reklama
josie- może się zaczyna.....3mam &&&&&&&
a ja już na nogach, za wcześnie poszłam spać wczoraj i dzisiaj ranny ptaszek...zaraz może tym moim śpiochom sniadanko zrobię, a co (miła będę)
dzidwczyny- wy wcinacie owoce a ja warzywa pożeram, sałaty,rzodkiewki, kalarepy...wszystko co chrupie...dzisiaj musze po dostawe na wynek lecieć
miłego dnia
a ja już na nogach, za wcześnie poszłam spać wczoraj i dzisiaj ranny ptaszek...zaraz może tym moim śpiochom sniadanko zrobię, a co (miła będę)
dzidwczyny- wy wcinacie owoce a ja warzywa pożeram, sałaty,rzodkiewki, kalarepy...wszystko co chrupie...dzisiaj musze po dostawe na wynek lecieć
miłego dnia
agaundpestka
Fanka BB :)
Super wieści MAMUŚKA!!!Witam Was już jako mama
Czuję się rewelacyjnie. O 8:30 założyli mi cewnik i zabrali na sale operacyjna, a o 9 maly był na świecie. Od 9:30 do 11:40 lezalam na sali pooperacyjnej. Potem wrócilam na sale gdzie czekał juz na mnie K. z naszym malenstwem.
O 16 posadzono mnie, a o 17:30 poszlam sie umyć. Czuje sie naprawde dobrze i gdybym miala znow wybierać to decyzja pdalaby na CC. Owszem czuje ciagniecie, ale nie jest to do nie wyyrzymania i nawet pielegniarki mnie podziwiaja.
Maluszek prawie caly czas śpi. Płakal dwa razy - jak był glodny, a potem jak zrobił kupkę.
Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za trzymanie kciukow.
Najpierw olewanie, a potem jednak zobaczyli, ze to nie żarty- mam nadzieje, ze leki Ci szybko pomogą..A ja wlasnie tel od poloznych mialam ze ktoras juz do mnie jedzie bo sie okazalo ze mam silna anemie I wiezie mi jakies leki.
Zabawne jest to ze jak im mowilam ze jakas taka slaba jestem, ze kolatania serca mam, ze mam problem z koncentracja I boje sie przez to prowadzic samochod, ze po paru krokach nie moge zlapac powietrza - to mowily ze to normalne w ciazy:-(. Ja jej dam popalic jak mi tu tylko sie pojawi.
Jestem w szoku ale I wk....na strasznie ale I mam stracha teraz:-(
Ja wczoraj spędziłam 7h poza domem tak bym chciała sama przyspieszyć akcję, bo boje się, ze w szpitalu będą mi obniżać ciśnienie i trzymac w nim do rozwiązania :/
Pola Ty chciałaś kupić Kubusiowi książęczkę " kubuś będzie miał braciszka" odradzam- wczoraj pojechałam specjalnie do empiku i już miałam płacić za nią przy kasie jak przeglądnęłam i co okazało się, ze urodziła się siostrzyczka Maja- dziecko mogło by zgłupieć.
Dzień dobry!
Tych łagodnych cesarek - zazdroszczę!
Kąpiel szpitalna - Matko BOSKA!!! Bidula malutka!!! Szok!
Snoopy pełne zaskoczenie! Gratulacje!!!
Wieczorne skurcze tak mnie wykończyły, że padłam wczoraj w 5 sekund!
Nocka super - tylko dużo wstaję siku!
A rano w bólach robiłam 2 - pół godziny męczenia - parcie okrutne, a efektu brak. Coś tam się udało zrobić, ale brzuch to jeszcze nie doszedł do siebie! MASAKRA!!!
Kto dziś rodzi
Milego dnia!
Tych łagodnych cesarek - zazdroszczę!
Kąpiel szpitalna - Matko BOSKA!!! Bidula malutka!!! Szok!
Snoopy pełne zaskoczenie! Gratulacje!!!
Wieczorne skurcze tak mnie wykończyły, że padłam wczoraj w 5 sekund!
Nocka super - tylko dużo wstaję siku!
A rano w bólach robiłam 2 - pół godziny męczenia - parcie okrutne, a efektu brak. Coś tam się udało zrobić, ale brzuch to jeszcze nie doszedł do siebie! MASAKRA!!!
Kto dziś rodzi
Milego dnia!
zaza26
Hej!!!
Dzisiaj w nocy chyba miałam pierwsze przepowiadające skurcze
Były silniejsze od tych Braxtona i jednocześnie bolało mnie jak na miesiączkę tylko znacznie mocniej niż ostatnio, więc wydaje mi się, że to to
W ogóle to moje opanowanie mnie zdziwiło, bo po każdym skurczu normalnie zasypiałam i nawet przez sekundę nie przyszło mi do głowy, żeby się zbierać
mam nadzieję, że te porodowe to już na prawdę będą boleć, bo inaczej urodzę w domu
mlodak super, że tak fajnie zniosłaś CC, pozazdrościć
gkvip troszkę wyrozumiałości okaż, w PL to by już nikt nie zadzwonił ;-)
PaulinaMaria josie avo powodzenia!!!! oby to było to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzisiaj w nocy chyba miałam pierwsze przepowiadające skurcze
Były silniejsze od tych Braxtona i jednocześnie bolało mnie jak na miesiączkę tylko znacznie mocniej niż ostatnio, więc wydaje mi się, że to to
W ogóle to moje opanowanie mnie zdziwiło, bo po każdym skurczu normalnie zasypiałam i nawet przez sekundę nie przyszło mi do głowy, żeby się zbierać
mam nadzieję, że te porodowe to już na prawdę będą boleć, bo inaczej urodzę w domu
mlodak super, że tak fajnie zniosłaś CC, pozazdrościć
gkvip troszkę wyrozumiałości okaż, w PL to by już nikt nie zadzwonił ;-)
PaulinaMaria josie avo powodzenia!!!! oby to było to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witam rano. Ja dzisiaj dalszy ciąg sprzatania, ciekawe czy uda mi sie zrealizować to co sobie załozyłam plany chyba zbyt ambitne i w koncu te torbe musze zapakować.
To takie rwardnienie brzucha, w tych przepowiadających może byc tylko w dole brzucha.
Mnie to wyglada na pierwsze objawy porodu
Ja kupuje cała kobiałke, żeby choć troche pozostali domownicy spróbowali
Lepiej to niź słodycze
Może się zacznie, powodzenia
Powodzenia
kurde no jak Wy rozróżniacie skurcze od rozpychania się dzieciaka? Bo ja chyba jeszcze ani jednego nie miałam, nawet pół.
Rysica koniecznie fotki proszę
To takie rwardnienie brzucha, w tych przepowiadających może byc tylko w dole brzucha.
Dzień dobry dobry wieczór.......
Wracając do moich bóli dziś rano tzn. godzinę temu odkryłam śluz podbarwiony na różowo hhhmmm czy Ja wczoraj pisałam że chce być następna.
Jak na razie nic się nie dzieje poza szybką 2-czką......nie mam ciśnienia że to zaraz więc może jeszcze do terminu wyrobię
więc czekamy na rozwój akcji:-)
Mnie to wyglada na pierwsze objawy porodu
December jeśli myślisz, że wszamanie kilograma truskawek mnie zszokuje to powinnaś zobaczyć mnie nad michą tychże owoców ... pierwsze pół kilo do pierwszej miseczki, drugie pół kilo do drugiej ... jakieś pół godziny później
Wychodzę z założenia, że lepiej owoce niż słodycze typu czekolada :-)
Ja kupuje cała kobiałke, żeby choć troche pozostali domownicy spróbowali
MsMickey ja wychodzę z takiego samego założenia
ale tyle ile ja jem ostatnio owocow to szok
a jablka i gruszki pożeram
Lepiej to niź słodycze
wlasnie wypadla ze mnie taka spora kulka sluzu moze cos sie w koncu zacznie...
Może się zacznie, powodzenia
WItam , ja wlasnie po porannym wywolywaniu wczoraj wieczorem mialam dosc mocbe ale nieregularne skurcze . A moze tylko bole okresowe.... Moze wkoncu sie cos ruszy.....
Powodzenia
zaza26
nie wiem czy dobrze kojarzę, ale któraś/eś z was szalała/y na punkcie Adam Levine'a... ???
w takim razie to może się spodobać ;-)
PUDELEK - Levine: "Uwielbiam kobiety. Chcę się przespać z nimi wszystkimi"
w takim razie to może się spodobać ;-)
PUDELEK - Levine: "Uwielbiam kobiety. Chcę się przespać z nimi wszystkimi"
reklama
tialana
Witam w kolejny oczekujący dzionek
mlodak super że się tak dobrze czujesz
gkvip2505 mam nadzieję że "porozmawiałaś" z położną na temat ich podejścia do pacjentek, dobrze że byłaś uparta żeby zrobić ci badania mam nadzieję że teraz już u was lepiej
Aylin powodzenia na wizycie
Dobrego dnia kobitki
mlodak super że się tak dobrze czujesz
gkvip2505 mam nadzieję że "porozmawiałaś" z położną na temat ich podejścia do pacjentek, dobrze że byłaś uparta żeby zrobić ci badania mam nadzieję że teraz już u was lepiej
Aylin powodzenia na wizycie
Dobrego dnia kobitki