agaundpestka
Fanka BB :)
A ja nie wiem co jest od południa jest mi niedobrze, odbija mi się cały czas do tego teraz brzuch boli i krzyż, ze siedziec ani lezec nie mogę hmm czy to jakieś zatrucie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak by mała tam była, to pewnie by nie nasikałJa trochę odbiegnę od tematu, ale jestem ciekawa waszych opinii. Macie zwierzaki? Ja mam kota, zwykły dachowiec, ale dzisiaj przegiął swoim zachowaniem, bo kiedy czyściłam jego kuwetę, on wskoczył do łóżeczka małej mimo że mamy zamontowany baldachim nad całym łóżeczkiem, i zsikał się na pościel!! I co ja mam teraz zrobić z tym kocurem
A gdyby tam była malutka już? Achhhh, wkurzył mnie przeokrutnie!!
Aguś też miałam tak ostatnio, zjadłam bułkę z masłem, popiłam miętą i przeszłoA ja nie wiem co jest od południa jest mi niedobrze, odbija mi się cały czas do tego teraz brzuch boli i krzyż, ze siedziec ani lezec nie mogę hmm czy to jakieś zatrucie.
December, masakryczny ten artykuł!!! ;-) później nawet zastanawiałam sie, czy dobrze, że go wstawiłam, bo jest naprawdę przerażający, ale nie było większego odzewu, wiec gut ;-) tylko my dwie pouczyłyśmy się trochę historii ;-)
zaza26 - z kotami nigdy nic nie wiadomo, a ten od jakiegoś czasu jest wyjątkowo wredny, jak nigdy.
A próbowałaś dawać jakieś witaminy psiakom na sierść? Pamiętam, że kiedyś mojemu haskaczowi pomagały, tylko nie paiętam jak się nazywały