reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja w sumie tez od niedawna nosze bo jak nie mosilam to mialam gaciolki mokre i przeciekalo na legginsy i zostawaly plamy :-( a ze brzuchol zaslanial to nawet nie widzialam tego dopiero jak sie rozbieralam .... ale wstyt.... wiec zaczelam nosic..... Zapachu jakiegos dziwnego to nie ma, wiec chyba to sluz tyle ze jest go wiecej...

Na meza nie moge narzekac pod tym wzgledem :-) ale przez ostatnie dni jestesmy oboje nabuzowaniu tym czekaniem na TEN dzien a te telefony wyprowadzaja z rownowagi nawet nie da sie zapomniec na chwile bo sie znajdzie ktos kto przypomni...:wściekła/y:

Ciekawe jak tak Buziak i Verita... moze juz mamy kolejne dzieciaczki :-)

reklama
Rysica zamorduje cię.... Mam teraz ochote na tosty ale:
po 1. - mam w domu wszystko, salami, szynke, ser, ananasa, pomidora, ketchup ale nie mam chleba !!!!!!!!!
po 2. - truskawki i arbuz wypelniły żołądek i nie mam gdzie zmieścic.....

Naprawde znikam juz na dzis bo inaczej jedzenie bedzie za mna chodziło :)

ehhh ja też przeważnie na diecie. Ale lody uwielbiam sorbetowe - więc czasem sobie pozwalałam. Szkoda ze za niedlugo kolejna dieta :)

Ups... przepraszam :D
Ale Ty mi też smaka na arbuza zrobiłaś :D

hej

nie było mnie na BB półtorej dnia,a 20 stron do nadrobienia miałam :szok: niestety nie jestem w stanie każdej odpisać
i nowe mamusie widzę się pojawiły :tak:

Aga powodzenia i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ciekawe jak buziak i verita ?? :-)

dziewczyny mam pytanko - w sprawie kropelek na kolki. Podobno ten niemiecki sab simplex jest najlepszy - i zastanawiam się czy zapobiegawczo nie próbowac zdobyc. Ma któras kogoś w niemczech???????
moja koleżanka rodziła w lutym i wiem, że chciała odsprzedać 2 opakowania bo kupiła za dużo, nie wiem tylko czy już nie sprzedała, ale jakby co to myślę, że mogłabym załatwić bez problemu, bo szwagier siedzi w Niemczech

to co ja tu sama mam zostać, ej...
ja się jeszcze nie wybieram spać, chociaż już wykąpana leżę ;P
mąż dopiero kończy pracę zaraz, więc będzie przed północą dopiero... muszę mu z miejsca pogratulować biletów jak wróci :p

Ja niestety nadal nie rodzaca. Ciekawe jak täm buziak, ale jak wody odeszly to pewnie rodzi.

Moje dziecko uparte wyjsc nie chca. Tak mi sie wydaje ze pomimo 4cm rozwarcia, zgladzonej szyjki i sama nie wiem czego, wypisza mnie Jutro do domu.
Oxy nie dziala a kupe dziewczyn czeka na lozko. Prawie wszystkie na cesarke. Odkad tu jestem ani jedno dziecko nie urodzilo sie naturalnie. Powariowali z tymi cesarkami.

Jestem troche przybita Bo naprawde myslalam ze mal stanie na wysokosci badaniu, a tak...przyjdzie Jeszcze poczekac...tykö ile?

Pozdrawiam goraco. Dobranoc

reklama
Dziewczynki nie dam rady Was nawet poczytać, bo kurna siedzieć nie mogę...Jedynie chodzić i leżeć. Jak siedzę, to strasznie boli,naciska na krocze...
Dziś wstaliśmy przed 10 z synem, w sumie cały dzień z nim spędziłam, dużo zgadywanek, bajek, zabaw...
Nie wiem co się z nim dzieje, ale od 3 dni jest jakiś mega BUNT (prócz dzisiejszego południa). Nie wiem czy to kolejny etap BUNTU(jak miał 1,5 i 2,5 roku), czy tylko takie dni,może tez porodu nie może się doczekać...
Mąż tylko w kółko "Weź się w garść i już uródź ". Rzeczywiście jakiś niefart, a to dupa go boli, a to noga, dziś paznokcia sobie zerwał, bo się potknął...
Moja położna dziś dzwoniła. Powiedziała, ze ma dyżur w sobotę (to będzie tydzien po terminie) i mogę przyjść na wywołanie...
Nie wiem, chyba pójdę, choć wolałabym by samo się zadziało. Ale jak na razie nic na to nie wskazuje...:wściekła/y:, mąż niepotrzebnie brał wolne tydzień, bo zleciało, a ja nie urodziłam...

Aylin Te kropelki z Niemiec mieliśmy. Nie wiem czy to one pomogly, czy akurat kolka się skończyła... Wypróbowaliśmy wszystko co możliwe: od wszystkich kropelek,syropów, masaży, wody koperkowej, szumu wentylatora, gotowania kminku.... jedyne co pomagało w miarę to szum wentylatora+kołysanie+ciemność...
Nie życzę nikomu. Najdłuższa trwała ponad 3h bez przerwy...

I qrde zauważyłam dziś rozstępy!! A tyle się trzymałam i 3 dni po terminie zauważyłam coś :-(

Josie Sunshine Tez mamy z mężem dość pytań, telefonów, smsów...:wściekła/y:
Ja nawet ja gg zostawiam opis "NIe rodzę, jestem na drzemce", bo kiedys bratowa zadzwoniła do mojej siostry: Co ze mną?? Czy czegos nie wie, bo nie ma mnie na gg..!!

Ostatnia edycja:
Do góry