KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Hej dziewczyny - jeszcze Was nie poczytałam Pochłania mnie rodzicielstwo )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny - rany, dzisiaj to nawet ja za Wami nie nadążam!
Ale miałam wczoraj dzień pełen wrażeń (pozytywnych) - najpierw z Szymkiem na dworze znów ok 3 h (to luzik, stały element dnia) a potem zadzwonili, że wózek do odebrania jest No to jak mąż wrócił z pracy to pojechaliśmy i byłam happy bo czekała na mnie niespodzianka
Wózeczek, nie dość, że tak jak dzwoniłam i prosiłam 2 tyg temu (a zamawiany był 5 tyg temu ponad) miał założone czarne kółka (znaczy z czarnymi kołpakami - ładniejszymi według mnie) to jeszcze ma ramę pod kolor wózka - lawendową :-) i podnóżek w spacerówce jest obity skórą (czy tam skajem) a nie folią Więc jest porządniejsze ale jestem happy!!! zaraz w wątku wózkowym wrzucę Wam fotki, ale fotki tylko gondoli bo mąż od razy wrzucił siedzisko spacerowe na szafę pod sufit...
Coś mi mówi, że masz wózek Tako:-) czekam na fotkę.
Wychodzę z założenia, że lepiej owoce niż słodycze typu czekolada :-)
U mnie bez zmian. Tylko strasznie spuchła mi prawa stopa i jestem tym przerażona . Wygląda jak serdelek .
wlasnie wypadla ze mnie taka spora kulka sluzu moze cos sie w koncu zacznie...
Witam rano. Ja dzisiaj dalszy ciąg sprzatania, ciekawe czy uda mi sie zrealizować to co sobie załozyłam plany chyba zbyt ambitne i w koncu te torbe musze zapakować.
A ja chciałam wyprać pokrowce od poduszek, tych ozdobych które są na sofie i wyciągając jedna mi się rozdarła i zasypał mnie śnieg pokruszonych gąbek Zastanwaiam się teraz jak powiedzieć o tym M. że jedna poducha poszła na straty Jakieś pomysły?