reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam zaraz po przebudzeniu:-)

W Lodzi piekna pogoda przynajmniej za oknem slonce swieci.. Az goraco pod koldra:-)
Dzis w planach troche ogrodkowania zobaczym co nam z tego wyjdzie.

Milego dnia:-)

Dziendobry.
Dzisiaj wstaliśmy o 4.45 ale mój syn czyni ogromne postępy - może cichaczem poczytał jak się na niego żalę tu na forum ;)
3 dni pod rząd robi sobie drzemki ok godziny 13-14 i śpi przez godzinkę. Usypia ok 21... w nocy budzi sie tylko RAZ albo góra DWA :) ok. 1-2 w nocy !! :) No a przeciez dopiero co on sie budzil przecietnie co 20 minut i tak przez całą noc !! Wstaje między 4 a 5 więc kurcze ciesze się przeogromnie, mam nadzieję, że tak już mu zostanie :)))

Ja też cały czas myślę o Asi ... mam nadzieję, że wszystko jest z nimi ok. . .

Miłego dnia.

Kamila a moze to efekt uspokojenia sytuacji w domu?

ASIA GDZIE JESTES???

Sliczne dzis slonko - zaczełam wczoraj cukier mierzyc. Po obiedzie 131 (zupa ogórkowa z chlebkiem i miseczka ryzu z kurczakiem i warzywami) a na czczo dzis 99. Kurde mam sie na czczo mieścic w 90. Zobaczymy co po sniadaniu wyskoczy. Pedze prasować w ramach ćwiczeń fizycznych a potem bede czesac kota na balkonie bo się kudli masakrycznie. Nie wiem czy wyjdziemy z tego calo :)

Współczuję Wam problemów ze snem dziewczyny. Ja to chodzę spać o 21 i śpię do 7 rano :-) W nocy wstaje 3-4 razy, ale idę po ciemku prawie na śpiocha, w łazience nie zapalam światła, siusiam i wracam do wyrka. Zasypiam natychmiast, także nie jest źle.

Wiecie, zaczynam sie martwić o Assię. Mam nadzieję, że jeżeli już urodziła to jest tak szczęśliwa i zajęta, ze nie ma czasu tu wejść i podzielić się swoją radością. Tak to sobie tłumaczę :tak:

Witam :-)

Dziś bez słoneczka zza okna :-( W planach zakupy i pieczenie ciasta bo znajomi wieczorkiem odwiedzą . Ze mnie żadna kucharka wiec szukam na necie jakiegoś przepisiku , cóż coś sie wymyśli.

Dziś biometr korzystniejszy bo widzę lepsze humorki :-)

Miłego dzionka

Helloł :happy2:

Bardzo wam współczuję tego nocnego wstawania... dla takiego śpiocha jak ja to byłaby istna tragedia:baffled:

niegłupi pomysł hehe
a jak Ci sie nie uda pozyczyc, to sie nigdzi nie zatrzymuj i z nikim nie rozmawiaj!!! Tak dla Twojego wizerunku hehe
ok, jak by ktoś chciał zajrzeć do wózka to będę uciekać:-D

Kamila fajnie, że u Was poprawa ze spaniem, może rzeczywiście Wiki nas podczytuje:-D

Muńka pisze:
Właśnie dostałam smska, że moja kuzynka urodziła dziś córeczkę, waży 3850 i mierzy 53cm - malutka:-)

Gratuluję!!!
ale malutka to ona nie jest - prawie 4 kg:szok:

Carla koszula fantastyczna, a i cena zaskakująco niska

Ja przed porodem mam zamiar śmigać w koszulce i getrach, tak jak teraz na ginekologicznym, a potem dopiero w koszuli, mam nadzieję, że się uda, bo nie cierpię ani piżam, ani koszul:baffled:

Asiu trzymam kciuki za Was!!! mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku!

Witam :-)

Dziś bez słoneczka zza okna :-( W planach zakupy i pieczenie ciasta bo znajomi wieczorkiem odwiedzą . Ze mnie żadna kucharka wiec szukam na necie jakiegoś przepisiku , cóż coś sie wymyśli.

Dziś biometr korzystniejszy bo widzę lepsze humorki :-)

Miłego dzionka

Kochana najprostrzy przpis swiata. Lidl - ciasto francuskie i ser gorgonzola + pomidor lub pomidorki koktajlowe.

Ciasto francuskie tniesz w kwadraty (nozem na papierze w które jest zaminięte) kruszysz na to gorgonzole i po plasterku pomidora lub pociete na 8 pomidorki koktajlowe. Do piekarnika nagrznaego do 200 stopni na okolo 15 minut.
I gotowe.
A na deser tarta
TARTY - Przepisy

lub jak ja wczoraj. Gotowe babeczki z reala z nadzieniem owocowo krówkowym (masa krówkowa) i deser z glowy :)

ja dziś robię na obiad grilla jeżeli któraś ma ochotę zapraszam:-pbędzie trochę rybki kiełbaska no i jakieś mięcho suróweczka mniam
o 15 przychodzą znajomi i zaczynamy:rofl2:

reklama
Do góry