reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

hej dziewuszki. Witam sie i ja juz w dwupaczku. Tomek przyszedl na swiat 2.06 o godz. 3.28. Waga 3470 - niestety nie wiem ile mierzy, bo w szpitalu, w ktorym rodzilam tego nie robia. Postaram sie jak najszybciej nadrobic co naskrobalyscie i opisac wrazenia z porodowki.

reklama
hej dziewuszki. Witam sie i ja juz w dwupaczku. Tomek przyszedl na swiat 2.06 o godz. 3.28. Waga 3470 - niestety nie wiem ile mierzy, bo w szpitalu, w ktorym rodzilam tego nie robia. Postaram sie jak najszybciej nadrobic co naskrobalyscie i opisac wrazenia z porodowki.

Super gratulacje!!!
Ale się sypią teraz :) jak na czerwcówki przystało :)

mam pytanie do mam jakie macie smoczki dla dzieciakow bo ja mam z tt i jest chyba za duzy istnieja jakies super małe?
ja mam dwa z TT 0-3 m-ce i jeden MAM Perfect taki super cienki :)
o takie:
DSC08564.jpg

Cholera, od kilku h boli mnie brzuch :/ Nie wiem co się dzieje :/ Zakłuwa, pręży się, stawia się, boli jakby skurcze i też inaczej, nie wiem co jest grane!!! :szok: raczej w skurcze porodowe nie wierzę... Brzuch wysoko, dopiero 36 tc, młoda rusza się normalnie, czy to może być po chodzeniu tyle po sklepach?? Szczególnie lewa strona mnie kłuje i szczególnie jak się ruszam... Tak jakby więzadła, ale zakłuwają strasznie. Do tego cały brzuch. Już nie wiem co to jest i co robić...
Wzięłam ciepłą kąpiel - nie pomogło...

hej dziewczyny ja nadal 2 w 1:-)
brzuch mi się obniża od tygodnia :-) no to może w terminie urodzę
do doktorka idę w środę i może gin powie że mała się jednak ułożyła MAM CAŁY CZAS NADZIEJĘ
dzwoniłam w zeszłym tygodniu do szpitala żeby dowiedzieć się jak to jest z tym cc u nas
i zła jestem bo położna powiedziała że to nie jest powiedziane że jak dziecię położone jest pośladkowo to musi być cc:szok:
aż mnie dosłownie zatkało o tym będzie decydować lekarz na dyżurze
NIESPODZIANKA,BLOND GRATKI

reklama
rysica - moze wez no spe :sorry2:

kamila - a czemu nie mozna pomidorowej??? troche drastycznie to przedsawias bo w sumie kazde gotowane mieso czyli bitki, zeberka, potrawka z kurczaka, schab gotowany.... sporo jest tego gorzej tylko z czasem na pichcenie. Zupy w sumie jak delikate to mozna, oby nie wzdymajace. Kanapki, płatki,wszelkie wafelki ryzowe, andruty i jakies zapychacze...a do tego po mału mozna spr wprowadzac jakies rzeczy i kontrolowac jak sie małe czuje,..

delwer, niespodzianka - GRATULUJE!!!

Do góry