reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry,
My się też witamy!
Na 8 na budowę wyjazd z Mężem a później lekarz na 14!
Od rana mam mdłości! Nienawidzę!!!!!

Powodzenia tym, które dziś mają zamiar lub właśnie rodzą!
A ten tydzień krótszy jest: czwarte 7.06 Boże Ciało :-D

reklama
hej

obudziłam się na siusiu o 6 i byłam tak głodna, że z tego głodu już nie zasnęłam:-D

wczoraj poszalałam - najpierw soczek i lody z koleżanką w knajpie, w międzyczasie dzwoni m czy dzisiaj rodzę, bo chce się napić piwka ze szwagrem, jak wróciłam do domu to już wódeczka stała:-D najlepsze, że jedne 0,5 było i mam mało i wysłali mnie po drugie - mina pani w monopolowym bezcenna:-D
przed 23 naszło nas na fast-foody więc pojechaliśmy jeszcze na piwko do knajpy i zjedliśmy frytki - nie powiem, też robiłam za widowisko;-)
ale mnie się podobało, bo już niedługo takich spontanów nie będzie;-)

Viola pewnie masz już swoje maleństwo przy sobie:tak: czekam na wieści

siula pierworódką nie pozwalają rodzić SN pośladkowo ułożonego dziecka, a poza tym z tego co mówiła moja położna na SR to w pozostałych sytuacjach i tak wymagana jest zgoda pacjentki, a i waga maluszka musi być niska, żeby było to możliwe

gkvip tydzień czasu już masz problemy z dwójeczką? :baffled:współczuję

Witam, ale noc straszna co chwile siku i jakieś smutne sny :( śnił mi się cały czas mój były podopieczny az się obudziłam z płaczem :/
Ale dziś dzień leniwie zamierzam spędzić, pogoda do d... więc może zrobię porządek w dokumentach i w końcu spakuję torbę.

a mi sie snilo ze waldemar pawlak umarl w szpitalu w ktorym mialam rodzic o_O
ja dzis o 14 ktg nie wiem czy autem jechac? w sumie nic sie nie dzieje...

Hejka :) Mamuśki wchodze tu kilka razy dziennie poszukując nowo rozpakowanych i coś wolno Wam idzie ;) chociaż z drugiej strony dopiero 4 czerwiec a już 23 maluchy się urodziły :p już niemogę się doczekać kiedy wszystkie się rozpakujecie i mocno Wam kibicuje ;)
My wstajemy o 5.40 odkąd Milan jest na świecie ;P i jakoś tak szybko dzien mija ze szok, dzisiaj druga wizyta położnej u nas w domu i muszę posprzątać czasem to jest trudne wyzwanie z 2 dzieci kurcze :p
A milan już z godzinę leży i ogląda świat nie śpi nie je tylko coś sobie mruczy pod nosem ;)) tak mogło by być zawsze:p ale pewnie zaraz się skończy :)) bo będzie chciał jeść :p jak zwykle;p zobaczy mame i juz cyca szuka :D

Witam. Wczoraj wieczorem znowu skurcze przepowiadające ciekawe ile to może trwać, ale dzięki temu wreszcie uroczyscie oświadczam że torba spakowana.

Niespodzianka gratulacje

Witajcie,

Delwer, Niespodzianka gratulacje!
Kamila, no wąłsnie 4 czerwiec , a więcej rozpakowanych niz spakowanych:)

a ja od wczoraj mam kolejne dziwne objawy:( mianowicie mam wrazenie takich przebiegajacych zimnych prądów, dreszczyków, gęsiej skóry po głowie i twarzy, ale także w innych częsciach ciała.......i w ogóle raz mi zimno raz gorąco...dzisiaj boli głowa i kości.......

wybaczcie mi,ż etak narzekam, ale już nic innego ni potrafię:(

Melduję się z rana - objawów żadnych więc chyba rodzic dziś nie będę....Ciekawe kto za to się dzis sypnie!
Wczoraj miałam strasznie pracowity dzień bo ogranialismy balkon i teraz jest miodzio.:-) Zaraz idę na morfologię i pozałatwiac kilka spraw na mieście.

Czy Wy tez jak się rano budzicie macie tak "wymietą" skórę? To chyba przez ta wodę w organiźmie;-) Natomiast skończyły mi sie problemy z paznokciami. Ostatnio rosną jak szalone. Zapewne po porodzie znou się sypną. Dziewczyny które juz urodziły - jak tam Wasze włosy i zęby???

Cześć Wam! Noc minęła koszmarnie!!! Co chwila mnie brzuch bolał, skurcze miałam, ale czułam je na dole i bolały jak na okres, nie były "z góry brzucha" tylko dół bolał, raz 3 skurcze pod rząd trwały 40 sekund i były co 5 minut a potem pół godziny ciszy, znowu kilka raz po raz, godzina ciszy, do tego mocny rwący ból po prawej strony - więzadła? zrosty po cc?? nie wiem... jestem wykończona!!!
Jak dalej tak będzie w dzień to chyba gdzieś na KTG będę musiała pojechać, zobaczyć czy to faktycznie skurcze...
Wizyta dopiero 16:30...

reklama
Ja dzisiaj mam zamiar robić porządki w szafkach kuchennych, ale oczywiście tak z umiarem, bo jeszcze trochę musze popracować w papierkach a jutro rano wizyta u mojego fryzjera, trzeba zrobić się na bóstwo żeby się synuś nie przestraszył.

Do góry