reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Sici współczuję ja też uwielbiam sól i nie wyobrażam sobie potraw bez niej. Teraz w ciąży przerzucilam się na sól ziolowa kamisa,polecam a na spacer na działeczke jedziemy po obiadku, wreszcie zobaczę na żywo postępy bo do tej pory to tylko na zdjeciach

Ostatnia edycja:
reklama
Mozna sie przyzwyczaić. Tym bardziej ze u nas i tak prawie czodziennie jest odpalana. Mamy za malo talerzy :) jak dorzycam garnki po obiedzie to jest pretekst ze by ja odpalic :)

u nas tez brudy nie maja okazji stac długo w zmywarce:no: mamy duza i naczyn nie powem tez wystarczajaco.. poprstu ciagle w uzyciu ;)
i nie wyobrazam sobie zycia bez zmywarki - połowa kłótni z mężem mniej;-)

Ja jeszcze potem jednak pospałam;-)

Witam i ja w ten sloneczny dzieonek :-).
A ja dzisiaj mam urodzinki :tak: 35 latek :-) czyli stara dupa jestem :-plub raczej kategoria ustapmy miejsca stersza pani stoi:-D:-D .
Dzisiaj o 7 rano pobutka byla a poszlismy spac o 3 nad ranem:tak: Urodzinki zaczelismy juz wczoraj:tak:. Wstalam a tu ani synka ani mezusia w domu :baffled:.
Ide cos pojesc jakies pranko, spacerek i lenistwo.
Milego dzionka kobietki:-)

Haj!

Weszłam tylko wczoraj wieczorem, żeby zobaczyć czy są wieści od Asi i nadal cisza...
Byłam zmęczona po kolejnym dniu zakupowym i powiem Wam, że mam dylemat co do wózka:-( Całą noc mi się śniły wózki, bo tyle ich wczoraj się naoglądałam, że mam już dość i chciałabym mieć już to z głowy. Mam więc w związku z tym pytanie, ale to w wątku o wózkach.

Dziś od rana szaleję ze sprzątaniem, bo przyjechali na weekend teściowie, a że braci mojego męża w Wawie jeszcze dwóch, więc tak do każdego na chwilę wpadają:-D No i do nas dziś na kawkę wjadą przed wyjazdem do domu.
Mam chyba syndrom wicia gniazda, bo wszystko co na wierzchu to bym z chęcią gdzieś powywalała, pochowała, żeby tylko było jak najczyściej, no ale tak się nie da niestety.

O co chodzi z tymi firankami, podnoszeniem rąk do góry? Moja ciocia podobno poroniła przez wieszanie firanek, ale nie wiem czy to prawda.
Hormony...jeszcze po porodzie tych zbawiennych dla włosów, paznokci jest dużo, ale potem.... Ja miałam takie piękne paznokcie,włosy po porodzie,jak nigdy. Ale długo to nie trwało.

Tak, chodzi o podnoszenie rąk. Nie chodzi raczej o zwykłe wyciąganie czegoś z górnej szafki, ale bardziej o przesadne wydłużanie całego tułowia. Słyszałam już kilka takich historii o przedwczesnym porodzie z tej właśnie przyczyny, więc staram się tego unikać - tak na wszelki wypadek:-)

Właśnie boję się co będzie po porodzie z paznokciami i włosami. Najbardziej boję się chyba o włosy, b mam krótkie.

reklama
witajcie

gkvip - wszystkiego naj, naj, naj... z okazji urodzinek (dopiero 35-tych),
skoro Ty już jesteś starsza Pani, to ja na prawdę powinnam już miejsce na geriatrii zająć, a wcale się tak nie czuję!!!!!

Do góry