reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

gkvip - spełnienia marzeń, szczęścia i zdrowia !!! :-D to Ty też Baranek:-D

Myślę, że nie wiek świadczy o tym jak jesteśmy "starzy", tylko to na ile się czujemy:-) Ja mam wrażenie, że zawsze będę młoda!!!!!:-D:-D

reklama
Witam i ja;-)

niedawno oczy otwarłam:zawstydzona/y: no ale spać poszłam dobrze po 2:tak:

Moi panowie już w powietrzu:-)

Ja tez ciagle mysle o Asii i snilo mi sie dzisiaj, ze urodzila zdrowych chłopców:tak: i wazyli po 3 kg;-) trzeba było zakładać Watek gratulacyjny :-D

kurcze muszę wstać z lóżka, ogarnąc się i pozniej brac sie za obiadek:tak:

klusia to nie jest zawsze tak ze sie cos wyniesie z domu, u mnie w domu zawsze musial byc porzadek, mama tego pilnowala, czasamia az do przesady i mi tak zostało teraz u siebie ale moja siostra mieszka w krakowie bo tam studiuje i podobno w pokoju mega syf:baffled: naczynia zmywa jak juz jej czegos zabraknie wiec to zalezy duzo od człowieka też:tak: a jak jedzie co weekend do rodzicow to pomaga mamie sprzątać bo musi.

gkvip Wszystkiego Naajlepszego ;-)

gkvip - to jak juz wiemy kto dzis co swietuje to moze do falszki to tu zawodnika dzis nie ma ale tort to wystawiaj!!!!! Nie darujemy Ci!:tak:
A wasnie dzis za mną chodz jakis przepyszny serniczek...
Normalnie oczy bym wydrapała za kawałeczek!!!

Gvkip wszystkiego najlepszego :-) a ty Buziaku to masz pomysły -uwielbiam serniczek jeszcze taki z brzoskwiniami pychotka -dzis nie obejdzie się bez wdepniecia do cukierni

A ja własnie nie przepadam - przejadł mi sie kiedys i długo nie tykałam ;))
Teraz mnie wzieło jak w ciazy jestem to wszystko bym pochłaniała... dzisprzyszła pora na serniczek i teznie podaruje:wściekła/y::wściekła/y:
wkoncu mąż musi cos wspominac za kilka lat nie???

A ja lubi sernik ale bez zadnych brzoskwiń itp. Nie nawidze w ciastach orzechów, migdałow itp:no: Jak dla mnie musi byc wszystko czyste:-D:tak: jogurty tak samo bez kawalkow owoców, a najlepiej same waniliowe czego moja teściowa nie może zrozumieć:-D moze byc gdziekolwiek tylko kokos, ktory uwielbiam:tak:

Dobra Kochane ja znikam, moi już jadą z lotniska:tak:
Wieczorem na pewno zajrzę do Was;-)

reklama
Do góry