mam dom z ogródkiem i to duuuuuuuuuużym ogrodem ale nie mam basenu i co z tego jak i tak w taki upał się nie da wysiedzieć, co innego jak się nie jest w ciąży, już bym była opalona na mahoń !!!!
to kup sobie chociaz taki dmuchany basen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam dom z ogródkiem i to duuuuuuuuuużym ogrodem ale nie mam basenu i co z tego jak i tak w taki upał się nie da wysiedzieć, co innego jak się nie jest w ciąży, już bym była opalona na mahoń !!!!
hej dziewczęta![]()
Pojechałam wczoraj na IP do Gdyni, KTG ok, szyjka książkowa, źródła bólu nie udało sie ustalić. Dostałam nospę i przykaz by brać ją 3xdziennie plus hydroxizinę na noc. I czekać do poniedziałku, mam wizyte u mojego gina wtedy. Zobaczymy co i jak.
Dzięki za wysyłanie mnie do tego szpitala, uspokoiłam się nieco![]()
Mam jednak leżeć, zakaz spacerowania, zakaz słońca...swietnie na samą majówkę
Miłego dnia!
taki mały dmuchany basenik to dla dzidzi oczywiście że kupie, a marzę o takim dużym ale kto to będzie płacił za wodę do tego basenuto kup sobie chociaz taki dmuchany basen![]()
przez ostatni tydzien ta ciaza mnie strasznie zmeczyla. juz mam dosc mojego brzucha, zadna pozycja nie jest wygodna a kazda zmiana pozycji wrecz boli. ze lzami w oczach patrze na plaskie brzuszki kobiet na ulicy! ale tak sobie mysle, moze jeszcze tego lata nasze brzuchy beda wygladaly jak przed ciaza :-)