reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Iwon no tak zapomniałam, że mamy jeszcze pisarkę na forum:-D

MsMickey zgadza się zdjęcie wstawiałaś, ja nie umiałam znaleźć i miałaś wstawić jeszcze raz, ale to nic, przyjdzie koza do woza:-p

reklama
Zaza fajna ta Honda;-)

Oj dziewczyny no tak się ostentacyjnie prosić... Macku, Kasienka do roboty:p

Dziś mnie słońce przygrzalo i katar przeszedł ale drapanie lekkie wróciło na wieczór. Muszę jeszcze nawilzac nawilzac i nawilzac...

Aż strach napisać coś teraz bo ileż można... :p

Tak sobie przypominam jak to w ciąży było... gdy odkryłam to forum i zaczęłam pisać... :-) nostalgia:-) Jak się pochorowalam na wigilię i lezalam w łóżku 2 tyg oglądając Big Bang Theory na komie i pisząc na bb... i mierząc sobie temp co chwila zupełnie posrana ze strachu, że malutowi zaszkodzi;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a wlasnie mialam pisac ze dostalismy dzis oprocz powozu rowniez laptopa. maz zasiadl do zabawy z mlodym i zrobil wielkie oczy ze klawiatura alfabetycznie a nie qwerty i ze jak tak moze byc, ze janek sie powinien normalnego ukladu klawiatury uczyc od poczatku.... :-D:szok::nerd::-D

Msmickey a wiesz, że mnie też dzisiaj wzięło na wspominki? :blink: Jak wieszałam pranie na balkonie. Tak sobie przypomniałam, że dokładnie rok temu też tak namiętnie prałam, wieszałam, suszyłam, prałam... ubranka małego :sorry2:

A jak słyszę ten utwór, to już w ogóle mi się ciepło na serduchu robi - euro 2012 = porody na BB :)

http://www.youtube.com/watch?v=5EVhiBGvVFc

josie hahah dobry ten twoj mąż!

MsMickey Iwon jakiś rok temu była Wielkanoc i myślałam, że urodzę, bo tak mnie brzuch bolał, jakbym skurcze miała, okazało się, że to za duzo bigosu i innych frykasow heheh mięta i espumisan mi pomogły, ale co D się nastrachał;-)

Witam :) nadrabiam nadrabiam i nadrobić nie moge :) jak wyszłam o 7:30 z domu tak wróciłam około 19tej. Cały dzień na nogach.
Zaliczyłam dermatologa i w czwartek już mam usunięcie pieprzyka szok, ze bez czekania o to na nfz :D potem pierwsza wyprawa do zoo :) więc trochę kalorii spaliłam :)
Ja dalej nie mam pomysłu na prezent dla mojego roczniaka:no: choć ode mnie dostanie 2tygodnie nad morzem :) wrócimy 2dni przed urodzinami.
No proszę jaką Sergio ma maszynę :D
Aurlka super brykę :)

Witajcie,
ja tak na szybko.

Kasiulka super, ze sie odezwałas Zdrowka.

zaza ale Mały (juz nie taki mały ;)) super wyglada

Sunshine Aurelka fajnie se prezentuje w wózku

Josie zdrowka dla Jasia Oby zaczął szybko jeść...

Kasia.natka my tez mamy pchacza v-tech :tak: Mały zachwycony

Chłopaki juz śpią, mąż właśnie pojechał do pracy a ja oglądam M jak Miłość. Jeszcze prasowanie mnie dzisiaj czeka....

Halo :biggrin2:
Piękny dzień się kończy, a noc miałyśmy paskudną. Ja położyłam się o 24 a Magdzia za 15 minut się obudziła, bolał ją brzuszek i dopiero o 5 dobrze zasnęła a ja o 5:30 wstaje do pracy :baffled:

kasia.natka
zdrówka dla ciebie

MsMickey, Kasienka
ja was podziwiam z tymi instrumentami, pamiętam jak wyglądało to u mojego kuzynka i u nas póki co instrumentów nie będzie, Magdzia ma wystarczająco głośne okrzyki :tak:

Sunshine6 jak oko? może okład z rumianku pomoże

Kasiulka_1980
świetne te mydełka :tak:

Iwon gratuluje ukończenia projektu :biggrin2: i o tym samym dziś myślałam przy wieszaniu prania :tak:

zaza26 honda Rewelka :biggrin2:

Magdzia też poznała się już z nocnikiem, przed kąpielą ją sadzam ale u ans to wyszło tak że zaczęłam ją sadzać bo zawsze mi siusiała albo w wannie albo zanim ją do niej włożyłam, więc byłą wysadzana dlatego że siusiała a nie siusiała dlatego że byłą wysadzana, ktoś zrozumiał?

Gaz mi się w butli skończył, idę gotować obiad dla Magdzi an jutro do rodziców :dry:

reklama
tialana ale to ona na siusiu siada? i skad ty wiedzialas ze ona w wannie sikala hehe ja zawsze jak widze mojego zjadajacego piane to sobie mysle czy juz zdazyl nasikac czy jeszcze nie....:sorry2: no ciekawa jestem jak nam z tym nocnikiem pojdzie!

Do góry