszły no i koniecznie dawaj mu jak najwięcej pić :tak:

josie ja bym badania typu mocz i morfologia zrobiła i może do innego lekarza idź na konsultację... a co do dopajania to się w weekend dowiedziałam, że są jakieś saszetki nawadniające dla dzieci np. na czas jelitówki, niestety nie wiem jak to się nazywa... a dowiedziałam się również, że są dobre na kaca:-D

kasiulka ja miałam straszny problem po porodzie i ćwiczenia pomogły :yes: trzymam za ciebie kciuki! no i wiem jak się czujesz, ja bałam się śmiać w towarzystwie:zawstydzona/y:
a mydelka fantastyczne!!!! ach jak ja bym chciała mieć takie zdolności!!! widzę, że duzo tu artystycznych dusz u nas - ty, maćku, sunshine, blond... i pewnie o kimś zapomniałam;-)

Iwon gratuluję skończonego projektu! no i cię ubiegłam, bo piwko wypiłam już godzinkę temu:-p ale to całkowicie bez okazji:-D

A Ty zaza nie bądź taka mądra ze skarżeniem na msmickey ;) Gdzie jest zdjęcie Twojego rowerka hondy się pytam? :-p;-)
a proszę bardzo:-p:-p:-p:-p:-p
IMG_2047.jpg

widzę, że Iwon wyczaiła, że moderatorka na forum, to zaraz posty pod postami wali, a ja nie będę gorsza, o nie!:-p też chcem:-D

Załączniki

• IMG_2047.jpg
    IMG_2047.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hahahaa juz sie na darmowe kutki rzucily jak mewy!!:-p

jak tak patrze na aurelke w maclarenie i sergia na rowerku (czy tylko mi sie wydaje ze to traktor a nie rower??:szok:) to mam wrazenie ze moj o 3 miesiace mlodszy jest od waszych, on taki malutki!! kurcze nie zrobilam mu foty na nowym pojezdzie dzis bo taki byl marud ale on nawet stopkami ziemi nie dosiega!!:dry:

honda boska!

Do góry