reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja tez jeszcze nie ide spac:tak: dopiero 21-sza:tak:. Wlasnie skonczylam farbowac wlosy to teraz moge usiasc I poszamac winogrona:tak: ostatnio non stop je jem:tak:. Mezulek dzisiaj z morza nie wraca takze czas na babski relaksik. Szkoda tylko ze drineczka wypic nie moge:-(

reklama
Ohhh verita to szkoda, cos te dziewuchy uparte sa, zobacz jak chlopaka sie spieszy na ten swiat, a te nasze dziewczynki..... cos im tam za dobrze.... My tez czekamy na nasza bo termin minal i cisza....
Trzymam kciuki za Ciebie :tak:

Poczytalam sobie na innych forach o przyspieszaniu porodu w sumie nic ciekawego i nowego sie nie dowiedzialam ale jakie na niektorych forach siedza matki............ to porazka:szok::szok::szok: krytykuja te co chca wczesniej urodzic i nazywaja je zlymi matkami....:szok: dobrze u nas jest wyrozumialosc i kazda szanuje innej opinie.... Boze dziekuje za TO FORUM :-D

Klusia IDŹ na wywołanie!!! Już i tak jesteś tyle po terminie, ja bym szła! Bo po terminie to im później tym więcej złego się może zdarzyć... Sobota - spokój będzie :) i w tygodniu wyjdziecie :) idealna sytuacja :D

Klusia- wiem co czujesz, tez bym wolala zeby to bylo naturalne ale jak to sie tak przedluza to lepiej juz isc na to wywolanie, trudno ale bedziesz juz spokojniesza :tak:

A na czym ta klątwa polega, bo brzmi inspirująco

a gdzieś wyczytałam, że klątwa rzucona przez ciężarną ma zdwojoną moc :) Bardzo mi się podoba sama nazwa hehe

D. zrobił sernik na zimno i łazi tu i mnie kusi.. Zadośćuczynienie za brak sexu "Bo on się z synem bzykac nie będzie i koniec".. Wypasacz jeden :)

Wiecie czego żałuję trochę? Że na Euro nawet do strefy kibica nie pójdę :( Szkoda :(

Sunshine, no właśnie, jakoś głównie chłopcy się spieszą tu u nas :D

Ja jestem ciekawa, ale nigdy się nie dowiem, kiedy bym Szymka urodziła gdyby mi CC nie zrobili....

Ja z kolei jestem w tych 5% co się urodziło dokładnie w terminie, dokładnie na 19 września mama miała termin i dzień przed terminem o 23:30 dostała skurczy, o 1 była w szpitalu a o 4:30 w dniu terminu byłam na świecie. A dwa lata później była w ciąży z moim bratem i przenosiła go o 2 tygodnie prawie ;P Już była na patologii ciąży i następnego dnia od rana mieli jej wywoływać a po 2 w nocy już urodziła ;P

December - to mojemu to kompletnie nie przeszkadza, że ja w ciąży jestem ;P jakoś tak uważa, że skoro on na nic twardego tam nie trafia to dziecko jeszcze jest daleko i wysoko ;P

D. zrobił sernik na zimno i łazi tu i mnie kusi.. Zadośćuczynienie za brak sexu "Bo on się z synem bzykac nie będzie i koniec".. Wypasacz jeden :)

Wiecie czego żałuję trochę? Że na Euro nawet do strefy kibica nie pójdę :( Szkoda :(

Moj dokladnie tak samo, normalnie nogami i rekami sie zapiera, NIE i juz nie chce malej skrzywdzic...:wściekła/y: jakos wczesniej mu nie przeszkadzalo.... ateraz twierdzi ze ona juz jest za nisko...... Ale chodzi nabuzowany to by sobie i mi i malej pomogl to NIE.... uparciuch. Moze dzis chociaz namowi go na pieszczenie sutkow tez ponoc pomaga... dobre i to :-D

Rysica- to Ty masz szczescie ze maz chce :-D
Moja mama mnie przenosila i na razie zapowiada sie ze i ja swoja przenosza ehhhh

Moj dokladnie tak samo, normalnie nogami i rekami sie zapiera, NIE i juz nie chce malej skrzywdzic...:wściekła/y: jakos wczesniej mu nie przeszkadzalo.... ateraz twierdzi ze ona juz jest za nisko...... Ale chodzi nabuzowany to by sobie i mi i malej pomogl to NIE.... uparciuch. Moze dzis chociaz namowi go na pieszczenie sutkow tez ponoc pomaga... dobre i to :-D

Rysica- to Ty masz szczescie ze maz chce :-D
Moja mama mnie przenosila i na razie zapowiada sie ze i ja swoja przenosza ehhhh

Może zacznie się od sutków, a potem jak go "weźmie" to i dalej się potoczy :D Jeszcze jak Ty go sprowokujesz :p Ja jak się za mojego "wezmę" to zawsze się kończy bzykankiem :D

a co do wywołania porodu - to jedynie tego się bał, ale już tak jak była ciąża "większa" ale nie donoszona. No ale teraz myśl o tym, że może wywołać poród jeszcze bardziej go podnieca ;P

december u mnie to samo, mowi ze nie bedzie syna deprawowal:-\ a ja liczylam ze mi jakos przyspieszy. za to mam juz schody wiec sobie biegam po nich.
a co do przyspieszania to u nas nie tylko przyzwolenie a wrecz parcie no nie? :-) jakos sie wszystkie rozochocily po naszych wczesniaczkach i chca szybciutko urodzic :-D
aaaa wyobrazcie sobie caly dzien nie odbieralam od tesciowej to zadzwonila do meza i on jej mowi ze nie jestem w szpitalu i nic sie nie dzieje. no i myslalam ze spokoj az tu pol godziny temu dzwoni do mnie znow! to juz odebralam i mowie ze nic i czekamy a ona ze ja juz tak telepie o_Oto co ja mam powiedziec???
no nic zjem arbuza i ide spac.do jutra!

reklama
a gdzieś wyczytałam, że klątwa rzucona przez ciężarną ma zdwojoną moc :) Bardzo mi się podoba sama nazwa hehe

Hahaha dobre moj to tez oporow nie ma chociaz ostatnio to myslalam ze z obcym sie bzykam ten moj jakis taki inny byl:confused: a jak mu to powiedzialam to oznajmil mi ze ta ciaza to juz calkowicie mnie mozgu pozbawila:-D.

A o Euro to mi nic nie mow:-(, rok temu oznajmilam mojemu ze mnie w czerwcu 2012 to w polsce moze szukac bo ja na euro jade I nawet przez chwile mi nie przeszla mysl ze ja w ciazy bede ze spelni sie moje marzenie ze po 12latach walki uda sie nam. Takze euro ogladam w tv

Ostatnia edycja:
Do góry