reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hejka, w nocy jeszcze miała goraczke, dałam jej jeszcze paracetamolu i przepajalam woda, z rana już tylko ma stan podgoraczkowy niecałe 37 ok 13 lekarz. Rozmawiałam z teściowa, zgonila na teścia ze ogrzewania nie włączył i teraz wielce przezywa. Boli mnie to bo jak męża siostra przyjeżdża z 3 dzieci to grzeja a jak my to nie zagrzali, a czym moje dziecko się różni od jej? Teraz to niech do nas przyjeżdżają, ja tam dopiero pojadę na święta.
Koni witaj i śmiało dołączaj do nas, niestety w sprawie nietolerancji mm nie pomogę bo tfu tfu nie spotkałam się z takim problemem.

reklama
Rysica - Milan się nauczył właśnie w nocy zjadania stópek a dziś w nocy nauczył sie przekręcać z plecków na brzuszek :-) Dzieci chyba lubią nocne nauki :-D Jak nikt nie patrzy :-)

hi!

Iwon tulę! U mnie też średnio z nastrojem, ale to głównie przez pogodę. Na poprawę piekę muffinki z Twojego przepisu, pachną cudnie :elvis:

Młodak tulę! Na pewno będzie dobrze! Operacja męża się uda, szybko wróci do zdrówka, a kran kupisz i dzielnie zniesiesz czas z Szymkiem sam na sam :happy2:Jeśli chodzi o wychowawczy to też nie wiem, ale może najlepiej zadzwoń do kadr i się dowiesz?

Zaza
u mnie ząbkowanie zaczęło się ze 2miesiące temu, teraz mamy dwa ząbki i chyba szykują się kolejne, bo objawy się nasiliły! A myślałam, że będzie ze 2 miesiące spokoju...:sorry2:

kasia.natka zagłosowane :)

koni witaj!

U nas tragedia z humorami księżniczki. Marudzi i marudzi, cóż. Myślałam, że jak już jej wyjdą te jedynki na dole to będzie trochę spokoju, a tu ni huhu. Wczoraj pojechaliśmy do szwagra i jak zwykle szybko się zbieraliśmy, bo Lenka zaczęła koncert.. Ahm i od środy to codzienność.. Jeszcze ta pogoda. :sorry2:

Cześć dziewczyny!!! Powróciłam!!! ale za Wami tęskniłam:-):-)

Trochę nadrabiałam Was kładąc się do łóżka, ale nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego. Mam nadzieję, że nic ważnego mnie nie ominęło.

Tydzień z siorką i moim chrześniakiem był cudowny!! wykorzystałyśmy czas na maxa a i tak mamy niedosyt. Dzieciaki coraz bardziej zwracają na siebie uwagę i już wyrywają sobie zabawki :-D

Pamiętam, że któraś z Was mnie o coś prosiła...tylko która i o co...?? Aylin, Ty??

MsMickey, hatszept - kiedy ustawka na basen?? Muszę tylko poobserwować Gabi, bo wczoraj w nocy miała troszkę katarek i kaszelek, ale nie wiem, czy to nie od suchego powietrza w domu u moich rodziców.

Gabi zajada ze smakiem jabłuszko, ale nadal głównie na cycu. Jak pisałam wcześniej, popsuła się co do sposobu usypiania w dzień, bo wymaga lulnięcia...Na szczęście chwila moment i odpływa, a potem potrafi pospać dłużej niż jakiś czas temu.
Nie wiem co jeszcze Wam napisać, bo zmęczona jestem. Będę się teraz odzywać, więc może coś mi się przypomni:-D

nie ja ale juz wiesz kto :)

Dentyste mam umówionego na srodę. Moze dam rade wytrzymać.

Dzieć spi juz 1,5 h. orobiłam wszystko co miałam i nadbiam bb, fb i allegro :p

Pogoda do d...

kasia - załosowałam :)

No to tyle. Tydzień się nowy zaczyna to moze forum ozyje :)

Witam!
U nas też raczej marudnie i raczej bez powodu... Przez pewien czas jakby się na ząbki zapowiadało, ale raczej już przeszło :sorry2:
I w sumie się cieszę, bo się naczytałam, że jak ząbki tak wcześnie wychodzą to mają większą tendencję do próchnicy (i w sumie u mnie się to niestety sprawdziło...)

Do wszystkich z kiepskim humorem - uszy do góry! Już niedługo święta! ;-)

reklama
Gocha dziś rano 38,8 więc polecialam w te pędy do lekarza. Osłuchowo dobrze więc albo trzydniowka albo zęby albo mocz - rano będę łapać. Na razie zapodalam efferalgan 80.

Munka fajnie, ze wrocilas :-) Jeszcze wczoraj mówiłam Pe, ze idziemy już niedługo na basen... a tu mi Gocha odstawila tempkę ... muszę przeczekać do czwartku. :-:)-:)-(

Eh ... nawet mi się pisać odechcialo :-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Do góry