reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Gkvip, my młodego kąpaliśmy w łazience, ale teraz się zastanawiam... W sumie racja, po co ganiać z dzieciakiem, jak można wszystko "załatwić" w jednym pokoju.

Alijenka, ja miałam poród naturalny, ale nie używałam żadnego pasa, więc nie pomogę :sorry:

Lena, powodzenia na wizycie!

Dzisiaj w dzień dobry tvn była rozmowa z lekarzem na temat różnych znamion na skórze.. zaczęłam się przyglądać swojej i znalazłam jakieś nowum - taka mała plamka, jakby pieprzyk tylko w czerwonym kolorze .. mam pietra :sorry: Znając siebie zaraz polecę do dermatologa

reklama
Munka - zaciskaj kolanka :tak:
Lena - kciukaski za wizyte
Alijenka - ja tez w tej kwesti to ciemnogrod i nie pomoge;-)
Iwon - i dlatego takich programow nie ogladam bo zaraz bym cos u siebie znalazla;-)

nieee no ćwiczenia swoja drogą, ja jestem uzależniona od vacu fit i już liczę dni kiedy będę mogła na to wrócić :-D, myślałam że właśnie w czasie połogu można takie pasy nosić, AVO chyba zrobię tak jak Ty z tymi gaciami :-):-D

Hej

Wczorajszy dzien to byl jakiś koszmar:no:
pojechałam 70km do mojego poprzedniego miasta na meczyk, upociłam się strasznie bo nie było tam cienia, a ponad 30 stopni w cieniu niby było

pojechałam wiec ze stadionu do siostry się schłodzić pod prysznicem i wracając na stadion rozpierniczyło mi się sprzęgło -jak się wcisło to już nie wylazło:wściekła/y::wściekła/y:

na szczęście przejeżdżał mój wujek i bez tego sprzęgła zaprowadził do nich pod blok, akurat kilkanaście metrów dalej
po meczu umówiona byłam z przyjaciółką na soczek, potem ciocia miała mnie odwieźć do domu i... jej auto się też zepsuło:szok:

znajomi wracali z Wrocławia, więc zboczyli z trasy i po mnie przyjechali o 22, a że kolega mechanik to startując całą drogę z 3 i zmieniając biegi bez sprzęgła to mi auto odstawił od razu do siebie na warsztat
w domu byłam o 23, a zamiast łydek miałam dwa baleronki - tak spuchłam z tego wszystkiego

i dopiero przed chwilą mi się przypomniało, że rano miałam zanieść mocz do badania, bo w piątek wizyta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nic to idę nasikać do pojemniczka i zaniosę popołudniowy - lepszy rydz niż nic:-D
o ile w ogóle mi przyjmą próbkę do badania o tej godzinie

polaa bidulko, cokolwiek jest twoim zmartwieniem niech idzie sobie precz!

hatszept zaciskaj nogi i nie strasz mnie bo my podobny terminy mamy

Dodzwoniłam się do swojej gin. Ona na wyjeździe, ale powiedziała, żebym pojechała na IP skoro dolegliwości są inne niż do tej pory. No to jadę, mam nadzieje, że wrócę!!;-)

Muńka powodzenia, czekamy na dobre wieści :happy:

Zaza, współczuję :sorry: A mocz chyba przyjmą, tylko nie jestem pewna, czy nie powinien być poranny i czy wynik nie będzie przekłamany... Natomiast badanie krwi można robić o każdej porze dnia, tylko na czczo..

Dzis wolne a jutro ostatni dzien pracy.... :baffled: przeraza mnie to...

Zaza- wspolczuje przygody, mam nadzieje, ze autko da sie naprawic :tak:
Munka- napewno wszystko bedzie dobrze ale daj znac co bylo przyczyna pieczenia i oczywiscie kciukasy zacisniete :tak:
Lena- powodzenia na wizycie :-)
Alijenka- to moja pierwsza ciaza wiec nie mam pojecia o pasach, znajoma musiala nosic bo pod koniec ciazy brzuch jej sie obnizyl tak ze zagrazalo to dziecku ale po ciazy.... :eek: ja to kupilam sobie gaciolki wyszczuplajace :-)
Polaa- wierze, ze wszystko dobrze sie zakonczy :tak:

A dzis w koncu SLONECZKO jupi!!!!!!!!!!! :-D

reklama
Ja wlasnie wyszłamOd przypadkowej ginki do której oszlam tylko po skierowania. I moja szyjka jest miękka i ma 2 cm !!!! Dwa tygodnie temu była twarda i 4 cm!ma któraś tak? Do tego cUje ze obniżył mi sie brzuch i jest jakby mniejszy? ma któraś z Was podobne odczucia?

Do góry