reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
najchętniej to bym pojechałą gdzieś nad wodę i moczyła dupę cały dzień siedząc na leżaczku nad brzegiem , MARZENIA !!!!
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ale z pełnym 1 czerwca jest 29 bez 28
ojtam. ;p
alijenka a mi się marzy dom z ogródkiem i małym basenikiem w którym moje biedne stopy by się odmiękały a ja z zimną lemoniadą w ręce mogła bym poleniuchować ah . jakie życie było by wtedy piękne
mi też woda marzy- nie dosc,ze poczułabym się lekka, to i chłodno by było i opuchnięciom by było lepiej
mi przedwczoraj tak stopy spuchły,ze palc e,ąż były czeronawe i tak nabrzmiałae ,ze miałam wrażenie,że pekną. Wczoraj mało spuchłam- chyba najbardziej dłonie....a dzisiaj czuję chłodek w powietrzu
mi przedwczoraj tak stopy spuchły,ze palc e,ąż były czeronawe i tak nabrzmiałae ,ze miałam wrażenie,że pekną. Wczoraj mało spuchłam- chyba najbardziej dłonie....a dzisiaj czuję chłodek w powietrzu
alijenka
Mamcia Nataszki :))
mam dom z ogródkiem i to duuuuuuuuuużym ogrodem ale nie mam basenu i co z tego jak i tak w taki upał się nie da wysiedzieć, co innego jak się nie jest w ciąży, już bym była opalona na mahoń !!!!
Witajcie!
I dni płynął - mamy już 2 Maja!!!
Ja dziś już sama - Maż w pracy więc muszę sobie dzień zaplanować. Chyba już dziś dzień bez upałów się zapowiada
U mnie samopoczucie db, ale strasznie mam obolały brzuszek po nocy a wczoraj to mnie tak kuło w szyjce, że myślałam, że nie wytrzymam! W poniedziałek wizyta i się okaże czy taki mój urok czy tam się coś dzieje. Najbardziej cieszy mnie to, że z każdym dniem mniej się denerwuje - bo jakby coś się działo to do 37 tyg już malutko zostało :-)
Za wizyty trzymam kciuki!
alijenka ja też nad wodę bym wybyła - popływać, ochłodzić się, ale niestety nie ma takie możliwości :-(
Miłego Kobietki!
I dni płynął - mamy już 2 Maja!!!
Ja dziś już sama - Maż w pracy więc muszę sobie dzień zaplanować. Chyba już dziś dzień bez upałów się zapowiada
U mnie samopoczucie db, ale strasznie mam obolały brzuszek po nocy a wczoraj to mnie tak kuło w szyjce, że myślałam, że nie wytrzymam! W poniedziałek wizyta i się okaże czy taki mój urok czy tam się coś dzieje. Najbardziej cieszy mnie to, że z każdym dniem mniej się denerwuje - bo jakby coś się działo to do 37 tyg już malutko zostało :-)
Za wizyty trzymam kciuki!
alijenka ja też nad wodę bym wybyła - popływać, ochłodzić się, ale niestety nie ma takie możliwości :-(
Miłego Kobietki!
MsMickey
Fanka BB :)
Witam,
no w końcu obudziła się i mogę normalnie oddychać jakoś chłodniej w powietrzu:-) To dobrze bo wczoraj aż do zachodu słońca było przegieciowo. Chyba najbardziej lubię takie klimaty 20 stopni.
Muszę umówić się na usg giną mówiła, żeby zrobić przed 34 tyg ją jestem teraz w 32 to już chyba mogę? Bo zrozumiałam, że jej chodziło o to, żeby nie później... Fajnie, że zobaczę Małą M:-):-)
Qrcze czy Wy też mialyscie taki dylemat z imieniem? No cały czas się zastanawiamy Małgosia czy Alicja - to ja ostatnio wymyśliłam. No i zależy jaki dzień... myśleliśmy nawet, żeby dać dwa w tej kolejności... no ale pierwsze najważniejsze przecież. Masakra.
Miłego dnia Wszystkim:-)
no w końcu obudziła się i mogę normalnie oddychać jakoś chłodniej w powietrzu:-) To dobrze bo wczoraj aż do zachodu słońca było przegieciowo. Chyba najbardziej lubię takie klimaty 20 stopni.
Muszę umówić się na usg giną mówiła, żeby zrobić przed 34 tyg ją jestem teraz w 32 to już chyba mogę? Bo zrozumiałam, że jej chodziło o to, żeby nie później... Fajnie, że zobaczę Małą M:-):-)
Qrcze czy Wy też mialyscie taki dylemat z imieniem? No cały czas się zastanawiamy Małgosia czy Alicja - to ja ostatnio wymyśliłam. No i zależy jaki dzień... myśleliśmy nawet, żeby dać dwa w tej kolejności... no ale pierwsze najważniejsze przecież. Masakra.
Miłego dnia Wszystkim:-)
dzien dobry!
MsMickey ja mam siostre alicje i uwielbiam to imie u nas w domu w ogole sa 3 siostry:
Ania z Zielonego Wzgorza
Dorota z Krainy Oz
i Alicja z Krainy Czarow
tak to sobie mama slicznie wymyslila :-)
PS krem na puchnace stopy perfecta mama nadal nie dziala a posmarowalam wczoraj nogi az do kolan prawie wiec jakby ktoras chciala kupic to lepiej jakis inny...
MsMickey ja mam siostre alicje i uwielbiam to imie u nas w domu w ogole sa 3 siostry:
Ania z Zielonego Wzgorza
Dorota z Krainy Oz
i Alicja z Krainy Czarow
tak to sobie mama slicznie wymyslila :-)
PS krem na puchnace stopy perfecta mama nadal nie dziala a posmarowalam wczoraj nogi az do kolan prawie wiec jakby ktoras chciala kupic to lepiej jakis inny...
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
No ja Wam powiem że mając świadomość, że jest już Maj to niczym się nie stresuję. Teraz już nie boję się że zaraz zacznę rodzić czy coś i wcale się nie mam zamiaru oszczędzać A wręcz odwrotnie,, skoro jest już maj to muszę spiąć poślady i zrobić reszte rzeczy które mi pozostały by pod koniec maja już usiąść spokojnie w fotelu i czekać aż się zacznie bez myśli, że cośtam jeszcze jest nie dociągnięte Ale ja się cieeeszę że już lada moment i tyle nowych żyć na świecie się pojawi )) a i zmęczona już jestem trochę tą ciążą . . .