reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hejo :-)

U mnie też bez zmian, poza tym, że właśnie zakończyłyśmy 38 tydzień. Ciekawa jestem co ginka powie po jutrzejszym badaniu USG. Mogłoby się coś już kurcze zacząć, bo się nudzę w domu:-) a u tu zero, cisza i spokój.

KlusiaM - widziałam też wczoraj te filmiki,bo Zawitkowski zamieścił je na FB i skomentowałam.

A jeśli chodzi o przygotowania do ślubów, to niech wprowadzają te swoje zmiany a naprawdę młodzi ludzie przestaną przychodzić do kościoła. Moim znajomym na naukach p/małżeńskich powiedzieli, że okres kobiety to płacz zawiedzionej macicy!!! Chyba bym na miejscu padła słysząc coś takiego osobiście.

3mam kciuki za wizyty i badania i za te, które mają szansę, że coś się w końcu zacznie dziać!!:-)

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Dziś Światowy Dzień Bez Stanika[/FONT]

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]teraz to mamy czym się pochwalić!!!!!!![/FONT]

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]U Mnie on trwa od 36tyg. niestety zeberka mi niepozwalają jedynie bluzki z wszytym usztywnieniem.[/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
[/FONT]:-);-):tak::-D

Cześć Dziewczyny - rany, dzisiaj to nawet ja za Wami nie nadążam! :-D
Ale miałam wczoraj dzień pełen wrażeń (pozytywnych) - najpierw z Szymkiem na dworze znów ok 3 h (to luzik, stały element dnia) a potem zadzwonili, że wózek do odebrania jest :D No to jak mąż wrócił z pracy to pojechaliśmy i byłam happy bo czekała na mnie niespodzianka :D
Wózeczek, nie dość, że tak jak dzwoniłam i prosiłam 2 tyg temu (a zamawiany był 5 tyg temu ponad) miał założone czarne kółka (znaczy z czarnymi kołpakami - ładniejszymi według mnie) to jeszcze ma ramę pod kolor wózka - lawendową :-) i podnóżek w spacerówce jest obity skórą (czy tam skajem) a nie folią :D Więc jest porządniejsze :D ale jestem happy!!! :D zaraz w wątku wózkowym wrzucę Wam fotki, ale fotki tylko gondoli bo mąż od razy wrzucił siedzisko spacerowe na szafę pod sufit...

Cześć Dziewczyny - rany, dzisiaj to nawet ja za Wami nie nadążam! :-D
Ale miałam wczoraj dzień pełen wrażeń (pozytywnych) - najpierw z Szymkiem na dworze znów ok 3 h (to luzik, stały element dnia) a potem zadzwonili, że wózek do odebrania jest :D No to jak mąż wrócił z pracy to pojechaliśmy i byłam happy bo czekała na mnie niespodzianka :D
Wózeczek, nie dość, że tak jak dzwoniłam i prosiłam 2 tyg temu (a zamawiany był 5 tyg temu ponad) miał założone czarne kółka (znaczy z czarnymi kołpakami - ładniejszymi według mnie) to jeszcze ma ramę pod kolor wózka - lawendową :-) i podnóżek w spacerówce jest obity skórą (czy tam skajem) a nie folią :D Więc jest porządniejsze :D ale jestem happy!!! :D zaraz w wątku wózkowym wrzucę Wam fotki, ale fotki tylko gondoli bo mąż od razy wrzucił siedzisko spacerowe na szafę pod sufit...

Coś mi mówi, że masz wózek Tako:-) czekam na fotkę.

Hej baby,

światowy dzień bez stanika? :szok::-D

U nas od wczoraj pogorszenie pogody, a własnie wczoraj M. wyprał wszystkie dywany i mi schną w domu przy otwartym oknie... brrrrrr...

A ja chciałam wyprać pokrowce od poduszek, tych ozdobych które są na sofie i wyciągając jedna mi się rozdarła i zasypał mnie śnieg pokruszonych gąbek :-D Zastanwaiam się teraz jak powiedzieć o tym M. że jedna poducha poszła na straty :sorry2: Jakieś pomysły?

Wychodzę z założenia, że lepiej owoce niż słodycze typu czekolada :-)

Bardzo mądre założenie, u mnie niestety się nie sprawdza - ja pożeram i owoce i czekoladę :sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U mnie bez zmian. Tylko strasznie spuchła mi prawa stopa i jestem tym przerażona :szok:. Wygląda jak serdelek :baffled:.

Ja dzisiaj obudziłam się nie tylko ze spuchniętymi stopami, ale też dłońmi :dry: A wczoraj na usg jak się poskarżyłam lekarzowi na moje nogi, spojrzał tylko i powiedział: to Pani chyba jeszcze spuchniętych stóp nie widziała :eek:

wlasnie wypadla ze mnie taka spora kulka sluzu moze cos sie w koncu zacznie...

Josie powodzenia!:tak:

Witam rano. Ja dzisiaj dalszy ciąg sprzatania, ciekawe czy uda mi sie zrealizować to co sobie załozyłam :no: plany chyba zbyt ambitne i w koncu te torbe musze zapakować.

Ja plan na dzisiaj mam już zrealizowany - pokrowce od poduch się piorą, szafka gospodarcza cała wysprzątana i porządek z lekarstwami zrobiony :tak: Wyrzuciłam trzy worki śmieci :shocked2: Torby spakowanej nadal brak :sorry2:

Miśki życzę dużo weny w robieniu porządków i daję motywacyjnego kopniaka;-)

Kamila fajnie, że się odezwałaś, czekamy na więcej :tak:

Iwon, no chyba żaden facet nie będzie kopii kruszył o jedną poduszkę :) Poinformuj go, że zdecydowałąś o jej utylizacji ze względów bezpieczeństwa - małe gąbki są idealne do połykania dla dzieci :) A najlepiej nic nie mów, w końcu to tylko poduszka :)

reklama
A ja chciałam wyprać pokrowce od poduszek, tych ozdobych które są na sofie i wyciągając jedna mi się rozdarła i zasypał mnie śnieg pokruszonych gąbek :-D Zastanwaiam się teraz jak powiedzieć o tym M. że jedna poducha poszła na straty :sorry2: Jakieś pomysły?

A w ogóle zauważy?? mój pewnie nie zwróciłby uwagi, że brakuje poduchy - no chyba, że były tylko dwie:-D

Magnii - &&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry