reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
Witam z rana.
PYTANIE do spuchnietych dziewczyn: czy boja Was tez nadgarstki i palce jak chcecie je zgiac. Do boli palcow sie przyzwyczailam ale nadgartski mnie tak bola ze nie moge nic zrobic, nic podniesc....
Od dzis zaczynam jest ananasy - przyspieszaja porod, i musze zaczac wykorzystywac meza, choc sie opiera i mowi, ze on tez ma uczucia ale panicznie sie boje ze przenosze jak moja mama 2 tygodnie....
Co do truskawek - lubie i zjem kilka ale nie potrafilabym zjec 1kg na raz az tak za owocami nie jestem....
Jutro termin mam nadzieje, ze cos sie ruszyyyyyy......
PYTANIE do spuchnietych dziewczyn: czy boja Was tez nadgarstki i palce jak chcecie je zgiac. Do boli palcow sie przyzwyczailam ale nadgartski mnie tak bola ze nie moge nic zrobic, nic podniesc....
Od dzis zaczynam jest ananasy - przyspieszaja porod, i musze zaczac wykorzystywac meza, choc sie opiera i mowi, ze on tez ma uczucia ale panicznie sie boje ze przenosze jak moja mama 2 tygodnie....
Co do truskawek - lubie i zjem kilka ale nie potrafilabym zjec 1kg na raz az tak za owocami nie jestem....
agaundpestka
Witam z rana.
Ja mam od paru tygodni ból nadgarstków, a w szczególności w prawej ręce czasami nie jestem w stanie nic utrzymać :/
Magnii trzymamy kciuki!!!!
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Witam z rana.
NO TO powodzenia Ja mam co dzień ananasa na śniadanie...robimy wyścig???
wlasnie wypadla ze mnie taka spora kulka sluzu moze cos sie w koncu zacznie...
O ja, no to by Ci się udało jeszcze z tymi wczorajszymi warsztatami:-) Bardzo miło było Cie poznać osobiście. Warsztaty tez fajne, szczególnie pierwsza pomoc, bo nigdy nie wiadomo co robić w takiej sytuacji.
A ja po wizycie, opisałam w wątku lekarskim.
Dzis lecę na małę zakupy i na pewno do brafitterki, bo muszę kupić jakieś dobrze leżące staniki do karmienia.
ZAZA26 - ja osobiscie polecam Mustele. Tania nie jest ale na 2 tyg przed porodem nawet śladu rozstępu nie mam, i się nie zapowiada, bo skóra wygląda bardzo ładnie. Po porodzie też chcę stosowac te produkty
Ostatnia edycja:
buziak
A jeśli chodzi o przygotowania do ślubów, to niech wprowadzają te swoje zmiany a naprawdę młodzi ludzie przestaną przychodzić do kościoła. Moim znajomym na naukach p/małżeńskich powiedzieli, że okres kobiety to płacz zawiedzionej macicy!!! Chyba bym na miejscu padła słysząc coś takiego osobiście.
normalnie szczeka mi opadła
Dziś Światowy Dzień Bez Stanika
teraz to mamy czym się pochwalić!!!!!!!
:-);-)
ja po takim dniu to chyba musiałabym wiazac je na szyi zeby nie spadały
A ja chciałam wyprać pokrowce od poduszek, tych ozdobych które są na sofie i wyciągając jedna mi się rozdarła i zasypał mnie śnieg pokruszonych gąbek Zastanwaiam się teraz jak powiedzieć o tym M. że jedna poducha poszła na straty Jakieś pomysły?
Powiedz ze wpadł Ci do domu jakis dziki zwierzak nie wie -niedzwied, lew,dzik ... i rzszarpł ta poduszke!!! I szcesce w nieszczesciu ze tylo na poduszce sieskonczło! Przeciez byłas wtedy w domu !!
Witam z rana.
mnie głownie bola palce ale dłonie to ja w sumie mam mało spuchete, gorzej ze stopami ;///
tialana
MAgnii trzymam kciuki
Iwon przecież wy zawsze mieliście jedną poduszkę mniej, jeżeli komukolwiek wydawało się inaczej to jest w błędzie ;-)
Iwon przecież wy zawsze mieliście jedną poduszkę mniej, jeżeli komukolwiek wydawało się inaczej to jest w błędzie ;-)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Powiedz ze wpadł Ci do domu jakis dziki zwierzak nie wie -niedzwied, lew,dzik ... i rzszarpł ta poduszke!!! I szcesce w nieszczesciu ze tylo na poduszce sieskonczło! Przeciez byłas wtedy w domu !!
Leję Co jedna, to lepsza ;-)
reklama
Witam z rana.
Ja do spuchniętych nie należę, ale od jakiegoś czasu, zwłaszcza rano, mam duży ból jak chcę zgiąć prawy kciuk i promieniuje to wzdłuż przedramienia. Boli też jak chcę coś przenieść, czy nacisnąć. Jednak takie dolegliwości zwłaszcza na tym etapie ciąży lubią się przypałętać. Jak bolą nadgarstki to pewnie związane jest to z cieśnią nadgarstka. Wsio powinno minąć tuż po porodzie.
dobre!!!!