reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

dzwoniłam w zeszłym tygodniu do szpitala żeby dowiedzieć się jak to jest z tym cc u nas
i zła jestem bo położna powiedziała że to nie jest powiedziane że jak dziecię położone jest pośladkowo to musi być cc:szok:
aż mnie dosłownie zatkało o tym będzie decydować lekarz na dyżurze
NIESPODZIANKA,BLOND GRATKI

Przy pierwszym porodzie zawsze jest CC przy pośladkowym, jeśli to drugi poród a pierwszy był normalny to wtedy próbuje się SN.

Dziwna ta położna i tyle więc się nie denerwuj ;-)

Ja miałam położenie miednicowe i nawet nie było mowy o porodzie naturalnym

reklama
Rysica mi gin mowił ze 36 to juz spokojnie moze sie zacząc... Spróbuj jeszcze wziąć magnez. Też pomaga.

No i nikogo nie ma.... Co tak bedę sama siedziec? Ide poczytać, podrapac kota po brzuszku i spać. Dobranoc dziewczynki :)

Ostatnia edycja:
Aylin - no niby tak, ale z drugiej strony, to nie są skurcze.... To raczej boli ciągle, jak przy okresie, nawet ból podobny. A jak się ruszam, to rwie w lewym boku...
Chyba jednak wezmę magnez...

Rysica - wspolczuje bolu:-(

My wlasnie z fajerwerkow wrocilismy I ledwo do domu doszlam - to rozwolniatko mnie wykonczy juz tydzien mnie trzyma :wściekła/y: Boziu ile mozna s...c:wściekła/y:. Sorki ze tak dobitnie to pisze ale to juz mnie wykancza:wściekła/y:.
A u nas ciag dalszy imprezy ulicznej :baffled: a ze nasz domek w centrum miasteczka to ta impreze non stop mam. Masa napitych ludzi a ze kolejne 2 dni wolne dzieki krolowej to beda tak imprezowac do rana:baffled:. No ale coz niech sie ludziska bawia;-).

siula jak dziecko jest ułozone posladkowo to na penwo bedziesz miala cc, nie martw się. W dzisiejszych czasach nie pozwalają tak rodzić. Moja mama mnie rodzila posladkowo ale ponad 20 lat temu:tak: nie bede pisać jaki miala poród ale można sie domyśleć i na szczęście ze mna jest wszystko ok a bylo nieciekawie po porodzie:baffled:

AVO ja w ksiązeczce, ktora dostalam od poloznej na temat planowanego cc mam napisane, ze jeść mogę do 24 a od 6 rano tylko woda:tak:

Niespodzianka super, ale zaskoczenie:-) gratulacje

gkvip ja jak dostawalm jedzenie po cc i w trakcie karmienia piersią w szpitalu to w szoku byłam:tak: same pysznosci, glodna tam na pewno nie byłam:-D chociaz z wrazenia jeść się nie chciało:szok:

Munka dzięki Kochana, wiemy wiemy:tak: mąż zly przez to kolano jak nie wiem i wcale się mu nie dziwię, zawsze w weekendy mnie odciąża i Kubę kąpie itp a dzisiaj nie dał rady:no: ja padnięta bo robilam wszystko, no ale coź, żal mi Go,obyból przeszedł.

Childbirth - Normal Vaginal Delivery - Medical Animation
Robię przegląd moich stron ulubionych w internecie..matko ile tego mam...
Te stronkę nam polecił ginekolog na szkole rodzenia...ciekawa.
Kurcze spać mi się nie chce, ale siedzieć tez nie mogę, bo kręgosłup...:-(
Chyba na dziś dam sobie spokój
Pozdrowienia dla cierpiących, bawiących się, i rodzących !

reklama
Witajcie. My nie spimy od 5 bo D zeby bola. Facet i dentysta to trudno polaczyc wiec zaraz jade mu antybiotyk kombinowac, biedak caly spuchniety.
Oznak porodu brak :)

Milego dnia :)

Do góry