reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dzwoniłam w zeszłym tygodniu do szpitala żeby dowiedzieć się jak to jest z tym cc u nas
i zła jestem bo położna powiedziała że to nie jest powiedziane że jak dziecię położone jest pośladkowo to musi być cc:szok:
aż mnie dosłownie zatkało o tym będzie decydować lekarz na dyżurze
NIESPODZIANKA,BLOND GRATKI

Przy pierwszym porodzie zawsze jest CC przy pośladkowym, jeśli to drugi poród a pierwszy był normalny to wtedy próbuje się SN.

Dziwna ta położna i tyle więc się nie denerwuj ;-)

Ja miałam położenie miednicowe i nawet nie było mowy o porodzie naturalnym

reklama
Rysica mi gin mowił ze 36 to juz spokojnie moze sie zacząc... Spróbuj jeszcze wziąć magnez. Też pomaga.

No i nikogo nie ma.... Co tak bedę sama siedziec? Ide poczytać, podrapac kota po brzuszku i spać. Dobranoc dziewczynki :)

Ostatnia edycja:
Aylin - no niby tak, ale z drugiej strony, to nie są skurcze.... To raczej boli ciągle, jak przy okresie, nawet ból podobny. A jak się ruszam, to rwie w lewym boku...
Chyba jednak wezmę magnez...

Rysica - wspolczuje bolu:-(

My wlasnie z fajerwerkow wrocilismy I ledwo do domu doszlam - to rozwolniatko mnie wykonczy juz tydzien mnie trzyma :wściekła/y: Boziu ile mozna s...c:wściekła/y:. Sorki ze tak dobitnie to pisze ale to juz mnie wykancza:wściekła/y:.
A u nas ciag dalszy imprezy ulicznej :baffled: a ze nasz domek w centrum miasteczka to ta impreze non stop mam. Masa napitych ludzi a ze kolejne 2 dni wolne dzieki krolowej to beda tak imprezowac do rana:baffled:. No ale coz niech sie ludziska bawia;-).

siula jak dziecko jest ułozone posladkowo to na penwo bedziesz miala cc, nie martw się. W dzisiejszych czasach nie pozwalają tak rodzić. Moja mama mnie rodzila posladkowo ale ponad 20 lat temu:tak: nie bede pisać jaki miala poród ale można sie domyśleć i na szczęście ze mna jest wszystko ok a bylo nieciekawie po porodzie:baffled:

AVO ja w ksiązeczce, ktora dostalam od poloznej na temat planowanego cc mam napisane, ze jeść mogę do 24 a od 6 rano tylko woda:tak:

Niespodzianka super, ale zaskoczenie:-) gratulacje

gkvip ja jak dostawalm jedzenie po cc i w trakcie karmienia piersią w szpitalu to w szoku byłam:tak: same pysznosci, glodna tam na pewno nie byłam:-D chociaz z wrazenia jeść się nie chciało:szok:

Munka dzięki Kochana, wiemy wiemy:tak: mąż zly przez to kolano jak nie wiem i wcale się mu nie dziwię, zawsze w weekendy mnie odciąża i Kubę kąpie itp a dzisiaj nie dał rady:no: ja padnięta bo robilam wszystko, no ale coź, żal mi Go,obyból przeszedł.

Childbirth - Normal Vaginal Delivery - Medical Animation
Robię przegląd moich stron ulubionych w internecie..matko ile tego mam...
Te stronkę nam polecił ginekolog na szkole rodzenia...ciekawa.
Kurcze spać mi się nie chce, ale siedzieć tez nie mogę, bo kręgosłup...:-(
Chyba na dziś dam sobie spokój
Pozdrowienia dla cierpiących, bawiących się, i rodzących !

reklama
Witajcie. My nie spimy od 5 bo D zeby bola. Facet i dentysta to trudno polaczyc wiec zaraz jade mu antybiotyk kombinowac, biedak caly spuchniety.
Oznak porodu brak :)

Milego dnia :)

Do góry