mam dom z ogródkiem i to duuuuuuuuuużym ogrodem ale nie mam basenu i co z tego jak i tak w taki upał się nie da wysiedzieć, co innego jak się nie jest w ciąży, już bym była opalona na mahoń !!!!
to kup sobie chociaz taki dmuchany basen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam dom z ogródkiem i to duuuuuuuuuużym ogrodem ale nie mam basenu i co z tego jak i tak w taki upał się nie da wysiedzieć, co innego jak się nie jest w ciąży, już bym była opalona na mahoń !!!!
hej dziewczęta
Pojechałam wczoraj na IP do Gdyni, KTG ok, szyjka książkowa, źródła bólu nie udało sie ustalić. Dostałam nospę i przykaz by brać ją 3xdziennie plus hydroxizinę na noc. I czekać do poniedziałku, mam wizyte u mojego gina wtedy. Zobaczymy co i jak.
Dzięki za wysyłanie mnie do tego szpitala, uspokoiłam się nieco
Mam jednak leżeć, zakaz spacerowania, zakaz słońca...swietnie na samą majówkę
Miłego dnia!
taki mały dmuchany basenik to dla dzidzi oczywiście że kupie, a marzę o takim dużym ale kto to będzie płacił za wodę do tego basenu i za środki do dezynfekcji. Basen to droga sprawa już się dowiadywałam o wszytsko, a teraz będą ważniejsze wydatki.to kup sobie chociaz taki dmuchany basen
przez ostatni tydzien ta ciaza mnie strasznie zmeczyla. juz mam dosc mojego brzucha, zadna pozycja nie jest wygodna a kazda zmiana pozycji wrecz boli. ze lzami w oczach patrze na plaskie brzuszki kobiet na ulicy! ale tak sobie mysle, moze jeszcze tego lata nasze brzuchy beda wygladaly jak przed ciaza :-)