reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

mlodak ale ci fajnie, jutro będziesz miała swojego szkraba przy sobie:-)

wcinam drugie pół kalafiora z bułką tartą (pierwsze pół zjadłam na obiad)
jutro zupka jarzynowa z brukselką i brokułami
mam plan najeść się przed porodem zakazanych przy karmieniu piersią rzeczy :-D

reklama
ja nie wiem o ktorej dotre bo mam wczesniej ktg. bede z kolezanka tez w ciazy (ale takiej malej jeszcze:) poznasz mnie po takich niebieskich butach plecionych z nitki
:-)
Ok to będę wypatrywać butów. Co do ubioru to zobaczę jaka będzie pogoda jutro. Jak coś to mozna mnie poznać po tatuażu na karku, a włosy ostatnio spinam:-) Tez jutro mam KTG ale późno wieczorem;-)

Młodak ja tez mega mocno trzymam:) i tez zazdroszczę,że już jutro będziesz po:)

no i czekam na relację z cc:)

Jakie fajne te nasze berbecie w galerii ;))

GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM MAMUSIOM!!!!!
Kurcze coraz wiecej majówek wsrod nas ;)))

No a ja dzis byłam na badaniach, o 14 miałam wyniki i dzwoniłam o ginki. Otoz kwasy mam juz w normie co mnie strasznie zaskoczyło ale ogolnie luz hehe no i w zwiazku z tym mam przyjechac do produ w 39tyg skonczonym czyli od wtorku moge atakowac porodowke.
No chyba z moj syn wczesniej namysli sie sam ;-) w co watpie:blink:

Nie nadrabiam Was bo oczy mi sie kleja. Nie spie dzis od 4:baffled:

Mlodak - ja tez trzyma kciukski
esperanza - pochwal sie tattoo :tak: Ja tez mam tattoo na karku tribala:tak:

A ja wcinam winogrona juz 2kg zaczelam :tak:

Ja trochę odbiegnę od tematu, ale jestem ciekawa waszych opinii. Macie zwierzaki? Ja mam kota, zwykły dachowiec, ale dzisiaj przegiął swoim zachowaniem, bo kiedy czyściłam jego kuwetę, on wskoczył do łóżeczka małej mimo że mamy zamontowany baldachim nad całym łóżeczkiem, i zsikał się na pościel!! I co ja mam teraz zrobić z tym kocurem :wściekła/y:
A gdyby tam była malutka już? :wściekła/y: Achhhh, wkurzył mnie przeokrutnie!!

AVO na pewno zdam relację, ale jak na razie jak słucham 2 babki drące się na salach porodowych to cieszę się z cc!

Zabieg jutro między 8 a 10. No chyba że coś nieplanowego im wyskoczy to wtedy później. Znieczulenie podpajęczynówkowe cokolwiek to oznacza.

reklama
December, masakryczny ten artykuł!!! :szok:;-) później nawet zastanawiałam sie, czy dobrze, że go wstawiłam, bo jest naprawdę przerażający, ale nie było większego odzewu, wiec gut ;-) tylko my dwie pouczyłyśmy się trochę historii ;-)

Tak pisałyście o tych fastfoodach i wstyd się przyznać, ale dla mnie pizza absolutnie takowym nie jest :no::-):-):-) jem przynajmniej raz w tygodniu i zamierzam sobie jeszcze dogodzić kilka razy przed porodem...

Josie, dzięki za przypomnienie o kalafiorze! Już tak dawno nie jadłam!

Buziak, super, że kwasy w normie! Cieszę się!

Kamilka?????????
Rureczka????????

Do góry