reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam się i ja
U mnie bz :-) :-D
Dzień dobry dobry wieczór.......
Wracając do moich bóli dziś rano tzn. godzinę temu odkryłam śluz podbarwiony na różowo hhhmmm czy Ja wczoraj pisałam że chce być następna.
Jak na razie nic się nie dzieje poza szybką 2-czką......nie mam ciśnienia że to zaraz więc może jeszcze do terminu wyrobię
więc czekamy na rozwój akcji:-)

wlasnie wypadla ze mnie taka spora kulka sluzu moze cos sie w koncu zacznie...

WItam , ja wlasnie po porannym wywolywaniu:) wczoraj wieczorem mialam dosc mocbe ale nieregularne skurcze . A moze tylko bole okresowe.... Moze wkoncu sie cos ruszy.....

trzymam kciuki za Was dziewcszyny aby się coś ruszyło !!!!!!!!!!!

reklama
nie wiem czy dobrze kojarzę, ale któraś/eś z was szalała/y na punkcie Adam Levine'a... ???
w takim razie to może się spodobać ;-):-D

PUDELEK - Levine: "Uwielbiam kobiety. Chcę się przespać z nimi wszystkimi"

cholera ja to przeczytalam uwielbiam KOTLETY:eek: tylko nastepne zdanie mi nie pasowalo :D

Gkvip jak sie dzisiaj czujesz?

Paulina, Josie, Avo to rozumiem ze dzisiaj Wy chcecie urodzic?:)jesli tak to tzymam kciuki:)

Klusia filmik piekny. ten z kapaniem. wyslalam mojemu linka a ten:zaraz go k......utopi:-D w sumie tez sie balam caly czas zeby mu do nosa wody nie nalala. ale slodkie to bylo
a co do tych koscielnych slubow...na szczescie ja nie chodze a my i tak koscielnego wziac nie mozemy wiec nie dotyczy mnie to . troszke chyba przginaja z tymi slubami chociaz z drugiej strony patrzac na to ze rozwiesc sie nie za bardzo potem mozna to moze to jest jakas mysl. jak ludzie beda chcieli slub to wezma cywilny a na koscielny beda czekac dluzej.tak gdzie sie wychowalam na wsi wiekszosc slubow jest z powodow ciaz...a potem awantury, bojki itd. jak ktos bierze slub to od razu mozna zadac pytanie kiedy rodzi:-D w sumie mi to lata z jakiego powodu inni ludzie biora slub , no ale z tymi testami psychiatrycznymi i psychologa to troche przegiecie:/

no a jak:Da na ostatnim pietrze nawet i bez:D

nie obiecywuj nie obiecywuje heheh :-D

My jak poszlismy do proboszcza ustalac date i szczegóły slubu mielismy ten smieszny wywiad. I po uslyszeniu odpowiedzi na pytanie "jak dlugo jestescie ze sobą" (14 lat się znaliśmy, a 10 bylismy razem) dodal ze w takim razie reszta pytań chyba nie ma sensu....

u nas wystarczyła info ze mamy dwoje dzieci i juz arowano nam cay kurs heh

gkvip - u nas nikt by do Ciebie nie zadzwonił, nie mowa zeby przyjechał...

Co do jedzenia truskawek, to jak mi kwasy spadły to wczoraj z premedytacja zjadłam ze 2,5kg na raz serio!! mało tego chłonełam jeszcze nie umyte z torby, w smetanie z cukrem - kazda forma mi była potrzebna ;)

Ja tez poki co 2in1 tak liczylam ze po tym masazyku cos sie w nocy rozkreci a mnie bylo bosssko w nocy dawno tak dobrze nie spalam ech.... dzis rano odszedl mi chyba czop, taki spory glut wiec to pewnie to, ale jak gdzies czytalam bez czopa to i do 2 tyg mozna chodzic....:-) a mnie nic nie boli, jestem wypoczeta, wiec moge jeszcze do czerwca pochodzic z brzuszkiem...w takim stanie

Ja tez poki co 2in1 tak liczylam ze po tym masazyku cos sie w nocy rozkreci a mnie bylo bosssko w nocy dawno tak dobrze nie spalam ech.... dzis rano odszedl mi chyba czop, taki spory glut wiec to pewnie to, ale jak gdzies czytalam bez czopa to i do 2 tyg mozna chodzic....:-) a mnie nic nie boli, jestem wypoczeta, wiec moge jeszcze do czerwca pochodzic z brzuszkiem...w takim stanie

Zgadza się! W piątek będą dwa tyg jak mój wypadł! Ciekawa jestem czy teoria dwóch tyg się sprawdzi! Jakos wątpię!
Czy któraś z Was bez czopu jest dłużej?

Avo, Lui, BMR i josie - trzymam kciuki żebyście były następne :tak:

Ja też już na nogach. Ledwo co wstałam o 7.30 bo musiałam zaprowadzić chłopaków do przedszkola.
Jutro też rano pobudka bo muszę zrobić ostatnie już badania. We wtorek mam ostatnią wizytę u gina :szok:. A 15 mam się zgłosić do szpitala.

Dzisiaj mam wielkie plany sprzątaniowe. Muszę ogarnąć pokój chłopaków łącznie z porządkami w szafkach i szafie. Oby mnie chęci nie opuściły.

Miłego dnia :cool2:

a u mnie po samym seksiku nic:( poszłam do Warzywniaka, pachwiny to mi rozrywa normalnie. Wrócilam lekki ból podbrzusza- nic poza tym....poza tym,że mam wku...wa na wszystko....

BMR to zes mnie pocieszyla....:-) ciekawe ciekawe, ale caly Ci wylecial? czy tylko czesc...

Bestia miała z 4 cm długości wiec raczej cały! To było w piątek po badaniu. We wtorek i środę miałam plamienia rano i wieczorem i od zeszłego tyg prócz skurczów niereg cisza!
Oby u Ciebie ten masaż dal fale objawów i poród!

reklama
Do góry