reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ale mi smaku narobiłyście tym grillem...ja zrobiłam na obiad karkówkę, ale to nie to samo, co karkówka z grilla:-)

AVO -
mi włosy nie wypadają, może dlatego, że mam krótkie, ale też słyszałam, że raczej po ciąży to się zdarza, a wśród moich znajomych zawsze koło 18 tygodnia po porodzie...

reklama
Witam i ja,

wstyd sie przyznac ale niedawno sie obudzilam no ale w UK dopiero po 11 haha takie wytlumaczenie:-D;-) zasnelam kolo 2 wiec mialam prawo:tak: jeszcze sobie leze ale zaraz ide na sniadanko.

muńka, zaza uwierzcie ze mała:tak: moj Kuba wazyl 4.300 jak sie urodzil, na zdjeciach olbrzym a naprawde byl taki mallutki dla nas:-)

buziak avatarek super:tak: juz wczoraj mialam pisać ale zapomnialam:zawstydzona/y:

sicilpol wspolczuje problemow ze spaniem:-( ja tez mam problemy ale takie ze wstac nie mogę rano:rofl2:

Myslalam ze moze bedzie juz jakas wiadomość od asii:tak:
a tu nic:-(

to prawda po porodzie mocno wlosy wypadaja - takze na przyszlosc - nie martwic sie dziewczyny jak wam zaczna wypadac

ja jakos na poczatku tez sie martwilam bo mi wypadaly mocno i mnie to dziwilo,no bo z doswiadczenia wiedzialam,ze w ciazy sa super i nie wypadaja,no ale przeszlo - moze cos brakuje w organizmie - sama nie wiem

Czy Wam tez wypadają włosy? Ja myslalam,ze to po porodzie się dzieje:(

oj sypiesz sie kochana;-)
moje tam super rosna i maja sie dobrze.. zwłaszcza te na nogach ;))

muńka, zaza uwierzcie ze mała:tak: moj Kuba wazyl 4.300 jak sie urodzil, na zdjeciach olbrzym a naprawde byl taki mallutki dla nas:-)

wierz mi ze nie byl malutki hehe ;-):tak: 4kg to dooobry klocek!!!:-)

Polaa

Ja tez dopiero po sniadanku:p

na jeza siadasz marsz!!!!
:tak:;-)

A zeby pokazać Wam moj dzisiejszy dobry humorek i moze zarazic choc trche spiewamy wszystkie głosno

... motylem jestem aaa nanana motylem jestem pofrune tam gdzi nie byam jeszcze ...
az pod niebo am gdzi czeka nas słonca blask...
na nanana motyem jestem uuuuu motyle jestem!!!
jak motyle hehhe

Ostatnia edycja:
Ha ja tez mam grila na obiad. :) Na balkonie elektrycznego. Ale jednak grill. Na razie wcinam zupke z ogórka :)
Pogoda sliczna ale za okna wezme sie w przyszłym tygodniu. Dzis 2 godziny poprasowałam - teraz gotuje rosół na jutro i ide poczytac ksiazeczke.
A wieczorem na imieniny :)

buziak ja sobie zdaje sprawę ze w porownaniu do 2 czy 3 kg noworodka to byl klocek ale dla nas byl i tak malutki:tak: moja mama go kilka godzin wczesniej widziala na zdjeciu a potem do nas przyleciala i tez mowila jaki malutki w porownaniu do zdjęć:-D
teraz marzy mi sie Wojtuś warzący 3 kg heh ale jak urodze w terminie to tez bedzie ze 4 kg na pewno:-) tak czuję

reklama
Ale mi narobiłyście ochoty na grilla :(
ech mam nadzieję, że jak mój m wróci do PL, to dalej będzie taka ładna pogoda i sobie pogrilujemy

Avo mi włosy wypadają, ale tyle co zwykle, zawsze mi bardzo wypadały

A zeby pokazać Wam moj dzisiejszy dobry humorek i moze zarazic choc trche spiewamy wszystkie głosno

... motylem jestem aaa nanana motylem jestem pofrune tam gdzi nie byam jeszcze ...
az pod niebo am gdzi czeka nas słonca blask...
na nanana motyem jestem uuuuu motyle jestem!!!
jak motyle hehhe

buziak teraz powinnyśmy śpiewać:

motylem byłam aaaaaa.....
ale przytyłam..... :-D

Do góry