reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hejka, w nocy jeszcze miała goraczke, dałam jej jeszcze paracetamolu i przepajalam woda, z rana już tylko ma stan podgoraczkowy niecałe 37 ok 13 lekarz. Rozmawiałam z teściowa, zgonila na teścia ze ogrzewania nie włączył i teraz wielce przezywa. Boli mnie to bo jak męża siostra przyjeżdża z 3 dzieci to grzeja a jak my to nie zagrzali, a czym moje dziecko się różni od jej? Teraz to niech do nas przyjeżdżają, ja tam dopiero pojadę na święta.
Koni witaj i śmiało dołączaj do nas, niestety w sprawie nietolerancji mm nie pomogę bo tfu tfu nie spotkałam się z takim problemem.

reklama
Rysica - Milan się nauczył właśnie w nocy zjadania stópek a dziś w nocy nauczył sie przekręcać z plecków na brzuszek :-) Dzieci chyba lubią nocne nauki :-D Jak nikt nie patrzy :-)

hi!

Iwon tulę! U mnie też średnio z nastrojem, ale to głównie przez pogodę. Na poprawę piekę muffinki z Twojego przepisu, pachną cudnie :elvis:

Młodak tulę! Na pewno będzie dobrze! Operacja męża się uda, szybko wróci do zdrówka, a kran kupisz i dzielnie zniesiesz czas z Szymkiem sam na sam :happy2:Jeśli chodzi o wychowawczy to też nie wiem, ale może najlepiej zadzwoń do kadr i się dowiesz?

Zaza
u mnie ząbkowanie zaczęło się ze 2miesiące temu, teraz mamy dwa ząbki i chyba szykują się kolejne, bo objawy się nasiliły! A myślałam, że będzie ze 2 miesiące spokoju...:sorry2:

kasia.natka zagłosowane :)

koni witaj!

U nas tragedia z humorami księżniczki. Marudzi i marudzi, cóż. Myślałam, że jak już jej wyjdą te jedynki na dole to będzie trochę spokoju, a tu ni huhu. Wczoraj pojechaliśmy do szwagra i jak zwykle szybko się zbieraliśmy, bo Lenka zaczęła koncert.. Ahm i od środy to codzienność.. Jeszcze ta pogoda. :sorry2:

Cześć dziewczyny!!! Powróciłam!!! ale za Wami tęskniłam:-):-)

Trochę nadrabiałam Was kładąc się do łóżka, ale nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego. Mam nadzieję, że nic ważnego mnie nie ominęło.

Tydzień z siorką i moim chrześniakiem był cudowny!! wykorzystałyśmy czas na maxa a i tak mamy niedosyt. Dzieciaki coraz bardziej zwracają na siebie uwagę i już wyrywają sobie zabawki :-D

Pamiętam, że któraś z Was mnie o coś prosiła...tylko która i o co...?? Aylin, Ty??

MsMickey, hatszept - kiedy ustawka na basen?? Muszę tylko poobserwować Gabi, bo wczoraj w nocy miała troszkę katarek i kaszelek, ale nie wiem, czy to nie od suchego powietrza w domu u moich rodziców.

Gabi zajada ze smakiem jabłuszko, ale nadal głównie na cycu. Jak pisałam wcześniej, popsuła się co do sposobu usypiania w dzień, bo wymaga lulnięcia...Na szczęście chwila moment i odpływa, a potem potrafi pospać dłużej niż jakiś czas temu.
Nie wiem co jeszcze Wam napisać, bo zmęczona jestem. Będę się teraz odzywać, więc może coś mi się przypomni:-D

nie ja ale juz wiesz kto :)

Dentyste mam umówionego na srodę. Moze dam rade wytrzymać.

Dzieć spi juz 1,5 h. orobiłam wszystko co miałam i nadbiam bb, fb i allegro :p

Pogoda do d...

kasia - załosowałam :)

No to tyle. Tydzień się nowy zaczyna to moze forum ozyje :)

Witam!
U nas też raczej marudnie i raczej bez powodu... Przez pewien czas jakby się na ząbki zapowiadało, ale raczej już przeszło :sorry2:
I w sumie się cieszę, bo się naczytałam, że jak ząbki tak wcześnie wychodzą to mają większą tendencję do próchnicy (i w sumie u mnie się to niestety sprawdziło...)

Do wszystkich z kiepskim humorem - uszy do góry! Już niedługo święta! ;-)

reklama
Gocha dziś rano 38,8 więc polecialam w te pędy do lekarza. Osłuchowo dobrze więc albo trzydniowka albo zęby albo mocz - rano będę łapać. Na razie zapodalam efferalgan 80.

Munka fajnie, ze wrocilas :-) Jeszcze wczoraj mówiłam Pe, ze idziemy już niedługo na basen... a tu mi Gocha odstawila tempkę ... muszę przeczekać do czwartku. :-:)-:)-(

Eh ... nawet mi się pisać odechcialo :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Do góry