reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

A ja nie wiem co jest od południa jest mi niedobrze, odbija mi się cały czas do tego teraz brzuch boli i krzyż, ze siedziec ani lezec nie mogę hmm czy to jakieś zatrucie.

reklama
Ja trochę odbiegnę od tematu, ale jestem ciekawa waszych opinii. Macie zwierzaki? Ja mam kota, zwykły dachowiec, ale dzisiaj przegiął swoim zachowaniem, bo kiedy czyściłam jego kuwetę, on wskoczył do łóżeczka małej mimo że mamy zamontowany baldachim nad całym łóżeczkiem, i zsikał się na pościel!! I co ja mam teraz zrobić z tym kocurem :wściekła/y:
A gdyby tam była malutka już? :wściekła/y: Achhhh, wkurzył mnie przeokrutnie!!
jak by mała tam była, to pewnie by nie nasikał
ja do swoich psiaków też tracę cierpliwość, bo linieją masakrycznie długo i strasznie obficie, nigdy tak nie liniały :-( boję się, że do narodzin synka nie uda mi się z tym uporać i maluszek będzie cały w sierści, tak jak ja teraz :wściekła/y:

A ja nie wiem co jest od południa jest mi niedobrze, odbija mi się cały czas do tego teraz brzuch boli i krzyż, ze siedziec ani lezec nie mogę hmm czy to jakieś zatrucie.
Aguś też miałam tak ostatnio, zjadłam bułkę z masłem, popiłam miętą i przeszło
wydaje mi się, że to już te oznaki przedporodowe, nudności mogą wystąpić nawet kilka tyg przed porodem

December, masakryczny ten artykuł!!! :szok:;-) później nawet zastanawiałam sie, czy dobrze, że go wstawiłam, bo jest naprawdę przerażający, ale nie było większego odzewu, wiec gut ;-) tylko my dwie pouczyłyśmy się trochę historii ;-)

ja lubię takie różne różniaste opowieści z dreszczykiem z zamierzchłej przeszłości, zwłaszcza medyczne :) fascynuje mnie jak ludzkość dochodziła do obecnego poziomu rozwoju nauk wszelakich metodą prób i błędów.

zaza26 - z kotami nigdy nic nie wiadomo, a ten od jakiegoś czasu jest wyjątkowo wredny, jak nigdy.
A próbowałaś dawać jakieś witaminy psiakom na sierść? Pamiętam, że kiedyś mojemu haskaczowi pomagały, tylko nie paiętam jak się nazywały

zaza26 - z kotami nigdy nic nie wiadomo, a ten od jakiegoś czasu jest wyjątkowo wredny, jak nigdy.
A próbowałaś dawać jakieś witaminy psiakom na sierść? Pamiętam, że kiedyś mojemu haskaczowi pomagały, tylko nie paiętam jak się nazywały

no tak kociska to są czasami nieprzewidywalne :-D ale i tak bym chciała takiego sierściucha - niestety mam alergię:-(

a co do moich psiaków - to owszem witaminy, różne oleje i tego typu preparaty, teraz czekam na ponoć niezawodne kropelki Efa Olie... mają przyjśc w piątek, zobaczymy ile to warte

młodak - kciukaski za jutrzejszy dzień :-)
hatszept - artykuł bardzo ciekawy;-) :-) oj jak mega się ciesze ,że żyjemy w obecnych czasach :-)
holykate - ja nie pomogę bo kota nie mam , ale może to czysta złośliwość była i objaw zazdrości albo jeżeli kocur to zaznaczenie terenu :confused: oby jednorazowy wybryk :-)

Buziak - gratuluje wyników

no męcze się ze zgagą cały dzień i franca nie odpuszcza :szok::-( wszytko już wypróbowałam

Kamila , adienna - dajcie znać co u was ?????

młodak powodzenia jutro:-)

A my juz dzis w domku. Narazie wiekie niezorganizowanie. Dzieciaczki poszly spac o 21.00 Mam nadzieje ze jutro nam to sprawniej pojdzie.

Trzymam kciuki nastepne mamusie:tak:

reklama
hej dziewczyny ja to dziś głupi dzień mam najpierw przebudzenie o 4 rano później wstałam po 6:no:
potem kawa śniadanko i co mała tak buszowała że szok myślałam że wyskoczy z brzucha
poszłam spać o 16 tej no i oczywiście telefon co chwilę dzwonił zła jak pies odbierałam i co oczywiście jakieś głupie zaproszenia na prezentacje chcieli wysyłać ale wk...chodziłam ze cztery telefony takie miałam no i z tego wszystkiego może z 15 min pospałam,później chciałam napisać na forum i zablokowała mi się strona:crazy:
a co do zwierzaków to ja się też zastanawiam jak to będzie jak wróce z małą ze szpitala a mam dwa koty i psa:-)

MŁODAK TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry