reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam

gkvip wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i leciutkiego rozwiązania:) Witaj wśród 35 latek:-D

Wiecie,że mi też Asia się dziś śniła.... kurcze ciekaw co u niej.....

Miki u mnie jest dobra godzina:)

buziak,aj nie zgaduę bo pewnie jesz rzeczy,których ja nie mogę:-(

Witam i ja w ten sloneczny dzieonek :-).
A ja dzisiaj mam urodzinki :tak: 35 latek :-) czyli stara dupa jestem :-plub raczej kategoria ustapmy miejsca stersza pani stoi:-D:-D .
Dzisiaj o 7 rano pobutka byla a poszlismy spac o 3 nad ranem:tak: Urodzinki zaczelismy juz wczoraj:tak:. Wstalam a tu ani synka ani mezusia w domu :baffled:.
Ide cos pojesc jakies pranko, spacerek i lenistwo.
Milego dzionka kobietki:-)

Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i lekkiego porodu :). oraz najspokojniejszego dzecka w najblizszej okolicy :)
Sto lat piccolo-watermelon750ml_b.jpg

PS a ja niedługo 33 wiec wiekiem sie nie przejmuj :)

Witam

gkvip wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i leciutkiego rozwiązania:) Witaj wśród 35 latek:-D

Wiecie,że mi też Asia się dziś śniła.... kurcze ciekaw co u niej.....

To u mnie coś komp ześwirował

ja lubię serniczek ,ale bez spodu:-D i może mieć mnóstwo rodzynek

buziak a ciebie zemdliło, bo zamiast się podzielić, to się nam tu na forum tylko przechwalasz;-)

teraz wcinam sobie obiadek - spaghetti
wyszło mi tego jak dla całej kompanii więc jak któraś ma ochotę to zapraszam;-)

hhmm...apetyt???:-D:-D

taaaaaaaaaa jasne ;)) na "a" to sie to konczy:-)

przykro mi ;//////

u mnie tez godzina jest ok:tak:

ja lubię serniczek ,ale bez spodu:-D i może mieć mnóstwo rodzynek

buziak a ciebie zemdliło, bo zamiast się podzielić, to się nam tu na forum tylko przechwalasz;-)

teraz wcinam sobie obiadek - spaghetti
wyszło mi tego jak dla całej kompanii więc jak któraś ma ochotę to zapraszam;-)

a bronie Ci zrobic mi niespodzianke??? tylko to sie pospiesz bo niedługo nie bedzie ic oprocz kawy ;))

sama tez sie przechwalasz obiadem:-p:-p

No powiem Wam, ze nieciekawe mam przeczucia co do Asinej ciazy... kurcze nawet tel nie nie odpowiada:baffled:
Asiia - daj nam znac bo zobacz!!zamartwimy sie tu o was!!!!!

Melduje sie melduje... nie bylo mnie bo mialam zjazd na uczelni ;))
U mnie w porzadku, ale rowniez nie opuszczaja mnie mysli o Asience .... kurcze mam nadzieje, ze wszystko u nich w porzadku!!

a bronie Ci zrobic mi niespodzianke??? tylko to sie pospiesz bo niedługo nie bedzie ic oprocz kawy ;))

sama tez sie przechwalasz obiadem:-p:-p

a powiem ci, że jakis deserek z chęcią bym teraz wciągnęła:-D zaraz będę

a co do Asii to zaczynam sie coraz bardziej martwić, bo że na forum nie wchodzi, to się da jakoś jeszcze wytłumaczyć, ale że na smsa nie odpisała:no:

reklama
Do góry