reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

gkvip - spełnienia marzeń, szczęścia i zdrowia !!! :-D to Ty też Baranek:-D

Myślę, że nie wiek świadczy o tym jak jesteśmy "starzy", tylko to na ile się czujemy:-) Ja mam wrażenie, że zawsze będę młoda!!!!!:-D:-D

reklama
Witam i ja;-)

niedawno oczy otwarłam:zawstydzona/y: no ale spać poszłam dobrze po 2:tak:

Moi panowie już w powietrzu:-)

Ja tez ciagle mysle o Asii i snilo mi sie dzisiaj, ze urodzila zdrowych chłopców:tak: i wazyli po 3 kg;-) trzeba było zakładać Watek gratulacyjny :-D

kurcze muszę wstać z lóżka, ogarnąc się i pozniej brac sie za obiadek:tak:

klusia to nie jest zawsze tak ze sie cos wyniesie z domu, u mnie w domu zawsze musial byc porzadek, mama tego pilnowala, czasamia az do przesady i mi tak zostało teraz u siebie ale moja siostra mieszka w krakowie bo tam studiuje i podobno w pokoju mega syf:baffled: naczynia zmywa jak juz jej czegos zabraknie wiec to zalezy duzo od człowieka też:tak: a jak jedzie co weekend do rodzicow to pomaga mamie sprzątać bo musi.

gkvip Wszystkiego Naajlepszego ;-)

gkvip - to jak juz wiemy kto dzis co swietuje to moze do falszki to tu zawodnika dzis nie ma ale tort to wystawiaj!!!!! Nie darujemy Ci!:tak:
A wasnie dzis za mną chodz jakis przepyszny serniczek...
Normalnie oczy bym wydrapała za kawałeczek!!!

Gvkip wszystkiego najlepszego :-) a ty Buziaku to masz pomysły -uwielbiam serniczek jeszcze taki z brzoskwiniami pychotka -dzis nie obejdzie się bez wdepniecia do cukierni

A ja własnie nie przepadam - przejadł mi sie kiedys i długo nie tykałam ;))
Teraz mnie wzieło jak w ciazy jestem to wszystko bym pochłaniała... dzisprzyszła pora na serniczek i teznie podaruje:wściekła/y::wściekła/y:
wkoncu mąż musi cos wspominac za kilka lat nie???

A ja lubi sernik ale bez zadnych brzoskwiń itp. Nie nawidze w ciastach orzechów, migdałow itp:no: Jak dla mnie musi byc wszystko czyste:-D:tak: jogurty tak samo bez kawalkow owoców, a najlepiej same waniliowe czego moja teściowa nie może zrozumieć:-D moze byc gdziekolwiek tylko kokos, ktory uwielbiam:tak:

Dobra Kochane ja znikam, moi już jadą z lotniska:tak:
Wieczorem na pewno zajrzę do Was;-)

reklama
Do góry