Nie wiem czy to prawda ale slyszalam ze jak sie karmi cycem i sie unika mleka to waga leci w dol. Nie wiem jak to sie ma do jogurtow i twarozkow przypuszczam ze tak samo. A ja kocham nabial, no i lody. ...
Ja bez nabiału sobie zycia nie wyobrażam, serki, kefiry, jogurty, mleko maślanka. Jejku jakby mi to zabrał to byłabym najnieszcześliwsza matka na swiecie. Na pewno nie odstawie - ograniczyc moge. Ale jak wyjdzie skaza białkowa to chyba się na modyfikowane przeżuce i tyle.
Ja widziałam na żywo, chodziłam na taki cykl wykładów, na jednym z nich był on. Mogłabym go słuchać bez końca:-)
Chwilowo jestem wolna...tak skończyły się próby zdjęcia obrączki po 10 latach...
Zobacz załącznik 469064
Ja dlatego moją ściagnełam gdzies w marcu chyba. Mamy obrączki z tytanu, a tego tak łatwo nie da się przeciąc.
W sumie to pierwsza mam tytan + białe zloto a 2 tytan z brylantem
Mój małzonek 1 obrączke zgubił po roku nosząc drewno w zimie do pieca. Nie wiadomo gdzie, szukalismy. Przepadła.
Dorobilismy 2. Niestety wakacje w Bułgarii i poszła w morze. Wtedy się wkurzyłam i 3 zamówilismy juz inne. Ale 2 bo dlaczego ja mam byc poszkodowana Tym bardziej ze schudlam i ta 1 za duza była.
Wiec korzystaj i przerób - jakis sliczny brylancik mozna w obraczke wsadzic :0
Daj spokój z takimi wyrzutami. Ja piłam dużo coli, w ciąży pierwszej to nawet do 2l dziennie z początku. W tej tak szklankę dziennie, często zamiast kawy, bo coś mi nie smakuje ostatnio, a cola dobra na wiele rzeczy.
Mi brakuje tylko napojów typu tiger, redbull, mega zimniutkich...
Nie jest to zdrowe wszystko, ogromne ilości cukru, a mój T pije baaardzo dużo coli...ale co zrobić jak ma się chcicę?
Właśnie wstałam z 2 godz. drzemki. Ja to mam wyrzuty, bo Kuba siedział i bajki oglądał, a ja nie mogłam się podnieść. A teraz T wrócił wcześniej i wziął go na dwór, a ja może troszkę energii odzyskam to jakąś obiado-kolację zrobię, bo dziś jedyne to to wyszłam z domu, kupiłam truskawki, wróciłam i położyłam się. Podgrzałam Kubie obiad i znowu się położyłam.
Czy jest coś pomiędzy wiciem gniazda a porodem? Może taki brak sił właśnie jak mnie dopadł? czy to może tylko ciśnienie?;-)
A kolorki super!
Muńka A kim Ty jesteś z zawodu?
Ja przed ciażą cole uwielbiałam. A teraz mi nie smakuje. Wole cos kwaśnego. Mam faze na syrop sanquick z maracui z cisowanką. Mniamusne
Dzis pomalowałam 1 warstwa łóżeczko. I myslałam ze padne.... Takie zmeczenie mnie dopadło jak nigdy. Na 2 godziny straciłam kontakt ze swiatem. Mozna było po mnie biegać. Nie wiem czy cisnienie czy co ale 2 warstwe farby połozy maż. Nie dam rady chyba.
Zjadlam własnie mięsko z grila na obiadek, z salatka pseudogrecką i popiłam karmi malinowym. Jestem szcześliwa
Aaaaaa odkryłam piwo 2 % radlera z Lecha. Pyszne. Na pół sobie pozwoliłam w weekend. Mam nadzieje ze klusce nie zaszkodzi. Ale chyba jej sie spodobało bo szalała jak nigdy....