reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

no i ja melduje się z rana,wstałam o 5,30 no ale poszłam spać 21.30:-D no to odespałam troszkę.
słonko świeci będzie piękny dzień
może dziś asiia da znać
ASIIA TRZYMAMY KCIUKI MAM WIELKĄ NADZIEJE ŻE WSZYSTKO OK PROSZĘ NAPISZ COŚ
kochane miłego dnia

reklama
carla, noooo, nastepne nasze wyspanie to tak za 10lat.. :crazy:
ja w pndz powiem ginowi, niech mi cos poradzi, bo juz nie moge, potem jem obiad o 11....

carla, noooo, nastepne nasze wyspanie to tak za 10lat.. :crazy:
ja w pndz powiem ginowi, niech mi cos poradzi, bo juz nie moge, potem jem obiad o 11....

Właśnie mam to samo a duuupa rośnie ;D To chyba cos z ciśnieniem naszym czy coś...cholera wie...maluję pazury u stóp...ale lakier mi świadkiem...ostatni raz robię to sama!!! Obejżałam tez Żelazną damę...nuuudy...blech

spoko - zaraz za blokiem mam szczere pole:-D a może uda mi się dziecko od sąsiadki pożyczyć;-):-D

niegłupi pomysł hehe
a jak Ci sie nie uda pozyczyc, to sie nigdzi nie zatrzymuj i z nikim nie rozmawiaj!!! Tak dla Twojego wizerunku hehe

sicil - mi sie zdarza często, ale Ty z tym spaniem to serio masz przesrane ;//// moze faktycznie gin Ci pomoze !!!

A ja jak sie nie opijałam na noc to WSTAŁAMDZIS SIKU TYLKO RAZ:nerd::nerd: HAHA Jak sie ciesze!! Moze jednak znalazłam sposób ;)) Pomijam juz fakt,ze jak wstałam to pecherz pekał na szwach ale dalismy rade ;)
Super dzionek sie zanosi - słoneczko swieci od rana, książe obok mnie spi hehe taki mały pachnący krasnoludek zażyczył sobie dzis spanie z mama ;)

No dzieki, moze cos mi gin pomoze ehh bo jak nie to maz juz na mnie patrzy jak na swirka... nie dosc ze minelismy sie w sypialni- on szedl spac ja wstawalam, to 3min potem wyskoczyl bo akurat placilam za stanik w paypal i mu przyszlo potwierdzenie na telefon, mowi, no nieeee w nocy tez kupujeszzzzz :-D

buziollll a co ot z mega sexi avatar??????? to ty??????

Ostatnia edycja:
ja, ale to pamiątka z blizniakami jeszcze hehe

no ja sie przerażam jak zakładam kolejno coraz to inne swoje koszule do spania... Ja juz je nawet na kupeczke poukładałam, które jakby co biore do szpitala i wiecie co? - zadna sie nie nadaje bo mi dupe widac jak ledwia do przodu probuje sie skierowac ;///
jaaaaaaaaa pierdziu co jest??? Kazda jedna nadaje sie wiecie do czego? :baffled:
A zeby było ciekawie to ja je napewno miałam blizniakami w szpitalu, wtedy mi je P kupił - iz taka opuchlizna sie w nie miesciłam ?????:baffled: Nie pamietam, ale chyba musiałam? Potem lezały sobie bo ja w sumie nie bardzo w nich spałam, ale takich rewolucji to sie nie spodziewałam ;///
Czyli nie mam nic:wściekła/y: Tak sie zastanawam ile sie opuszczą jak zniknie połowa brzucha? ;//

katrina - spróbuj jeszcze raz nawizac kontakt z Assia co ???

buziak- mam to samo, nie mam koszuli niestety... tzn mam jedna, ale tak opieta ze szok... :baffled:
musze kupic sobie jakis worek :tak: ale nastawiam sie tez na pidzamke jednak, bo do ktg to nie zamierzam im gola dupa swiecic, zwlaszcza, ze ktg robia na korytarzu

asiia- odezwij sie :tak:

Ostatnia edycja:
u nas tu w szpitalu - wchodza z ktg na sale.. chociaz masz racje czesto było tak, ze reszta dziewczyn wchodziła do nas sznuuuureczkiem i kolejno odsłaniały majtochy.. U nas zawsze sie to odbywało bo miałysmy na sali bezwzglednie lezace. Ja jedne spodnie takie mega szerokie mam - po bl, P mi kupił z mysla ze ja na patologie jade a jaod razu urodziłam - terazsie przydadza jak znalazł.. Tylko bluzk na dł rekaw wiec dokupie jakas na ramiaczka;-)
A te koszule to kurcze wszystkie w miare krótkie sa, jak dłuzsze to maja rekawki a ja chce na ramiaczka i do kolan. Najlepiej ciemna... Musze polatac:sorry2:

reklama
Dziendobry.
Dzisiaj wstaliśmy o 4.45 ale mój syn czyni ogromne postępy - może cichaczem poczytał jak się na niego żalę tu na forum ;)
3 dni pod rząd robi sobie drzemki ok godziny 13-14 i śpi przez godzinkę. Usypia ok 21... w nocy budzi sie tylko RAZ albo góra DWA :) ok. 1-2 w nocy !! :) No a przeciez dopiero co on sie budzil przecietnie co 20 minut i tak przez całą noc !! Wstaje między 4 a 5 więc kurcze ciesze się przeogromnie, mam nadzieję, że tak już mu zostanie :)))

Ja też cały czas myślę o Asi ... mam nadzieję, że wszystko jest z nimi ok. . .

Miłego dnia.

Do góry