reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hej dziewczęta :)

Pojechałam wczoraj na IP do Gdyni, KTG ok, szyjka książkowa, źródła bólu nie udało sie ustalić. Dostałam nospę i przykaz by brać ją 3xdziennie plus hydroxizinę na noc. I czekać do poniedziałku, mam wizyte u mojego gina wtedy. Zobaczymy co i jak.
Dzięki za wysyłanie mnie do tego szpitala, uspokoiłam się nieco :)

Mam jednak leżeć, zakaz spacerowania, zakaz słońca...swietnie na samą majówkę :)
Miłego dnia!

hej dziewczęta :)

Pojechałam wczoraj na IP do Gdyni, KTG ok, szyjka książkowa, źródła bólu nie udało sie ustalić. Dostałam nospę i przykaz by brać ją 3xdziennie plus hydroxizinę na noc. I czekać do poniedziałku, mam wizyte u mojego gina wtedy. Zobaczymy co i jak.
Dzięki za wysyłanie mnie do tego szpitala, uspokoiłam się nieco :)

Mam jednak leżeć, zakaz spacerowania, zakaz słońca...swietnie na samą majówkę :)
Miłego dnia!

przynajmniej wiesz co i jak :) Poczekaj jeszcze 2-3 tygodnie stosując się to zakazów i nakazów :p Później to już luz. :p

to kup sobie chociaz taki dmuchany basen:)
taki mały dmuchany basenik to dla dzidzi oczywiście że kupie, a marzę o takim dużym ale kto to będzie płacił za wodę do tego basenu :( i za środki do dezynfekcji. Basen to droga sprawa już się dowiadywałam o wszytsko, a teraz będą ważniejsze wydatki.
Zresztą u mnie jest duży basen odkryty chyba jeden z wiekszych na dolnym śląsku, a obok w miejscowości mam nowo otwarty aquapark i w drugiej miejscowości zwykły basen pływacki kryty ale z brodzikiem jackuzi i zjeżdżalnia.
Zreszta mam niedaleko w Leszczńskie także jak coś to wybywało się na cały dzień do Boszkowa albo Dębca Nowego, planuję z małą wybyc na wakacje gdzieś może na tydzień nad jezioro ale zobaczymy czy mojego K mama gdzieś pojedzie bo to chciałam do niej dojechać aby miał mi się kto dzidzią zająć :-):-D. Chciałam jechać nad morze w ten weekend majowy ale nie usiedzę tyle w aucie i zrezygnowałam.

Ostatnia edycja:
december dobrze ze wszystko ok :)
ja ide dopiero w piatek do gin i na weekend pewnie do szpitala... zaczynam sie stresowac zeby nie bylo za pozno ale maly jest mega aktywny wiec na pewno ma sie dobrze

przez ostatni tydzien ta ciaza mnie strasznie zmeczyla. juz mam dosc mojego brzucha, zadna pozycja nie jest wygodna a kazda zmiana pozycji wrecz boli. ze lzami w oczach patrze na plaskie brzuszki kobiet na ulicy! ale tak sobie mysle, moze jeszcze tego lata nasze brzuchy beda wygladaly jak przed ciaza :-)

no nad morze masz daleko:( ja mam bliżej a i tak bym nie wysiedzała- ale załuję,że się nie zdecydowałam:( Ty za to mas zdo szkalrskiej rzut beretem, a tam w lasach ukryte małe wodospadziki z oczakmi w których można się chłodzić. SPędziałm tam całe dzieciństwo, bo moi dziadkowie mieli tam pensjonat:)

ja na basenenik i tak bym sie skusiła:)

Ostatnia edycja:
przez ostatni tydzien ta ciaza mnie strasznie zmeczyla. juz mam dosc mojego brzucha, zadna pozycja nie jest wygodna a kazda zmiana pozycji wrecz boli. ze lzami w oczach patrze na plaskie brzuszki kobiet na ulicy! ale tak sobie mysle, moze jeszcze tego lata nasze brzuchy beda wygladaly jak przed ciaza :-)

jakbys pisała o mnie:) z tym,ze ja nie licze na płaski brzuch tego lata:) Licze natomiast,że do sieprnia zostana mi maks 3 nadprogramowe kilogramy, bo wtedy wyjęzdzam:)

December super,że wszytsko ok:)

O widzę że wszystkie narzekamy na brzuchy. Mimo że mój nie jest duży to też mi już ciężko i zgaga mnie męczy. Ale postanowiłam nie narzekać bo raz że sama tego chciałam, a dwa że będę potem tęsknić za brzuszkiem.:-)

reklama
A ja to sie juz smieje sama z siebie z tego jak chodze i z tego jak wyglądam.. chodze jak taka beczka wypięta do przodu nogi szeroko rozstawione jak sumo:D a jak jestem z wiktorem w hipermarkecie i tak sobie idziemy za reke ja taka wielka to tylko ludzie po drodze nas mijający uśmiechają się pod nosami ;p ;p

Do góry