reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja tez jeszcze nie ide spac:tak: dopiero 21-sza:tak:. Wlasnie skonczylam farbowac wlosy to teraz moge usiasc I poszamac winogrona:tak: ostatnio non stop je jem:tak:. Mezulek dzisiaj z morza nie wraca takze czas na babski relaksik. Szkoda tylko ze drineczka wypic nie moge:-(

reklama
Ohhh verita to szkoda, cos te dziewuchy uparte sa, zobacz jak chlopaka sie spieszy na ten swiat, a te nasze dziewczynki..... cos im tam za dobrze.... My tez czekamy na nasza bo termin minal i cisza....
Trzymam kciuki za Ciebie :tak:

Poczytalam sobie na innych forach o przyspieszaniu porodu w sumie nic ciekawego i nowego sie nie dowiedzialam ale jakie na niektorych forach siedza matki............ to porazka:szok::szok::szok: krytykuja te co chca wczesniej urodzic i nazywaja je zlymi matkami....:szok: dobrze u nas jest wyrozumialosc i kazda szanuje innej opinie.... Boze dziekuje za TO FORUM :-D

Klusia IDŹ na wywołanie!!! Już i tak jesteś tyle po terminie, ja bym szła! Bo po terminie to im później tym więcej złego się może zdarzyć... Sobota - spokój będzie :) i w tygodniu wyjdziecie :) idealna sytuacja :D

Klusia- wiem co czujesz, tez bym wolala zeby to bylo naturalne ale jak to sie tak przedluza to lepiej juz isc na to wywolanie, trudno ale bedziesz juz spokojniesza :tak:

A na czym ta klątwa polega, bo brzmi inspirująco

a gdzieś wyczytałam, że klątwa rzucona przez ciężarną ma zdwojoną moc :) Bardzo mi się podoba sama nazwa hehe

D. zrobił sernik na zimno i łazi tu i mnie kusi.. Zadośćuczynienie za brak sexu "Bo on się z synem bzykac nie będzie i koniec".. Wypasacz jeden :)

Wiecie czego żałuję trochę? Że na Euro nawet do strefy kibica nie pójdę :( Szkoda :(

Sunshine, no właśnie, jakoś głównie chłopcy się spieszą tu u nas :D

Ja jestem ciekawa, ale nigdy się nie dowiem, kiedy bym Szymka urodziła gdyby mi CC nie zrobili....

Ja z kolei jestem w tych 5% co się urodziło dokładnie w terminie, dokładnie na 19 września mama miała termin i dzień przed terminem o 23:30 dostała skurczy, o 1 była w szpitalu a o 4:30 w dniu terminu byłam na świecie. A dwa lata później była w ciąży z moim bratem i przenosiła go o 2 tygodnie prawie ;P Już była na patologii ciąży i następnego dnia od rana mieli jej wywoływać a po 2 w nocy już urodziła ;P

December - to mojemu to kompletnie nie przeszkadza, że ja w ciąży jestem ;P jakoś tak uważa, że skoro on na nic twardego tam nie trafia to dziecko jeszcze jest daleko i wysoko ;P

D. zrobił sernik na zimno i łazi tu i mnie kusi.. Zadośćuczynienie za brak sexu "Bo on się z synem bzykac nie będzie i koniec".. Wypasacz jeden :)

Wiecie czego żałuję trochę? Że na Euro nawet do strefy kibica nie pójdę :( Szkoda :(

Moj dokladnie tak samo, normalnie nogami i rekami sie zapiera, NIE i juz nie chce malej skrzywdzic...:wściekła/y: jakos wczesniej mu nie przeszkadzalo.... ateraz twierdzi ze ona juz jest za nisko...... Ale chodzi nabuzowany to by sobie i mi i malej pomogl to NIE.... uparciuch. Moze dzis chociaz namowi go na pieszczenie sutkow tez ponoc pomaga... dobre i to :-D

Rysica- to Ty masz szczescie ze maz chce :-D
Moja mama mnie przenosila i na razie zapowiada sie ze i ja swoja przenosza ehhhh

Moj dokladnie tak samo, normalnie nogami i rekami sie zapiera, NIE i juz nie chce malej skrzywdzic...:wściekła/y: jakos wczesniej mu nie przeszkadzalo.... ateraz twierdzi ze ona juz jest za nisko...... Ale chodzi nabuzowany to by sobie i mi i malej pomogl to NIE.... uparciuch. Moze dzis chociaz namowi go na pieszczenie sutkow tez ponoc pomaga... dobre i to :-D

Rysica- to Ty masz szczescie ze maz chce :-D
Moja mama mnie przenosila i na razie zapowiada sie ze i ja swoja przenosza ehhhh

Może zacznie się od sutków, a potem jak go "weźmie" to i dalej się potoczy :D Jeszcze jak Ty go sprowokujesz :p Ja jak się za mojego "wezmę" to zawsze się kończy bzykankiem :D

a co do wywołania porodu - to jedynie tego się bał, ale już tak jak była ciąża "większa" ale nie donoszona. No ale teraz myśl o tym, że może wywołać poród jeszcze bardziej go podnieca ;P

december u mnie to samo, mowi ze nie bedzie syna deprawowal:-\ a ja liczylam ze mi jakos przyspieszy. za to mam juz schody wiec sobie biegam po nich.
a co do przyspieszania to u nas nie tylko przyzwolenie a wrecz parcie no nie? :-) jakos sie wszystkie rozochocily po naszych wczesniaczkach i chca szybciutko urodzic :-D
aaaa wyobrazcie sobie caly dzien nie odbieralam od tesciowej to zadzwonila do meza i on jej mowi ze nie jestem w szpitalu i nic sie nie dzieje. no i myslalam ze spokoj az tu pol godziny temu dzwoni do mnie znow! to juz odebralam i mowie ze nic i czekamy a ona ze ja juz tak telepie o_Oto co ja mam powiedziec???
no nic zjem arbuza i ide spac.do jutra!

reklama
a gdzieś wyczytałam, że klątwa rzucona przez ciężarną ma zdwojoną moc :) Bardzo mi się podoba sama nazwa hehe

Hahaha dobre moj to tez oporow nie ma chociaz ostatnio to myslalam ze z obcym sie bzykam ten moj jakis taki inny byl:confused: a jak mu to powiedzialam to oznajmil mi ze ta ciaza to juz calkowicie mnie mozgu pozbawila:-D.

A o Euro to mi nic nie mow:-(, rok temu oznajmilam mojemu ze mnie w czerwcu 2012 to w polsce moze szukac bo ja na euro jade I nawet przez chwile mi nie przeszla mysl ze ja w ciazy bede ze spelni sie moje marzenie ze po 12latach walki uda sie nam. Takze euro ogladam w tv

Ostatnia edycja:
Do góry