reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam

gkvip wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i leciutkiego rozwiązania:) Witaj wśród 35 latek:-D

Wiecie,że mi też Asia się dziś śniła.... kurcze ciekaw co u niej.....

Miki u mnie jest dobra godzina:)

buziak,aj nie zgaduę bo pewnie jesz rzeczy,których ja nie mogę:-(

Witam i ja w ten sloneczny dzieonek :-).
A ja dzisiaj mam urodzinki :tak: 35 latek :-) czyli stara dupa jestem :-plub raczej kategoria ustapmy miejsca stersza pani stoi:-D:-D .
Dzisiaj o 7 rano pobutka byla a poszlismy spac o 3 nad ranem:tak: Urodzinki zaczelismy juz wczoraj:tak:. Wstalam a tu ani synka ani mezusia w domu :baffled:.
Ide cos pojesc jakies pranko, spacerek i lenistwo.
Milego dzionka kobietki:-)

Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i lekkiego porodu :). oraz najspokojniejszego dzecka w najblizszej okolicy :)
Sto lat piccolo-watermelon750ml_b.jpg

PS a ja niedługo 33 wiec wiekiem sie nie przejmuj :)

Witam

gkvip wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń i leciutkiego rozwiązania:) Witaj wśród 35 latek:-D

Wiecie,że mi też Asia się dziś śniła.... kurcze ciekaw co u niej.....

To u mnie coś komp ześwirował

ja lubię serniczek ,ale bez spodu:-D i może mieć mnóstwo rodzynek

buziak a ciebie zemdliło, bo zamiast się podzielić, to się nam tu na forum tylko przechwalasz;-)

teraz wcinam sobie obiadek - spaghetti
wyszło mi tego jak dla całej kompanii więc jak któraś ma ochotę to zapraszam;-)

hhmm...apetyt???:-D:-D

taaaaaaaaaa jasne ;)) na "a" to sie to konczy:-)

przykro mi ;//////

u mnie tez godzina jest ok:tak:

ja lubię serniczek ,ale bez spodu:-D i może mieć mnóstwo rodzynek

buziak a ciebie zemdliło, bo zamiast się podzielić, to się nam tu na forum tylko przechwalasz;-)

teraz wcinam sobie obiadek - spaghetti
wyszło mi tego jak dla całej kompanii więc jak któraś ma ochotę to zapraszam;-)

a bronie Ci zrobic mi niespodzianke??? tylko to sie pospiesz bo niedługo nie bedzie ic oprocz kawy ;))

sama tez sie przechwalasz obiadem:-p:-p

No powiem Wam, ze nieciekawe mam przeczucia co do Asinej ciazy... kurcze nawet tel nie nie odpowiada:baffled:
Asiia - daj nam znac bo zobacz!!zamartwimy sie tu o was!!!!!

Melduje sie melduje... nie bylo mnie bo mialam zjazd na uczelni ;))
U mnie w porzadku, ale rowniez nie opuszczaja mnie mysli o Asience .... kurcze mam nadzieje, ze wszystko u nich w porzadku!!

a bronie Ci zrobic mi niespodzianke??? tylko to sie pospiesz bo niedługo nie bedzie ic oprocz kawy ;))

sama tez sie przechwalasz obiadem:-p:-p

a powiem ci, że jakis deserek z chęcią bym teraz wciągnęła:-D zaraz będę

a co do Asii to zaczynam sie coraz bardziej martwić, bo że na forum nie wchodzi, to się da jakoś jeszcze wytłumaczyć, ale że na smsa nie odpisała:no:

reklama
Do góry