reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam zaraz po przebudzeniu:-)

W Lodzi piekna pogoda przynajmniej za oknem slonce swieci.. Az goraco pod koldra:-)
Dzis w planach troche ogrodkowania zobaczym co nam z tego wyjdzie.

Milego dnia:-)

Dziendobry.
Dzisiaj wstaliśmy o 4.45 ale mój syn czyni ogromne postępy - może cichaczem poczytał jak się na niego żalę tu na forum ;)
3 dni pod rząd robi sobie drzemki ok godziny 13-14 i śpi przez godzinkę. Usypia ok 21... w nocy budzi sie tylko RAZ albo góra DWA :) ok. 1-2 w nocy !! :) No a przeciez dopiero co on sie budzil przecietnie co 20 minut i tak przez całą noc !! Wstaje między 4 a 5 więc kurcze ciesze się przeogromnie, mam nadzieję, że tak już mu zostanie :)))

Ja też cały czas myślę o Asi ... mam nadzieję, że wszystko jest z nimi ok. . .

Miłego dnia.

Kamila a moze to efekt uspokojenia sytuacji w domu?

ASIA GDZIE JESTES???

Sliczne dzis slonko - zaczełam wczoraj cukier mierzyc. Po obiedzie 131 (zupa ogórkowa z chlebkiem i miseczka ryzu z kurczakiem i warzywami) a na czczo dzis 99. Kurde mam sie na czczo mieścic w 90. Zobaczymy co po sniadaniu wyskoczy. Pedze prasować w ramach ćwiczeń fizycznych a potem bede czesac kota na balkonie bo się kudli masakrycznie. Nie wiem czy wyjdziemy z tego calo :)

Współczuję Wam problemów ze snem dziewczyny. Ja to chodzę spać o 21 i śpię do 7 rano :-) W nocy wstaje 3-4 razy, ale idę po ciemku prawie na śpiocha, w łazience nie zapalam światła, siusiam i wracam do wyrka. Zasypiam natychmiast, także nie jest źle.

Wiecie, zaczynam sie martwić o Assię. Mam nadzieję, że jeżeli już urodziła to jest tak szczęśliwa i zajęta, ze nie ma czasu tu wejść i podzielić się swoją radością. Tak to sobie tłumaczę :tak:

Witam :-)

Dziś bez słoneczka zza okna :-( W planach zakupy i pieczenie ciasta bo znajomi wieczorkiem odwiedzą . Ze mnie żadna kucharka wiec szukam na necie jakiegoś przepisiku , cóż coś sie wymyśli.

Dziś biometr korzystniejszy bo widzę lepsze humorki :-)

Miłego dzionka

Helloł :happy2:

Bardzo wam współczuję tego nocnego wstawania... dla takiego śpiocha jak ja to byłaby istna tragedia:baffled:

niegłupi pomysł hehe
a jak Ci sie nie uda pozyczyc, to sie nigdzi nie zatrzymuj i z nikim nie rozmawiaj!!! Tak dla Twojego wizerunku hehe
ok, jak by ktoś chciał zajrzeć do wózka to będę uciekać:-D

Kamila fajnie, że u Was poprawa ze spaniem, może rzeczywiście Wiki nas podczytuje:-D

Muńka pisze:
Właśnie dostałam smska, że moja kuzynka urodziła dziś córeczkę, waży 3850 i mierzy 53cm - malutka:-)

Gratuluję!!!
ale malutka to ona nie jest - prawie 4 kg:szok:

Carla koszula fantastyczna, a i cena zaskakująco niska

Ja przed porodem mam zamiar śmigać w koszulce i getrach, tak jak teraz na ginekologicznym, a potem dopiero w koszuli, mam nadzieję, że się uda, bo nie cierpię ani piżam, ani koszul:baffled:

Asiu trzymam kciuki za Was!!! mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku!

Witam :-)

Dziś bez słoneczka zza okna :-( W planach zakupy i pieczenie ciasta bo znajomi wieczorkiem odwiedzą . Ze mnie żadna kucharka wiec szukam na necie jakiegoś przepisiku , cóż coś sie wymyśli.

Dziś biometr korzystniejszy bo widzę lepsze humorki :-)

Miłego dzionka

Kochana najprostrzy przpis swiata. Lidl - ciasto francuskie i ser gorgonzola + pomidor lub pomidorki koktajlowe.

Ciasto francuskie tniesz w kwadraty (nozem na papierze w które jest zaminięte) kruszysz na to gorgonzole i po plasterku pomidora lub pociete na 8 pomidorki koktajlowe. Do piekarnika nagrznaego do 200 stopni na okolo 15 minut.
I gotowe.
A na deser tarta
TARTY - Przepisy

lub jak ja wczoraj. Gotowe babeczki z reala z nadzieniem owocowo krówkowym (masa krówkowa) i deser z glowy :)

ja dziś robię na obiad grilla jeżeli któraś ma ochotę zapraszam:-pbędzie trochę rybki kiełbaska no i jakieś mięcho suróweczka mniam
o 15 przychodzą znajomi i zaczynamy:rofl2:

reklama
Do góry